Gość: julnick
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
15.01.12, 09:08
Ja wiem, że wyszukiwarka nie gryzie. Sprawdziłam. Nadal mam problem. Może ktoś z tu obecnych pomoże. Do meritum:
4 osoby dorosłe i 3 dzieci (2x12 lat i 4 lata). Najlepiej Kreta, Chania lub Rethymnon (okolice). Przyznam, że nigdy nie korzystałam z usług biura podróży i dlatego mam problem. Sprawdziłam ofertę Neckermana i TUI. Polecano mi hotel Rethymno Residence na Krecie, ale opinie w necie nie są najlepsze. Zależy mi na lokalizacji blisko Chanii, bo chciałabym ją zwiedzić. Wschodnią część wyspy mam "zaliczoną". Budżet jest elastyczny, nie szukam najtańszego miejsca, ale miejsca gdzie dzieciaki wybyczą się nad basenem, a ja będę miała bazę wypadową do zwiedzania wyspy (mam dwie babcie do opieki nad dziećmi). Ja jestem fanką starożytności, więc każdy starożytny kamień mnie ucieszy. Ja osobiście plażę traktuję jak zło konieczne. Zależy mi na połączeniu wypoczynku dla dzieciaków z możliwością zwiedzania ciekawych miejsc. Czy możecie coś polecić? Może inna wyspa, może sprawdzony hotel? Zaznaczam, że Grecję normalnie zwiedzam na własną rękę, ale z dzieciakami i babciami jednak wolałabym sprawdzone hotele z dobrych biur podróży. Gromy się zaraz posypią za nieznajomość katalogów etc, ale zaryzykuję. Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.
Pozdrawiam