tapczan1234 30.08.11, 08:20 Właśnie wróciliśmy z Pilionu. Piękny półwysep gdzie Grecja wciąż jest Grecją. Polecam wypoczynek w tym rejonie, służę najnowszymi informacjami oraz namiarami na urokliwe plaże i miejsca noclegowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gtw Re: Piękny Pilion IP: 195.158.247.* 30.08.11, 11:22 Jeśli masz jakieś info o Chorefto i Potistika - apartamenty/hoteliki - to podrzuć. Odpowiedz Link Zgłoś
tapczan1234 Re: Piękny Pilion 30.08.11, 11:34 Mieszkałem w Chorto i tam mam ewentualnie namiary na fajną i niedrogą kwaterkę. W Potistice byłem tylko na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek44 Re: Piękny Pilion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 09:57 No właśnie czas pomyśleć o wczasach 2012. Bierzemy ten rejon pod uwagę,jakie tam są plaże,ceny kwater,czy można w ciemno pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: Piękny Pilion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 20:18 Będę śledził ten temat,jestem zainteresowany tym rejonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurcyś Re: Piękny Pilion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 20:41 Wakacje 2012,no właśnie zastanawiamy się nad tym płw ,lub halkidiki,gdzie bardziej warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Piękny Pilion IP: *.ists.pl 20.10.11, 21:14 Tak jakbyś pytał co lepsze - Boże Narodzenie czy Wielkanoc :) Byłeś już kiedyś w Grecji? Jeżeli nie to jeszcze nie wiesz jak jest piękna. Dlatego proponuję jednego roku wybierz się na Chalkidiki a następnego na Pilion. Z obu miejsc będziesz na pewno zadowolony i na kolejne wakacje wybierzesz jeszcze jakieś inne miejsce w tym kraju. Z części lądowej wart zobaczenie jest też Peloponez - to na kolejne dwoje wakacji. O wyspach już nie wspminam (bo jeszcze do nich nie dotarłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tapczan1234 Re: Piękny Pilion 15.12.11, 12:08 Plaże są niezwykle urocze, zatoczki gdzie zazwyczaj byliśmy sami. Ceny kwater umiarkowane ale z klimatyzacją i klimatem. Świerze pomidorki od gospodarzy, świerze rybki itp. warto myślę wcześniej zarezerwować w sezonie był kłopot z kwaterą. Nas kilka razy pytali ale tam generalnie kwater jest mało. I jeszcze jedna zaleta - prawie wogóle Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś