Dodaj do ulubionych

Rodos czy sa komary?

IP: 79.139.99.* 21.07.11, 15:11
Pytanie jak w temacie bo nie wiem czy cos brac na komary?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia59 Re: Rodos czy sa komary? IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 17:38
      zależy gdzie na terenach miejskich nie, ale tam gdzie dużo traw tak
      • Gość: tt Re: Rodos czy sa komary? IP: 178.73.49.* 21.07.11, 19:20
        wieczorami czasami coś "ciapało", ale to nie są jakies chmary komarów, po prostu nie widać go a zaczynasz się drapac :)
        • Gość: inny gość Re: Rodos czy sa komary? IP: 31.61.35.* 18.08.11, 03:09
          Nie było w lecie.( Woda w basenach mocno chlorowana, w morzu lawy komarów nie lęgną się) Są za to mrówki. Liczne, wszechobecne. Jeśli coś brać to na mrówy. Na miejscu też można kupic aerozol za 3-4 eu. Skuteczny na zwiadowców, nieskuteczny na atak całej chmary.
          Pozdrawiam
          • Gość: tt Re: Rodos czy sa komary? IP: *.ip.netia.com.pl 18.08.11, 09:49
            mrówki tez moga lecec do czegos slodkiego, lepiej nic na wierzchu nie zostawiac w pokoju...
    • masheni Re: Rodos czy sa komary? 20.08.11, 08:34
      tak, są komary. wróciłam właśnie z ixia. w nocy gryzły bardzo. ale ja jestem taka przyciągająca wszelkie gryzonie, inni odczuwali to dużo mniej
      • lemurka3 Re: Rodos czy sa komary? 20.08.11, 21:58
        gdy byłam w październiku komary były okropne, dziecko było całe pogryzione, my zresztą też, mieliśmy ze sobą preparat Zanza No! Chicco ale słabo działał, lepsze były greckie specyfiki.
    • keluska Re: Rodos czy sa komary? 20.08.11, 22:21
      Wróciłam kilka dni temu i stwierdzam, że na zachodnim wybrzeżu komarów brak.
      • Gość: Agata Re: Rodos czy sa komary? IP: *.akson.waw.supermedia.pl 25.08.11, 12:18
        Mieszkaliśmy w Kalithea (czerwiec) i było bardzo dużo, natomiast znajomi byli w Lindos i nie było prawie wcale. My kupilismy taki specjalny środek do kontaktu (ok 6€), który bardzo dobrze działa i używamy go do dziś :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka