Dodaj do ulubionych

Kreta- Analipsis

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.11, 09:46
W lipcu wybieram się na tydzień do Analipsis. Będziemy tam pierwszy raz i zdajemy sobie sprawę że czasu jest mało.... dlatego ogromna prośba do osób które znają Krete. Powiedzcie co najlepiej zobaczyć i w jakiej kolejności aby sporo zobaczyć i nie stracić na przejazdy zbyt dużo czasu
Obserwuj wątek
    • simon_r Re: Kreta- Analipsis 09.02.11, 10:45
      Na Krecie trudno stracić czas ... wszędzie jest pięknie jeśli tylko chce się wyruszyć kawałek od kurortów.
      Z Analipsis to oczywiście zostaje wam Kreta wschodnia... warto więc zobaczyć plażę w Vai i wybrać się do Kato Zakros do wąwozu. W drodze powrotnej można odwiedzić Agios Nicolaos.
      Blisko macie też na płaskowyż Lassithi z jego wiatrakami.
      Wycieczka na jeden dzień do Matali i Agia Gallini też bedzie niczego sobie..
      • Gość: Melania3 Re: Kreta- Analipsis IP: *.unknown.vectranet.pl 21.02.11, 12:17
        Ja z narzeczonym się wybieram na wczasy, ale nie wiem jaki hotel wybrać, czy Cretan Filoxenia czy może Europa Beach? Bardzo będę wdzięczna za jakąś poradę, mój chłopak dużo pracuje i raczej nie jest zaangażowany w wybór samego hotelu. Lecimy z alfa starem i oni akurat w tym miejscu mają takie do zaoferowania.
        • Gość: klara Re: Kreta- Analipsis IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.11, 17:52
          też jadę do analipsis i mam pytanie, czy w pobliżu są jakieś miejsca do snurkowania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka