Dodaj do ulubionych

Apollo Palace na Korfu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.10, 08:35
Czy ktoś był w tym hotelu?
Jak wygląda animacja pod kątem dzieci?
Czy faktycznie te pokoje średnio wyglądają? ile dać euro w recepcji aby zakwaterowali np. w bungalowach na parterze?
Hotel przyjmuje podobno gości ze zwierzętami i jak to wygląda w praktyce? (jakoś sobie tego nie mogę wyobrazić, że ktoś leci samolotem np. z psem lub kotem :))

Dzięki za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • amelia00 Re: Apollo Palace na Korfu 07.08.11, 12:49
      podnosze watek, bo tez biore ten hotel pod uwage (wyjazd z 2-latkiem w polowie wrzesnia)
      • Gość: Gość Re: Apollo Palace na Korfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 16:46
        Słabą masz autorze wyobraźnię co do lotów samolotem ze zwierzętami: to codzienność i nie ma się czemu dziwić. Zwierzęta natomiast - tego nie wiesz jak widzę - nie zajmują miejsc siedzących tam gdzie ludzie: mają swoje wydzielone pomieszczenie i w nim podróżują.
        Jak ten hotel rozwiązuje sytuację zwierząt - nie wiem.
        Wszystkie hotele, w których można mieć np psa (ale nie takie turystyczne - w takich nie wiem) nie mają żadnych szczególnych nakazów: pieski mieszkają z właścicielami w pokoju i są wyprowadzane na spacer. W basenach raczej nie pływają;)
        Napisałam głównie jak z lotami, bo Twoje "niewyobrażenie" aż mnie rozbawiło:D:D:D:D
        • Gość: bozenato Re: Apollo Palace na Korfu IP: *.telpol.net.pl 09.08.11, 20:50
          Może ktoś jeszcze był w tym sezonie i podzieli się wrażeniami z innymi zainteresowanymi,
          • amelia00 Re: Apollo Palace na Korfu 21.08.11, 12:31
            my wraz z naszym 2-latkiem lecimy 07.09 z Wrocławia. Ktoś jeszcze?:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka