Dodaj do ulubionych

Kreta z dziećmi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 21:24
Hej,
Będę wdzięczna za podpowiedzi forumowiczów. Wybieram się na Kretę z moimi dziećmi (bardzo aktywne małe smyki). Zależy mi właśnie na Krecie, żeby trochę pozwiedzać i pooglądać. Siedzę już drugi dzień w internecie i szukam fajnego hotelu. Czym więcej oglądam tym mniej jestem zdecydowana. Chodzi o hotel przyjazny dzieciom, plac zabaw obowiązkowo, plus jakieś dziecięce baseny idealnie ze zjeżdżalniami. No i fajnie, żeby była w miarę piaszczysta plaża. Myślę o hotelu 4 lub 5* z AI.
Ktoś może coś fajnego polecić? Pierwsze co zobaczyłam to Iberostar Creta Marine, na stronie biura super hiper. Ale internauci zjechali w swoich opiniach ten hotel od podłogi po dach:-)
Będę wdzięczna za sugestie.
Obserwuj wątek
    • Gość: malita Re: Kreta z dziećmi IP: *.acn.waw.pl 20.03.11, 22:39
      Witam,
      W zeszlym roku byla z "aktwnym" dzieckiem w Apollonia w Amoduarze. Serdecznie polecam. Super wakacje. Bylam z Tui, ale wiem, ze ten hotel jest tez w ofercie tanszych biur np.7islands. A jezeli nie zalezy Ci na hotelu przy plazy to mozesz jeszcze pojechac do Grand Hotelu w Hersonisos. Hotel rewelacyjny, tylko plaza daleko.
      Pozdrawiam
      • Gość: anka Re: Kreta z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 21:55
        Wielkie dzięki za informację!!!
        Na plaży rzeczywiście mi zależy, żeby smyki mogły trochę i tam poszaleć
        • Gość: Mama Re: Kreta z dziećmi IP: *.159.48.129.static.crowley.pl 22.03.11, 17:53
          My lecimy do Stella Palace-znajomi byli z dzieckiem w zeszłe wakacje i wrócili zachwyceni...za ich namową wybraliśmy ten hotel.......Leci z nami 3 letnia córcia i 13 letni syn.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka