Dodaj do ulubionych

Cypr w marcu?

IP: *.ha3.agh.edu.pl 02.03.02, 06:27
Czy ktoś był w Cyprze na wiosną?
Jak jest, jak może być?
Czy nie uważacie,że warto jechać właśnie wtedy?
(głównie ze wzgl na ceny lotów)ale czy ciepło?
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesia Re: Cypr w marcu? IP: *.radio.com.pl 04.03.02, 11:53
      Bylam na Cyprze przelom lutego i marca 2000 r. Bylo cudnie - temperatura ok. 20-
      25 st. w sloncu (uwaga - noce chlodniejsze 10-15 st.). Zdecydowanie mniej ludzi
      i spokojniej niz w sezonie, ceny znacznie nizsze. Tylko morze nieco chlodne -
      ok. 19 st. i czasami mocno wieje. Za to przyroda zachwycajaca! Z terminow,
      jakie zaliczylam juz na tej uroczej wyspie (luty, marzec, sierpien i listopad),
      zdecydowanie najbardziej polecam pierwszy i ostatni. Teraz lece na Cypr za 10
      dni - 14 marca. Pozdrawiam, wiesia
      • Gość: Monika Re: Cypr w marcu? IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 12:33
        Dziękuję za info.Czy możesz do tego jeszcze coś dorzucić.
        Z jakim przewoźnikiem warto jechać/lecieć?

Monika
        • Gość: Wiesia Re: Cypr w marcu? IP: *.radio.com.pl 06.03.02, 10:59
          Witaj! Na Cypr wyjezdzalam za kazdym razem z innym biurem (Ving, Triada, Scan
          Holiday), gdyz zalezalo mi, by trafiac w rozne miejsca, a przynajmniej do
          roznych hoteli. Generalnie z kazdym biurem bylo wszystko w porzadku, ale
          najbardziej polecam to ostatnie, czyli Scana - maja rewelacyjny serwis na
          miejscu i przesympatyczne rezydentki. Teraz wyjezdzam z czeskim biurem Fischer -
          mam nadzieje, ze tez sie nie zawiode.
          Gdybys chciala wiecej szczegolow, pisz do mnie, prosze, pod adresem:
          wiesiolek9@wp.pl. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka