Dodaj do ulubionych

Wyjazd na Prasonisi

IP: *.piotrkow.pilicka.pl 18.08.11, 17:18
Witam! Ponieważ od niedawna jestem zapalonym zwolennikiem sportu jakim jest kitesurfingu i planuję jakiś wyjazd, żeby się poduczyć to proszę was o opinie. Znalazłem w necie taką, wydaje się na pierwszy rzut oka ciekawą ofertę wyjazdu na Prasonisi, gdzie oferują od razu wypożyczenie sprzętu i szkolenie, co jest dla mnie bardzo ważne. Był ktoś z was kiedyś w Prasonisi? Możecie podzielić się opiniami odnośnie tego miejsca? Żeby uniknąć błędów to napiszę, że chodzi o to: wyjazd na Prasonisi.
Bardzo proszę o opinie i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • masheni Re: Wyjazd na Prasonisi 20.08.11, 08:32
      nie pomogę Ci za bardzo, bo nie pływam na desce. mogę tylko powiedzieć, że przylądek prasonisi zwany jest polską kolonią, bo szkółki opanowane są przez polskich instruktorów. pływa tam mnóstwo ludzi zarówno z żaglem jak i kitesurfingowców. jedno morze jest spokojne- można tam stawiać pierwsze kroki, na drugim fala. wieje mocno :) tyle zaobserwowałam kilka dni temu :)
    • Gość: Michał24 Re: Wyjazd na Prasonisi IP: *.centertel.pl 29.08.11, 15:50
      Sam pływam na windsurfingu i podobnie jak na kitesurfingu tu też jest potrzebny silny wiatr. Pierwszy raz na Rodos byłem w 2008 i teraz jeżdżę co roku, także również polecam wyjazd na Prasonisi bo to jak dla mnie idealne miejsce do zabawy na wodzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka