Dodaj do ulubionych

ECCO HOLIDAY RODOS COLOSSOS ****

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 23:34
Bardzo proszę o informacje o hotelu i miejscowości w którym się znajduje
Kalithea) czy to dziura, czy można chociaż na spacer się przejść.A hotel? czy
jest ok ?Jedziemy w 2 połowie lipca.
Obserwuj wątek
    • megasia Re: ECCO HOLIDAY RODOS COLOSSOS **** 07.06.04, 11:01
      Hotel jest ok, 4 gwiazdki, polecam widok na morze - warto dopłacić. Ja
      zapłaciłam na miejscu, w hotelu w maju było full wolnych miejsc, nie wiem jak
      to będzie w lipcu (dopłata 8eur/dzień od pokoju więc wyszło taniej niż w Ecco -
      tam bodaj 200 PLN/tydz/os).

Bardzo blisko park wodny, ale był jeszcze zamknięty.

Do Faliraki centrum spacer nieco dłuższy niż 15 min - raczej 20-25, ale bliżej
      jest również dużo tawern, sklepów (w maju część była zamknięta). Polecam
      spacerki na północ plażą (skałki, termy Kalithea) i rejsy statkiem z pomostu
      przy Hotelu Esperides (100 metrów w prawo plażą).

Masz więcej pytań - pisz :)
      • Gość: katka Re: ECCO HOLIDAY RODOS COLOSSOS **** IP: 83.31.4.* 07.06.04, 17:35
        Dzięki bardzo ,już myślałam,ze się nie odezwiesz.
        Miałam jeszcze parę pytań ale wyjaśniłaś je u "missundaztood" i już mi się
        wyjaśniło( np jedzonko i ręczniki) Chyba byłaś z Ecco, jak się spisali?.
        Czy są jakieś imprezki w hotelu :) dla dorosłych wieczorne, a dla dzieci w dzień
        i jeśli się nie nie ma all.. czy można z nich korzystać? Mam 10 letnią córkę i
        jak już zwiedzimy wszystko to może pomieszkamy trochę.
        Już się nie mozemy doczekać.
        Narazie to tyle alę proszę zaglądaj czasem, może mi się coś jeszcze przypomni
        Dzięki jeszcze byłam w paru miejscach Europy to może też będę mogła Ci coś
        pomóc.
        Pozdrawiam,
      • Gość: katka Re: ECCO HOLIDAY RODOS COLOSSOS **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:48
        Acha, mojemu mężowi przypomniało się jeszcze jedno pytanko:
        może wiesz gdzie i za ile można wypożyczyć samochód(mały i tani:))
        Pozdr,
        • megasia Re: ECCO HOLIDAY RODOS COLOSSOS **** 17.06.04, 10:36
          Samochód - wszędzie - wypożyczalnia zarówno w hotelu, w pobliżu inne, Ecco też
          swoje poleca...przed sezonem było tanio - mały po 25euro/dzień, ale ja nie
          wypożyczałam, więc szczegółów nie znam.

Animacje - animator Freddie (nie wiem, to chyba pseudonim artystyczny) z
          pochodzenia Serb, po 7 latach animowania włada wszelkimi językami - bo
          angielski i niemiecki na porządku dziennym (każdy zrozumie, prosty przekaz
          zazwyczaj typu: Come on, everybody, alle Leute boccce spielen, have fun, ha
          ha:), a po 2 dniach gadał po Polsku (w sumie jedna rodzina języków
          słowianskich....). Rzutki, bocce, siatkówka, wieczorki jakieś - konkurs
          wiedzowy, wybory miss, bal dziecięcy...itp, ja nie jestem fanem animacji, ale
          było ok. Jest również animatorka z Ecco, sympatyczna, ale spokojna, dopiero
          przyjechała i jeszcze się nie rozkręciła, prowadziła gimnastykę poranną :)no i
          współpracowała z Freddim.
          • corrina_f1 Re: ECCO HOLIDAY RODOS COLOSSOS **** 14.07.04, 09:51
            Czy może ktoś posiada jakieś najaktualniejsze wiadomości o tym hotelu ?
            Wybieramy sie w końcówce września lub początek października więc już jakby po
            sezonie.
            Z tego co wiem , hotel posiada różny standard pokoi, o jakie powinniśmy prosić
            i czy można to zrobić już przy rezerwacji ?
            Czy w okolicach są jakieś godne polecenia tawerny oraz sprawdzona wypożyczalnia
            samochodów i skuterów ?

dzięki i pozdrawiam
            Kasia
            • Gość: katka Re: ECCO HOLIDAY RODOS COLOSSOS **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 18:07
              Hej.
              My już za tydzień wyjeżdzamy- wracamy 7.08. Po powrocie napiszę jak tam jest
              póki co jesli ktoś już był w 1 połowie lipca też chętnie poczytamy.
              Prosiliśmy o pokoje odnowione ale jak to będzie zobaczymy....????
              Pozdrawiam,
        • Gość: Tom Re: ECCO HOLIDAY RODOS COLOSSOS **** IP: 193.201.167.* 20.07.04, 12:29
          Na Rodos jest strasznie duzo wypozyczalni samochodow. wrocilem 17.07
          oferuja rozne typy:
          najtansze sa hyunday Atos i cinquecento - ok. 25 - 30 Eur za dzien.
          najdrozsze jeepy Suzuki Vitara i Jimny - ok 40 - 50 EUR za dzien
          oczywiscie, przy wypozyczeniu na wiecej niz 1 dzien, dzienna stawka spada.
          nam udalo sie wypozyczyc jeepa za 35 Eur/dzien na 3 dni.
          wszystkie samochody , oprocz jeepow (cabrio) maja clime.
          moim zdaniem w 3 dni mozna objechac cala wyspe - samochodem. potem lepiej
          wynajac skuter - od 10 do 15 EUR/dzien. (my wynajelismy za 8 EUR ;-)
          oczywiscie discount jakprzy samochodach.
          benzyna tansza niz u nas - ok 3.90
          pozdrawiam
          w razie pyt. pisz
          • Gość: katka Re: ECCO HOLIDAY RODOS COLOSSOS **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 23:14
            Dzięki bardzo za info.
            Mam jeszcze pytanko: jedziemy w 2 rodzinki 2+1: czyli 4 osoby dorosłe i dwoje
            10-letnich dzieci.Czy są tam jakieś "wozy" żebyśmy zabrali się wszyscy do
            jednego? Ile może takie autko kosztować???
            Swoją drogą czy to nie chamstwo że nawet w Grecji benzyna jest tansza niż u
            nas????!!!!!
            Pzdr,
            • Gość: Tom Re: ECCO HOLIDAY RODOS COLOSSOS **** IP: 193.201.167.* 23.07.04, 15:05
              jeżeli chodzi o wypozyczenie wiekszego wozu - chyba gdzies widzialem, ale nie
              jestem 100% pewien. byla to jakas droga wypożyczalnia - same extra wozy. my
              rozgladalismy sie za 2-os samochodem, dletego nie mam wiecej info. pozdr
    • 78monika Re: ECCO HOLIDAY RODOS COLOSSOS **** 20.07.04, 09:24
      To co znalazlam:
      www.rodos.com/colossos/oraz www.colossosbeach.gr/ ja tez planuje
      wybrac sie tam na przelomie wrzesnia/pazdziernika. Bede wdzieczna za wszelkie
      informacje. Pozdrawionka :)
      • Gość: katka Re: ECCO HOLIDAY RODOS COLOSSOS **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 23:16
        Wracamy 7 .08. Po powrocie oczywiście napiszę gdzie dotarliśmy i co
        zobaczyliśmy.
        Pozdr,
      • Gość: tkkm Re: ECCO HOLIDAY RODOS COLOSSOS **** IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 23.07.04, 10:35
        wejdz na forum www.wakacje.pl i wstukaj temat ecco colossos, wróciłem właśnie z
        tego hotelu i masz tam dużo info
        pozdrawiam
        • Gość: katka Re: ECCO HOLIDAY RODOS COLOSSOS **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 13:28
          Dzięki bardzo
          Pozdrawiam,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka