mragin 21.07.10, 20:07 Czy znacie hotel Elpida na Krecie warto tam jechać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiara74 Re: Elpida 21.07.10, 20:46 Właśnie teraz w nim jestem. Plusy: piękne położenie, kameralnie bez tłoku,czuję się tu jak w Polsce bo mnóstwo tu Polaków więc animacje pod nas (a może to minus) Minusy: ciasny nieco pokój z dostawka, monotonne jedzenie(szczególnie śniadanie), daleko do plaży wzdłuż ruchliwej ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sulex Re: Elpida IP: 78.8.252.* 23.07.10, 13:59 o świetnie, wybieram się tam we wrzesniu, czy to prawda że większe pokoje są od nr 201? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikt i opierunek Re: Elpida IP: *.bajtnet.lca.pl 24.07.10, 04:52 Warto,bylismy rok temu:) Tu szczegoly: forum.gazeta.pl/forum/w,203,77848076,98101963,Re_KRETA_ISTRO_hotel_elpida_.html Pokoje nie sa duze,to fakt,ale czyste. Drugi budynek - apartamenty, ale to zapewne bylo dla gosci z wykupionym niepelnym wyzywieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelajn1984 Re: Elpida 24.07.10, 17:47 również potwierdzam - jak najbardziej warto, byłam tam w ubiegłym roku. rzeczywiście pokoje nie są gigantyczne, ale hotel jest tak pięknie położony, że aż zapiera dech w piersiach ;))zresztą kto jedzie siedzieć w pokoju? ewentualnie spać, to i owszem ;))co do jedzenia - ja nie narzekała, wręcz mogę powiedzieć, że bardzo mi smakowało, a że się powtarzało ? no wybaczcie, to jest hotel 3*, a nie Hilton ;D Odpowiedz Link Zgłoś