Dodaj do ulubionych

Kreta, Malia, hotel Meropi

IP: 83.16.17.* 26.01.12, 17:21
proszę podzielcie się wrażeniami, jeśli ktoś był ostatnio.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bartek Re: Kreta, Malia, hotel Meropi IP: 83.16.17.* 31.01.12, 16:44
      Witaj, a w jakim terminie lecicie? Bo ja z rodziną w lipcu 2012 i również szukam opinii o tym hotelu.
      • Gość: malgorzatafi Re: Kreta, Malia, hotel Meropi IP: *.31.108.71.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.04.12, 13:32
        Witam. sezon wakacyjny przed nami wiec pewnie opinie dopiero sie pojawia....my lecimy w czerwcu. czekam na jakies relacje z pobytu.
        • Gość: Bartek Re: Kreta, Malia, hotel Meropi IP: 83.16.17.* 14.04.12, 20:51
          Napisz swoją opinię po powrocie - my będziemy od połowy lipca.:-)
          • Gość: malgorzatafi Re: Kreta, Malia, hotel Meropi IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.12, 11:32
            opisze co i jak ale mam nadzieje, ze ktos przede mna tez tam bedzie i podzieli sie wrazeniami :)
            • Gość: niemogesiedoczekac Re: Kreta, Malia, hotel Meropi IP: 193.56.127.* 25.04.12, 10:43
              ja jadę z rodzinką 17 czerwca :) dam znać jak wrócę jak było
              • Gość: Bartek Re: Kreta, Malia, hotel Meropi IP: 83.16.17.* 26.05.12, 10:08
                Czy był ktoś w tym sezonie już w tym hotelu i może podzielić się swoją opinia?
                • wojcieszek86 Re: Kreta, Malia, hotel Meropi 26.05.12, 10:27
                  o ranyyy...malia - jak dla mnie straszne jet to miejsce. wszystko pod brytyjczyków . około 9 rano zaczyna się wielkie sprzątanie, szkło na chodnikach i inne pozostałości po nadmiarze alkoholu...
                  • 47agnieszka Re: Kreta, Malia, hotel Meropi 26.05.12, 12:06
                    Witam serdecznie,

Mam na imię Agnieszka i pracuję w portalu BajeczneWakacje.pl. Z hotelem Meropi mamy styczność już od kilku dobrych lat, więc z doświadczenia mogę powiedzieć, że jest to hotel całkiem fajny. Jego niezaprzeczalnym atutem są piękne, duże baseny i otoczenie ogrodem. Hotel jest kameralny i przytulny, składa się z małych bungalowów. Położenie jest bardzo dobre- 3 minuty do pięknej plaży i ok. 15 minut spacerem do centrum Malii. Jedynym minusem jest skromne wyposażenie pokoi. Ogólnie polecam!

Jeśli mogę w czymś pomóc, proszę o kontakt :)
                    Pozdrawiam, Agnieszka
                    BajeczneWakacje.pl
                    603 993 499
                    • Gość: malgorzatafi Re: Kreta, Malia, hotel Meropi IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.12, 09:29
                      witam. lece tam z rodzina 10 czerwca..mam nadzieje, ze moze skromnie ale czysto? a jak jedzenie? czterolatek przezyje na tamtejszej diecie :)
                    • Gość: malgorzatafi Re: Kreta, Malia, hotel Meropi IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.12, 09:34
                      Witam
                      czy moze Pani podac przykładowe ceny w tym rejonie krety?
      • Gość: p Re: Kreta, Malia, hotel Meropi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 11:58
        Wróciłam z Meropi 24.06. Bardzo ładny,przestronny hotel,usytuowany w spokojnym miejscu praktycznie w centrum miasteczka. Docenią to rodziny z dziećmi oraz młode osoby,które lubią gdy coś się dzieje,ale przyjechały odpocząć. Jedzenie pyszne,urozmaicone,jest w czym wybierać. Do najładniejszej plaży jest około 5min drogi. Z czystym sercem stwierdzam,że to jeden z najładniejszych i najlepiej usytuowanych hoteli w Mali.Żal było wracać...
        • Gość: Jarek Re: Kreta, Malia, hotel Meropi IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.12, 21:50
          Witam, Mam pytanie techniczne.
          W opisie hotelu w usługach jest pralnia. Czy jest to serwis czyszczenie czy po prostu sa dostepne pralki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka