Gość: pibo IP: *.polkomtel.com.pl 11.06.04, 09:13 Czy ktoś się może orientuje czy polskie prawo jazdy (nie plastik ale "książeczka") jest honorowane w grecji. Jesteśmy w Unii, ale... p. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek33 Re: Polskie prawo jazdy w Grecji 11.06.04, 10:15 Gość portalu: pibo napisał(a): > Czy ktoś się może orientuje czy polskie prawo jazdy (nie plastik > ale "książeczka") jest honorowane w grecji. jest, hint: najpierw szukaj na forum, pytaj, gdy nie znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa13 Re: Polskie prawo jazdy w Grecji 11.06.04, 10:40 hej, właśnie wróciłam z Rodos, wypożyczalismy samochody. Grecy honorują polskie prawa jazdy - zarówno stare jaki inowe plastikowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pibo Re: Polskie prawo jazdy w Grecji IP: *.polkomtel.com.pl 11.06.04, 10:57 dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Polskie prawo jazdy w Grecji IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 11.06.04, 12:03 Ja byłem w zeszłym roku na Halkidiki trzy dni śmigałem czarnym Atosem po pięknej Sithonii i Kassandrze, kontroli nie miałem ale w wypożyczalni powiedzieli OK jak pokazałem swoją książeczkę upoważniającą do prowadzenia pojazdów silnikowych o masie nie przekraczającej 3,5 t. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocoor Re: Polskie prawo jazdy w Grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 11:06 Policja kontrolowała nas chyba ze 3 razy ( VI.2004) i nie było żadnych problemów ze starym P.J. Za raz to szukali dragów w samochodzie. Nieźle? Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Polskie prawo jazdy w Grecji 14.06.04, 10:11 Witam Nie ma problemów az polskim prawem jazy. Akceptują stare i nowe. Jeśli ktoś chce wynająć autko to polecam wypożyczalnię aut AUTOWAY z Krety: www.autoway.gr/car_pl.html Wszystko załatwiane przez internet po polsku. kontakt: autoway_polska@wp.pl Samochody sprawdzone z pełnym ubezpieczeniem, duzy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś