Dodaj do ulubionych

Cypr w listopadzie

31.08.11, 10:19
w jakiej części warto wykupić pobyt aby były szanse na plażowanie?
Obserwuj wątek
    • grekan Re: Cypr w listopadzie 31.08.11, 12:22
      W kazdej czesci Cypru bedzie podobnie/ nad morzem/; temp. powietrza ok. 22*C/ w cieniu/, wody 19-20*C.W czesci tureckiej /polnocnej/ tak samo.
      • Gość: gtw Re: Cypr w listopadzie IP: 195.158.247.* 31.08.11, 13:14
        I niestety, po 16 już się zaczyna robić ciemno.
        • rydzyna1213 Re: Cypr w listopadzie 11.09.11, 12:38
          dzięki za informacje - ale jest szansa na plażowanie? czy raczej nie?
          • gona31 Re: Cypr w listopadzie 14.09.11, 08:10
            Podłączam się do przedmówczyni aczkolwiek chodzi mi o październik i to czy trzeba zabrać ze sobą ciepłe ubrania na wieczór?Robi się chłodniej wieczorami?Bo prognozy pokazują temp dochodzące do 30stopni w dzień ;-)
            • ingalill23 Re: Cypr w listopadzie 24.09.11, 18:07
              Hej, mogę Wam powiedzieć jak jest w tureckiej cześci Cypru, bo tam mieszkam. Generalnie w ciągu dnia jest cieplo, za to po zachodzie slonca robi sie chlodnawo. Warto zatem na listopad wziac sobie cienki sweter lub bluzę z polara i jakies długie spodnie.
              Ja juz sie do klimatu przyzwyczaiłam i np w listopadzie wieczorem nie dam rady wyjść z gołymi stopami (np w japonkach), bo jest mi już za zimno, ale inaczej pogodę tu odbeirają turyści, ktorzy przylatuja np z Anglii czy właśnie od Nas, z Polski...
              Co do plażowania się w listopadzie. Plaże popularne sa otwarte i być może uda się jeszcze zaplacic za lezaczek, ale...na 80% będzie trzeba sobie samemu zorganizowac opalanie się. Nie wiem czy slonce jest na tyle jeszcze silne, zeby sie opalic, szczegolnie, ze w listopadzie sa dosyc juz zimne i gwlatowne wiatry i pada deszcz. Mi sie pare razy udalo jeszcze zlapac sloneczka w listopadzie, ale nie jest to czeste. Fakt robi sie szybko ciemno i zaczyna wiac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka