Gość: Monika IP: *.ha3.agh.edu.pl 02.03.02, 06:27 Czy ktoś był w Cyprze na wiosną? Jak jest, jak może być? Czy nie uważacie,że warto jechać właśnie wtedy? (głównie ze wzgl na ceny lotów)ale czy ciepło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiesia Re: Cypr w marcu? IP: *.radio.com.pl 04.03.02, 11:53 Bylam na Cyprze przelom lutego i marca 2000 r. Bylo cudnie - temperatura ok. 20- 25 st. w sloncu (uwaga - noce chlodniejsze 10-15 st.). Zdecydowanie mniej ludzi i spokojniej niz w sezonie, ceny znacznie nizsze. Tylko morze nieco chlodne - ok. 19 st. i czasami mocno wieje. Za to przyroda zachwycajaca! Z terminow, jakie zaliczylam juz na tej uroczej wyspie (luty, marzec, sierpien i listopad), zdecydowanie najbardziej polecam pierwszy i ostatni. Teraz lece na Cypr za 10 dni - 14 marca. Pozdrawiam, wiesia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Cypr w marcu? IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 12:33 Dziękuję za info.Czy możesz do tego jeszcze coś dorzucić. Z jakim przewoźnikiem warto jechać/lecieć? Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia Re: Cypr w marcu? IP: *.radio.com.pl 06.03.02, 10:59 Witaj! Na Cypr wyjezdzalam za kazdym razem z innym biurem (Ving, Triada, Scan Holiday), gdyz zalezalo mi, by trafiac w rozne miejsca, a przynajmniej do roznych hoteli. Generalnie z kazdym biurem bylo wszystko w porzadku, ale najbardziej polecam to ostatnie, czyli Scana - maja rewelacyjny serwis na miejscu i przesympatyczne rezydentki. Teraz wyjezdzam z czeskim biurem Fischer - mam nadzieje, ze tez sie nie zawiode. Gdybys chciala wiecej szczegolow, pisz do mnie, prosze, pod adresem: wiesiolek9@wp.pl. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś