Dodaj do ulubionych

Kos, co polecacie?

IP: *.army.mil.pl 12.05.11, 13:12
Mam prośbę do osób które były na Kos. Proszę o rady co warto zobaczyć w ciągu tygodniowego pobytu w lipcu. Może jakieś wycieczki, gdzie kupować, w hotelu czy u miejscowych.
pozdrawiam i życzę wszystkim forumowiczom przyjemnego wypoczynku.
Obserwuj wątek
    • grekan Re: Kos, co polecacie? 13.05.11, 00:30
      Wypoczywalem w Tighaki i cala wyspe zwiedzilem skuterem oraz rowerem w ciagu trzech dni.Warto byc w stolicy, piekny port oraz slynny platan z lawka Hipokratesa. W porcie mozna tanio wykupic wicieczki statkiem: Nissiros/czynny wulkan/, Kalymnos - muzeum gabek, do tureckiego Bodrum, ktore z widoczne jest z wyspy. Rowniez polecam Asklepion z ruinami swiatyni Asklepiosa.Na wyspie jest rowniez Park Wodny Lido. Dla milosnikow wina, dobrego jedzenia, greckiej muzyki i tancow polecam wieczor grecki w pieknej wiosce Zea; w miejscowym biurze mozna wykupic wycieczke/ 15min. jazdy/.Wrazenia mam do dzisiaj, mimo, ze wiele innuch greckich wieczorow zaliczylem na roznych wyspach. Wszelkie wycieczki trzeba kupowac w miejscowych biurach, polowe taniej niz w hotelu u lichwiarskiego rezydenta.
    • Gość: sweetqmka Re: Kos, co polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.11, 08:34
      hej,
      wpisz w wyszukiwarkę forumową hasło "Kos". Temat wielokrotnie poruszany na forum, można sporo znaleźć i się dowiedzieć.

forum.gazeta.pl/forum/w,203,113205416,113435963,Re_WYSPA_KOS.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,203,113985746,114119238,Re_Kos_wycieczki_co_gdzie_za_ile.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,203,115724073,115958712,Re_Wrazenia_z_Kos.html
      dalej sam dasz radę ;)

cennik lokalnego biura mogę przesłać na maila (z zeszłego roku)- jak chcesz, to odezwij się na sweetqmka@gmail.com

pzdr
      • Gość: gość Re: Kos, co polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 09:59
        za trudne, wyszukiwarka, wpisywać, szukać, trzeba założyć nowy wątek 48 i czekać... i tak w kółko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka