zu2ha 07.07.10, 11:28 Wybieram się do hotelu Daphnila Bay Thalasso w Dassi(chyba parę kilometrów od) i mam dwa pytania: czy potrzebne buty do wody i gdzie najlepiej wypożyczyć auto. Za pomoc z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukiszymi Re: Korfu-auto i plaża 07.07.10, 14:33 Na Korfu byłam w zeszłym roku, właśnie w miejscowości Dssia. Jeśli chodzi o plaże nie potrzebowaliśmy butów, dno jest piszczyste, plaża zresztą też, miejscami drobnożwirkowa. Wypożyczalni samochodów jest mnóstwo w tej okolicy więc będziesz przebierać w ofertach. Polecam wycieczkę statkiem, całodniową na pobliskie wyspy Paxos i Anti Paxos i zwiedzanie wyspy we własnym zakresie. Zyczę wspaniałych wakacji i wielu pozytywnych wrażeń, widokowych i smakowych :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Korfu-auto i plaża IP: *.chello.pl 07.07.10, 15:23 my braliśmy samochod w Autoway, mają reklamę na forum szybko i bez problemów z dostawą pod hotel w sidari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Korfu-auto i plaża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 09:38 także wypożyczalismy auto z Autoway - rezerwowalismy jeszcze przed wylotem w Polsce i bardzo bylismy zadowoleni z ich usług (minimalny wynajem 3 dni - auto jak np.Fiat Panda z klimą kosztuje u nich 120 euro (pytałam juz o cennik w tym roku bo też lecimy na korfu za niedługo i chcemy u nich wypożyczyc auto) Odpowiedz Link Zgłoś