Dodaj do ulubionych

Rejs na Symi z Grecosem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 08:42
Może ktoś w tym temacie ......???? Interesuje mnie czy podróż wodna odbywa się wodolotem, małym promem czy stateczkiem. Oczywiście chodzi mi o imprezę wykupioną w Grecosie.. Wiem, że każde biuro ma różne środki transporu wodnego. Nie ukrywam, że wolałabym wodolotem - bo szybciej - wycieczka z małym dzieckiem:))))
Pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: Rejs na Symi z Grecosem IP: 91.208.72.* 01.07.11, 09:12
      płynie sie statkiem spacerowym , ale nie huśta jest dużo miejsca na spacery, ładne widoki
      • e_podmiejska Re: Rejs na Symi z Grecosem 01.07.11, 09:49
        A ile czsu trwa taki rejsik w jedną stronę????
        Też mnie interesuje ta wycieczka w wykonaniu Grecosa: przebieg, organizacja, czas trwania. Prosze napisać coś więcej:)))))))
        • Gość: 123 Re: Rejs na Symi z Grecosem IP: 91.208.72.* 01.07.11, 11:07
          Wycieczka jest całodniowa, rejs chyab 2-3 godzin nie pamiętam potem zwiedzanie wyspy , czas wolny na wyspie chyab 2 godziny potem rejs do monastiru ( kościół z drugiej strony wyspy) potem powrót. Przewodnik opowiada ciekawie na statku można sięopalać , widoki piękne morze w super kolorach ( delfinów nie widzieliśmy). Samemu napewno można taniej popłynąć bo chyab rejs 20 ero od osoby ale trzba wcześneij kupićbilety i jakosz hotelu sie dostać potem mozńa sie podpiąć pod wycieczke jak wiadomo keidy jedzie polska grupa ,ale my korzytsliśmy z usług biura i było super. Simi bardzo ładna warto popłynąć
          • e_podmiejska Re: Rejs na Symi z Grecosem 01.07.11, 22:09
            Dzięki za info!!! O urokach tej wyspy już słyszałam. To tak samo jak będąc na Riwierze Olimpijskiej nie popłynać na Skiatos, czy na Krecie na Spinalongę:)))). Dlatego nie chciałabym przegapić i tej okazji zobaczenia tej małej ale urokliwej wyspy na własne oczy a oglądane fotki są bardzo obiecujące.
            "LOS SPRZYJA PRZEZORNYM"
            • Gość: gosia59 Re: Rejs na Symi z Grecosem IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 09:23
              Z Rodos na Symi kursują wodoloty i statki mają w ofercie ten sam program ale taniej
              • e_podmiejska Re: Rejs na Symi z Grecosem 05.07.11, 15:35
                Wiem, że samemu można taniej, ale przynzam, że nie chce mi się szarpać z dzieciakiem i wolę wykupić w biurze, żeby zawieźli "jak małpę" ;))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka