Gość: mk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 14:20 Będę wdzięczna za wszelkie informacje o standardzie, wyżywieniu w hotelu Roussos Beach w Limassol na Cyprze oferta Triady.Czy brać go pod uwagę przy rezerwacji wakacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pikula@autograf.pl Re: Hotel Roussos Beach IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 21:46 teraz ja chciałabym wiedzieć czy wybrałaś tę ofertę i jak było? bARDZO PROSZĘ O DPOWIEDŻ .Mój adres pikula@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Hotel Roussos Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 11:31 wybrałam ten hotel, ale wylot dopiero 03 maja więc jeszcze nic nie wiem,jeżeli jedziesz później niż ja to zaraz po powrocie napiszę coś o roussos beach może się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikula@autograf.pl Re: Hotel Roussos Beach IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 22:12 Czekam z niecierpliwoscią na Twój powrót.Mam nadzieje że miło spędzasz czas! A tym samym myślę ,że ja też będę go miło spędzać w Roussos Beach. Błagam napisz zaraz jak wrócisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Hotel Roussos Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 13:02 Witam po urlopie i pozdrawiam.Mam nadzieję,że przyda Ci się to co napiszę.Wróciłam dzisiaj w nocy więc informacje są aktualne.Moim zdaniem Hotel Roussos jest na b. dobrym *** poziomie składa się z dwóch budynków i szeregu bungalowów,pokoje ładne, duże,z balkonem, klimatyzowane w części z aneksami kuchennymi ( lodówka,kuchenka).Do dyspozycji są dwa duże baseny i dwa brodziki, bardzo ładny ogród bar przy basenie,wyżywienie smaczne może tylko trochę mało urozmaicone. Jedynym mankamentem jest to, że Limassol nie jes zbyt ładną miejscowością i bardzo drogą,dlatego polecam wypożyczenie samochodu zwiedzenie Agia Napy, Paphos,gór Troodos,pł. Akamas, Nikozji oczywiście w miarę możliwości.Najtańszy samochód kosztuje 16 funtów cypr. za dzień z ubezpieczeniem.Mozna też wynając za 18,25 i więcej funtów.To są ceny samoch. wypożyczonych za pośrednictwem Triady gdzie indziej jest taniej ,ale pamiętaj że są to ceny bez ubezpieczenia, a to może być ryzykowne.Jeżeli jesteś miłośniczką pięknych plaż to Limassol Cię rozczaruje bo jest ich niewiele z ciemnym piaskiem i raczej jest brudno.Najpiękniejsza jest plaża w Ayia Napie i nazywa się Nissi Beach.Jeżeli chcesz więcej informacji to napisz postaram się wszystko wyjaśnić.Trzymaj się cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Hotel Roussos Beach IP: 212.160.106.* 12.05.04, 11:18 jak sie spisała triada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikula@autograf.pl Re: Hotel Roussos Beach IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 12.05.04, 23:40 Też sie wybierasz z Triadą do Roussos Beach?Kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikula@autograf.pl Re: Hotel Roussos Beach IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 11.05.04, 20:54 Barzo,bardzo dziękuje Ci za wiadomości z Roussos Beach!!! Mam kilka pytań . Czy mieszkałaś w bungalowach ,czy w hotelu i gdzie są lepsze warunki? Czy pokój jedno osobowy z tak zwaną dostawką jest O.K? Czy w takim pokoju jest lodówka? CZy klimatyzacja jest dodatkowo płatna i ile kosztuje? Czy dobrze jest wybrać się do Agia Napy samochodem,czy można pobłądzić? Czy w Limassol są do wynajęcia skutery i czy można nimi bezpiecznie jeżdzić i ile kosztują? Jak długo jedzie się do Agia Napy? ByLaś w parku wodnym w Agia Napie-warto? My jedziemy na 14 dni ,więc będziemy mieć kupe czasu na wycieczki,czy są jakieś ,które nie polecasz? Soory ,że aż tyle tego,ale ciekawość ludzka nie zna granic!!!POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sole Re: Hotel Roussos Beach IP: *.polpx.pl / 81.15.170.* 24.05.04, 10:21 proszę powiedz jak jest z lokalizacją hotelu, jak jest on daleko od centrum Limassol , bo czytalam dwie wersje, (jedna ze 1 km a druga ze aż 6 km). cyz w bliskosci hotelu są sklepy, tawerny, dyskoteki, jaki deptak czy nic nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Hotel Roussos Beach IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 26.05.04, 08:57 hej kiedy lecisz na cypr? my lecimy 28. 06 wlasnie z triada do tegoz hotelu, moze sie spotkamy? hm bylam rok temu z triada i spisala sie naprawde dobrze wiec mysle ze i tym razem bedzie ok pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sole Re: Hotel Roussos Beach IP: *.polpx.pl / 81.15.170.* 26.05.04, 10:08 sole, jesli sie zdecyduje, to własnie na ten hotel i na 28.06. moze sie spotkamy. dam znać jeśli wykupię. byłam z triadą 3 lata temu na krecie i wszystko było OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sole Re: Hotel Roussos Beach IP: *.polpx.pl / 81.15.170.* 26.05.04, 10:09 a Ty lecisz na 2 tyg? ile osób i w jakim wieku? cyz zamierzacie moze wynajac samochód? waham sie co do tego Limassol, bo tam są brzydkie wąskie plaże. Slyszałam że jesli na Cypr totylko do Ayia Napy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Hotel Roussos Beach IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 26.05.04, 13:59 hej no lecimy na 2 tyg we dwoje, mamy lat 22, co do samochodu to owszem mamy zamiar wynajac jesli bedzie to tylko miozliwe bo slyszalam ze od 25 lat wypozyczaja, ale jesli bedzie ktos chetny to wypozyczylibysmy z kims raz ze taniej dwa ze ciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś