Dodaj do ulubionych

Kos Gaia Garden

28.01.12, 14:43
Witam, szukam wiadomości o tym hotelu od kogoś kto tam był. I informacji o ciekawych miejscach na wyspie godnych odwiedzenia, oraz o wycieczkach zorganizowanych. Wykupiłem wczasy w drugiej połowie sierpnia, może ktoś będzie w tym hotelu i w tym terminie.
Obserwuj wątek
    • Gość: michas Re: Kos Gaia Garden IP: 57.66.70.* 28.01.12, 17:27
      pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g666312-d573228-Reviews-Gaia_Garden-Kos_Town_Kos_Dodecanese.html
      • jeff1965 Re: Kos Gaia Garden 28.01.12, 18:04
        Dzięki za linka ,ale wszystko co mogłem sprawdzić sam w necie to już sprawdziłem.
        • Gość: grubalski Re: Kos Gaia Garden IP: *.home.otenet.gr 20.02.12, 18:05
          Jesli masz jakies szczególne pytania to pisz prosze:)Ja w maju tez tam bede.....Mieszkamy na Kos:):):) a co dzień rano biegamy właśnie spod tego hotelu,pozdrawiam Michal
          • mtkov Re: Kos Gaia Garden 21.02.12, 13:17
            Gość portalu: grubalski napisał(a):
            > Jesli masz jakies szczególne pytania to pisz prosze:)Ja w maju tez tam bede...
            > ..Mieszkamy na Kos:):):) a co dzień rano biegamy właśnie spod tego hotelu,pozdr
            > awiam Michal

Witam,
            Mam pytanie odnośnie wyspy Kos, a mianowicie:
            W maju planuję wycieczkę właśnie na tą wyspę, zastanawiam(y) się nad hotelem Mitsis Ramira Beach - czy możesz coś powiedzieć na temat tego hotelu? Interesują mnie również warunki pogodowe w tym rejonie oraz ogólnie co oferuje wyspa Kos w tym czasie jeśli chodzi o spędzenie wolnego czasu (spacer, zwiedzanie itp).
            Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
            pzdr

---
            U r the only one who creates Your reality
            • Gość: siup Re: Kos Gaia Garden IP: 195.248.255.* 21.02.12, 16:59
              Byłem z rodziną w ubiegłym roku w czerwcu. Mitsis Ramira ładnie położony bezpośrednio przy morzu. Plaża kamienista. Sam hotel bardzo ładny i czysty. Obsługa bardzo miła. Jedzenie rewelacyjne - obiad można zjeść zarówno w restauracji głównej jak i w barze na plaży (fast food). Bary dobrze zaopatrzone we wszelkie trunki. Dwa baseny hotelowe ze słoną wodą wydawały mi się małe ale okazało się, że nie jest źle - było dużo miejsca. Nie było wojny o leżaki - przez dwa tygodnie ani razu nie było z tym problemu. Hotel na bardzo dużej działce - dużo przestrzeni. Animacje dosyć ciekawe ale to co kto lubi. Kącik dla dzieci i plac zabaw. Przy hotelu wypożyczalnia rowerów, samochodów, quadów etc. Warto jednego dnia (np. ostatniego) wypożyczyć samochód i objechać całą wyspę - po drugiej stronie wyspy jest hotel tej samej sieci (chyba Norida) i można zjeść obiad. Ogólnie polecam choć dla mnie mogłaby być piaszczysta plaża i ew. słodka woda w basenach.
              • Gość: siup Re: Kos Gaia Garden IP: 195.248.255.* 21.02.12, 17:00
                Co do pogody na Kos to na początku czerwca było 29-30 stopni. Jeden dzień pochmurny 28st.
    • Gość: grubalski Re: Kos Gaia Garden IP: *.home.otenet.gr 06.02.12, 09:41
      Witam,cieszę sie że wybrałeś Gaia Garden,ja tez :):):) bedziemy tam w sierpniu,do 24 VIII bo póżniej lecimy do Polski he he he,hotel byl opisany wielokrotnie a z nowości to doskonale wyposażona siłownia:) pelne profi,maszyny oczzywiście z Polski,firmy Olymp z Wrocławia
    • bob-bo1 Re: Kos Gaia Garden 20.02.12, 08:06
      Podpowiem jak wrócę, będę tam w maju. Pozdrawiam
      • jeff1965 Re: Kos Gaia Garden 20.02.12, 20:21
        Ja będę od 18.08 do 01.09. Interesuje mnie czy w tym hotelu trzeba zajmować wcześniej leżaki przy basenie. Jakie wybrać wycieczki. Jak wyżywienie i napoje w opcji AI.
        • Gość: grubalski Re: Kos Gaia Garden IP: *.home.otenet.gr 21.02.12, 19:10
          lezaki??? chyba nie ma wielkoiego tloku pod koniec sierpnia choc sierpien to jeszcze hi sezon i fuul na wyspie,zawsze sa goscie i to pod kazda szerokościa geo , ktorzy rozkladaja reczniki przed sniadaniem na lezekach,w Gaia tez,jedenie jak na trzy gwiazdki jest b dobre,śniadania wrecz super ale to zależy kto na co liczy,nawet sa gofry na sniadanie www.americanwaffle.com/main/index.php oryginalne po po po doskonale,samemu sie robi ,pycha:):):)
          • Gość: Paulinka Re: Kos Gaia Garden IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.12, 19:19
            Planuję wykupić 2 tygodniowe wczasy w czerwcu na Kosie, w hotelu Aquis Marine Resort&Spa, czy ktoś też tam się wybiera?Proszę o opinie o hotelu osoby, które tam odpoczywały:)Będziemy-2 dorosłych, 4-latka i 1,5 roczny Synuś.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka