Dodaj do ulubionych

apartholel fereniki complex

IP: *.radom.vectranet.pl 26.06.10, 14:43
leci ktoś do tego holelu 18.08 z triady?
Obserwuj wątek
    • Gość: alisroma Re: apartholel fereniki complex IP: 77.79.236.* 27.06.10, 19:27
      Ja lecę z Katowic ale 4.o8.Jestem ciekawa jak będzie.Miniemy sie ja
      wylatuje do Polski 18.08.Pozdrawiam.
    • Gość: misiak Re: apartholel fereniki complex IP: 91.123.217.* 28.06.10, 20:24
      lecę z KATOWIC 18.08
      • gona31 Re: apartholel fereniki complex 15.07.10, 11:01
        a czy ktoś może napisać wrażenia po pobycie w tym hotelu?
        • joanna.pio Re: apartholel fereniki complex 17.07.10, 15:39
          My byliśmy przeszło 2 lata temu - cała opinia jest na holidaycheck.
    • gona31 Re: apartholel fereniki complex 16.07.10, 16:32
      ja lecę,z Wrocławia ;-)
      • gona31 Re: apartholel fereniki complex 24.07.10, 10:25
        czy jest ktoś kto był w nim w tym sezonie?
        zależy mi na "świeżych" informacjach
        • gona31 Re: apartholel fereniki complex 06.08.10, 09:13
          odświeżam
          • Gość: ja Re: apartholel fereniki complex IP: *.chello.pl 07.08.10, 23:31
            Ja byłam w zeszłym sezonie. Jestem osobą młodą, niewymagającą i mi
            się hotel bardzo podobał. Mieszkałam w części "Manolis", pokoje w
            porządku, obsługa także, jedzenie przepyszne i w dużych ilościach,
            baseny fajne ale... jeden bardzo śmierdzący, gdyż nieopodal znajduje
            się szambo. Ogólnie miejscowość bardzo spokojna ale to dobry punkt
            wypadowy do zwiedzania. Plaża, jak na Kretę, całkiem całkiem. Warto
            się wybrać do pobliskiego jeziora Kournas - śliczne (z centrum
            Georgioupoli jedzie tam kolejka).
            • norwich_city Re: apartholel fereniki complex 10.08.10, 16:06
              Proszę mi powiedzieć w jakiej odległości znajduje się ta ładna plaża z niebieską
              flagą? A drugie pytanie brzmi - czy jest jakaś różnica jeśli chodzi o biuro
              podróży które organizuje wycieczkę do tego hotelu? Widziałem oferty 7island,
              skarpy i triady
              • Gość: ja Re: apartholel fereniki complex IP: *.chello.pl 10.08.10, 17:35
                Niezabardzo kojarzę o co chodzi z plażą z niebieską flagą...
                Nie wiem czym się różnią oferty ale ja byłam z 7islands i nie miałam
                organizatorom nic do zarzucenia.
              • Gość: Piotr Re: apartholel fereniki complex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.10, 14:11
                My bylismy z biurem Skarpa (loty z Katowic) i bylismy zadowoleni.
                Mieszkaliśmy w części Foundulis. Bardzo ładna plażazaczyna się ok
                200-300 m od hotelu za kawiarnia Tropicana i strumieniem wpadajacym
                do morza -jest tam duzo plażowych barów które posiadaja własne
                leżaki z parasolami płatne 4-5 eur za dzień
                • gona31 Re: apartholel fereniki complex 11.08.10, 20:43
                  naoglądałam się zdjęć na holidaycheck....zdjęcia na których widać łazienki i
                  pokoje przerażają mnie.powiedzcie czy można nie zgodzić się na zakwaterowanie w
                  oferowanym pokoju i żądać innego?
                  • Gość: gosc Re: apartholel fereniki complex IP: 94.42.115.* 12.08.10, 08:08
                    powielam pytanie poprzedniczki, zdjecia tych lazienek sa straszne. raczej nie
                    zwracam uwage na wysoki standard jako ze w pokoju tylko sypiam, ale to juz jest
                    lekka przesada
                    • Gość: Piotr Re: apartholel fereniki complex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.10, 09:33
                      W hotelu Foundoulis w którym mieszkaliśmy pokoje i łazienki były
                      urzadzone skromnie ale funkcjonalnie. Łazieniki bez rewelacji
                      umywalka, wanna. Byliśmy w 3 osoby i zakwaterowani zostaliśmy zdaje
                      się w studio, bo oprócz pokoju było jeszcze jedno pomieszczenie z
                      dodatkowym łózkiem, ławą, telewizorem, lodówką i wyposażoną kuchnią
                      elektryczną. Balkony sa bardzo ładne - my mielismy piękny widok na
                      góry a pod balkonem pasły się kozy (bardzo nam się to podobało)
                      Pokoje oczywiście z klimą sprzatane co 2 dni o ile pamiętam. Jeżeli
                      ktoś spodziewa się luksusów będzie zawiedziony, ale osoby nastawione
                      na spędzenie fajnych wakacji w pięknym miejscu za rozsadną kwotę
                      będą zadowolone.
              • ro_bb fereniki - relacja z hotelu 14.08.10, 21:00
                Zamieszkuję w tym hotelu od kilku dni i mogę się podzielić swoimi
                opiniami na żywo. Fereniki, jak wszystkim wiadomo, jest to kompleks
                złożony z kilku hoteli - i takie jest podejście do problemu w
                recepcji. Pokój można dostać w dowolnym budynku, niezależnie od tego
                jaką się ma rezerwację. Standard hoteli jest raczej porównywalny i w
                każdym budynku są lepsze i gorsze pokoje, jak coś za bardzo nie
                pasuje, to można zmienić, ale raczej dopiero następnego dnia.
                Plaża bardzo fajna znajduje się około 300 metrów w prawo, można z
                własnym parasolem (do kupienia na miejscu za 4,50E).
                W miasteczku kilka wypożyczalni samochodów, ceny bardzo
                zróżnicowane, raczej nie ma problemów z rezerwacją. Ja mam Hundai
                Getz na 6 dni za 166E z wypożyczalni Ethon znajdującej sie w samym
                ryneczku.
                Gdyby ppojawiły się jakieś szczegółowe pytania to odpowiem za kilka
                dni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka