tomasz7312 21.04.11, 20:22 Kto wybiera sią na Kretę 21 sierpnia APARTAMENTY PELA MARE w AGIA PELAGIA ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek33 Re: KRETA 21.04.11, 21:52 Ja się nie wybieram i nie bardzo wiem, w czym moja obecność mogłaby pomóc, ale ktoś bliski mi był w tych apartamentach i ma dla Ciebie dobrą radę: już pierwszego dnia weź paszport i prawo jazdy, dużą garść € albo kartę i zasuwaj na dół do wsi po samochód. Wypożycz go najlepiej na cały pobyt a spędzisz bardzo miły urlop. Bez samochodu wypracujesz tylko mięśnie łydek i idąc na plażę (2 bardzo średnie w zasięgu) stromymi agrafkami bez chodnika już będziesz wkurzony na myśl o powrocie tą samą drogą. Bo same apartamenty są całkiem OK, czyste, dobrze wyposażone, z pięknym widokiem, mają rewelacyjny stosunek jakości do ceny ale są okropnie położone, a jeśli nie na plażę, to po zakupy też trzeba się ruszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f o tak...:-) autko za 20-25 euro dzien na 10-14 dni 22.04.11, 17:11 i juz jest super. W innym wypadku meka traperska, jak Wojtek mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirage Re: KRETA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 14:32 ja się wybieram :) 20 sieprnia z KAtowic Odpowiedz Link Zgłoś