Dodaj do ulubionych

Objazdówki z Triadą : Grecja 7+7

11.11.10, 11:59
Triada , jak wynika z forów, jest kontrowersyjnym biurem. Ja z mężem byliśmy kilka razy na imprezach 7+7 i jesteśmy zadowoleni. W przyszłym roku mamy zamiar polecieć na 7+7 do Grecji. Był taki wątek, jest zarchiwizowany, bo ostatni wpis był w zeszłym roku. Więc to , co tam przeczytałam mogło się zmienić, dlatego bardzo proszę tegorocznych uczestników takiej wyprawy o swoje wrażenia i porady. Ja byłam na 7+7: Turcja, Tunezja+Libia i w ubiegłym roku - Hiszpania. Też mogę podzielić się wrażeniami i udzielić porad.
Obserwuj wątek
    • deoand Re: Objazdówki z Triadą : Grecja 7+7 11.11.10, 16:55
      No nikt nie był w tym roku ?
      Ja byłem w ub roku i objazdówka jak objazdówka z tym , że zdecydowanie gorsze hotele niz na innych objazdówkach - jedzenie greckie takie sobie - w środku dnia jest postój w jakies tawernie więc nie zgłodniejesz - trasa ogólnie jednak ciekawa . Nie ma w programie Salonik więc jesli chce sie je zobaczyc to tylko podczas pobytu na Halkidiki na przykład
      • agnieszsz Re: Objazdówki z Triadą : Grecja 7+7 11.11.10, 19:22
        Dziękuję bardzo za post . Może ludzie wystraszyli się kryzysu greckiego. O objazdówce po Grecji już mam jakieś pojęcie, oprócz jedzenia nie ma się tu na nic za bardzo wpływu. Opisz proszę, jak było na pobycie. Bo tutaj - widzę bardzo dużo zależy od wyboru hotelu. Może ktoś napisze, że miał ciekawą okolicę (to moje preferencje) lub dobre jedzenie (preferencje męża).
        • deoand Re: Objazdówki z Triadą : Grecja 7+7 11.11.10, 19:55
          Nie wiem czy akurat Triada ma jakąs inna opcje niż pobyt na Halkidiki ? Ja byłem w hotelu Theoxenia 4 * ok 3 km od miejscowości Quarantopolis na przyladku Atos . Hotel niezły ale bez opcji all . Opcje all miał hotel Arystoteles Beach 5 * chyba jakos tak .Ogólnie hotele nie sa w centrach miast albo miasteczek tylko raczej w polu ale za to tuz przy plazy .
          Zaraz za Quarantopolis jest granica z państwem mnichów - tam nie wejdziesz -mozna tylko popłynac statkiem i oglądać klasztory z pokładu statku .
          Chyba drugi palec płw Halkidiki Kasandra jest lepiej zagospodarowany turystycznie ale sorry nie byłem
          PS. Mimo wszystko radziłbym wykupic opcje HB na objeździe a nie szukac samemu jakieś tam tawerny po meczącym dniu objazdu - są tacy co wykupuja tylko sniadania bodaj !
          • agnieszsz Re: Objazdówki z Triadą : Grecja 7+7 11.11.10, 21:48
            Dziękuję bardzo za informacje. Myślę, że znajdzie się jeszcze ktoś z tegorocznymi wrażeniami z kryzysowej Grecji. Pozdrawiam!
    • agnieszsz Re: Objazdówki z Triadą : Grecja 7+7 14.11.10, 18:10
      Czy nikt w tym roku nie był w Grecji na 7+7 z Triadą? To daje mi do myślenia.
      • agnieszsz Re: Objazdówki z Triadą : Grecja 7+7 18.11.10, 19:52
        W tym roku Triada proponuje nowość 7+7: Zakynthos+wyspy Morza Egejskiego. Wygląda to bardzo ciekawie. Ale niestety, największe atrakcje jako fakultet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka