Dodaj do ulubionych

Hotel Roussos Beach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 14:20
Będę wdzięczna za wszelkie informacje o standardzie, wyżywieniu w hotelu
Roussos Beach w Limassol na Cyprze oferta Triady.Czy brać go pod uwagę przy
rezerwacji wakacji?
Obserwuj wątek
    • Gość: pikula@autograf.pl Re: Hotel Roussos Beach IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 21:46
      teraz ja chciałabym wiedzieć czy wybrałaś tę ofertę i jak było?
      bARDZO PROSZĘ O DPOWIEDŻ .Mój adres pikula@autograf.pl
      • Gość: mk Re: Hotel Roussos Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 11:31
        wybrałam ten hotel, ale wylot dopiero 03 maja więc jeszcze nic nie wiem,jeżeli
        jedziesz później niż ja to zaraz po powrocie napiszę coś o roussos beach może
        się przyda.
        • Gość: pikula@autograf.pl Re: Hotel Roussos Beach IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 22:12
          Czekam z niecierpliwoscią na Twój powrót.Mam nadzieje że miło spędzasz czas!
          A tym samym myślę ,że ja też będę go miło spędzać w Roussos Beach.
          Błagam napisz zaraz jak wrócisz!!!
          • Gość: mk Re: Hotel Roussos Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 13:02
            Witam po urlopie i pozdrawiam.Mam nadzieję,że przyda Ci się to co
            napiszę.Wróciłam dzisiaj w nocy więc informacje są aktualne.Moim zdaniem Hotel
            Roussos jest na b. dobrym *** poziomie składa się z dwóch budynków i szeregu
            bungalowów,pokoje ładne, duże,z balkonem, klimatyzowane w części z aneksami
            kuchennymi ( lodówka,kuchenka).Do dyspozycji są dwa duże baseny i dwa brodziki,
            bardzo ładny ogród bar przy basenie,wyżywienie smaczne może tylko trochę mało
            urozmaicone. Jedynym mankamentem jest to, że Limassol nie jes zbyt ładną
            miejscowością i bardzo drogą,dlatego polecam wypożyczenie samochodu zwiedzenie
            Agia Napy, Paphos,gór Troodos,pł. Akamas, Nikozji oczywiście w miarę
            możliwości.Najtańszy samochód kosztuje 16 funtów cypr. za dzień z
            ubezpieczeniem.Mozna też wynając za 18,25 i więcej funtów.To są ceny samoch.
            wypożyczonych za pośrednictwem Triady gdzie indziej jest taniej ,ale pamiętaj
            że są to ceny bez ubezpieczenia, a to może być ryzykowne.Jeżeli jesteś
            miłośniczką pięknych plaż to Limassol Cię rozczaruje bo jest ich niewiele z
            ciemnym piaskiem i raczej jest brudno.Najpiękniejsza jest plaża w Ayia Napie i
            nazywa się Nissi Beach.Jeżeli chcesz więcej informacji to napisz postaram się
            wszystko wyjaśnić.Trzymaj się cieplutko.
            • Gość: p Re: Hotel Roussos Beach IP: 212.160.106.* 12.05.04, 11:18
              jak sie spisała triada?
              • Gość: pikula@autograf.pl Re: Hotel Roussos Beach IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 12.05.04, 23:40
                Też sie wybierasz z Triadą do Roussos Beach?Kiedy?
    • Gość: pikula@autograf.pl Re: Hotel Roussos Beach IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 11.05.04, 20:54
      Barzo,bardzo dziękuje Ci za wiadomości z Roussos Beach!!!
      Mam kilka pytań .
      Czy mieszkałaś w bungalowach ,czy w hotelu i gdzie są lepsze warunki?
      Czy pokój jedno osobowy z tak zwaną dostawką jest O.K?
      Czy w takim pokoju jest lodówka?
      CZy klimatyzacja jest dodatkowo płatna i ile kosztuje?
      Czy dobrze jest wybrać się do Agia Napy samochodem,czy można pobłądzić?
      Czy w Limassol są do wynajęcia skutery i czy można nimi bezpiecznie jeżdzić i
      ile kosztują?
      Jak długo jedzie się do Agia Napy?
      ByLaś w parku wodnym w Agia Napie-warto?
      My jedziemy na 14 dni ,więc będziemy mieć kupe czasu na wycieczki,czy są
      jakieś ,które nie polecasz?

Soory ,że aż tyle tego,ale ciekawość ludzka nie zna granic!!!POZDRAWIAM!
    • Gość: sole Re: Hotel Roussos Beach IP: *.polpx.pl / 81.15.170.* 24.05.04, 10:21
      proszę powiedz jak jest z lokalizacją hotelu, jak jest on daleko od centrum
      Limassol , bo czytalam dwie wersje, (jedna ze 1 km a druga ze aż 6 km). cyz w
      bliskosci hotelu są sklepy, tawerny, dyskoteki, jaki deptak czy nic nie ma?
    • Gość: magda Re: Hotel Roussos Beach IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 26.05.04, 08:57
      hej kiedy lecisz na cypr?
      my lecimy 28. 06 wlasnie z triada do tegoz hotelu, moze sie spotkamy?
      hm bylam rok temu z triada i spisala sie naprawde dobrze wiec mysle ze i tym
      razem bedzie ok
      pozdrawiam
      • Gość: sole Re: Hotel Roussos Beach IP: *.polpx.pl / 81.15.170.* 26.05.04, 10:08
        sole, jesli sie zdecyduje, to własnie na ten hotel i na 28.06. moze sie
        spotkamy. dam znać jeśli wykupię.
        byłam z triadą 3 lata temu na krecie i wszystko było OK.
      • Gość: sole Re: Hotel Roussos Beach IP: *.polpx.pl / 81.15.170.* 26.05.04, 10:09
        a Ty lecisz na 2 tyg? ile osób i w jakim wieku? cyz zamierzacie moze wynajac
        samochód?
        waham sie co do tego Limassol, bo tam są brzydkie wąskie plaże. Slyszałam że
        jesli na Cypr totylko do Ayia Napy
        • Gość: magda Re: Hotel Roussos Beach IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 26.05.04, 13:59
          hej no lecimy na 2 tyg we dwoje, mamy lat 22, co do samochodu to owszem mamy
          zamiar wynajac jesli bedzie to tylko miozliwe bo slyszalam ze od 25 lat
          wypozyczaja, ale jesli bedzie ktos chetny to wypozyczylibysmy z kims raz ze
          taniej dwa ze ciekawiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka