Dodaj do ulubionych

Hotel Mitsis Ramira Beach - Kos

20.02.12, 14:55
Witam,
Razem z moją przyszłą małżonką planujemy podróż poślubną do Grecji i jedną z wycieczek nad którą się zastanawiamy jest oferta biura Grecos Holiday - wyspa Kos i Hotel Mitsis Ramira Beach.
Czy może ktoś podzielić się swoimi spostrzeżeniami i uwagami na temat wspomnianego hotelu oraz samej wyspy Kos? Będę wdzięczny za wszelkie informacje (tutaj na forum lub na maila).
pzdr

---
U r the only one who creates Your reality
Obserwuj wątek
    • kamilbuda Re: Hotel Mitsis Ramira Beach - Kos 21.02.12, 09:58
      Hej, co do samej Grecji, sam w niej się w zeszłym roku zakochałem i chciałbym zwiedzić wszystkie wysepki większe:) Byłem w maju i pogoda była bardzo sympatyczna. A co do samego hotelu, niestety osobiście go nie znam, ale znając sieć Mitsis, na 100% będziecie zadowoleni. W razie pytań służę pomocą ;)
    • Gość: esti Re: Hotel Mitsis Ramira Beach - Kos IP: 89.174.34.* 08.03.12, 23:47
      a czego oczekujecie po wczasach, co jest dla Was wazne, co chcecie robic...? sieć mitsis jest znana i jest dobra
      • Gość: ada_zie Re: Hotel Mitsis Ramira Beach - Kos IP: *.incenti.pl 14.03.12, 10:56
        W mitsisie spędzałam urlop 2 czy 3 lata temu. Hotel bardzo spokojny, czysty, obsługa ok, jedzenie bardzo smaczne. Kamienista plaża po drugiej stroni uliczki (ale to żaden problem).
        Mitsis to marka więc sądzę, że powinniście być zadowoleni - o ile chcecie w spokoju wypocząć. Do miasta Kos bliziutko, dojazd autobusem więc w razie braku rozrywek w hotelu można wyruszyć :)
        • kasiorka8888 Re: Hotel Mitsis Ramira Beach - Kos 09.08.12, 00:45
          Gość portalu: ada_zie napisał(a):

> W mitsisie spędzałam urlop 2 czy 3 lata temu. Hotel bardzo spokojny, czysty, ob
          > sługa ok, jedzenie bardzo smaczne. Kamienista plaża po drugiej stroni uliczki (
          > ale to żaden problem).
          > Mitsis to marka więc sądzę, że powinniście być zadowoleni - o ile chcecie w spo
          > koju wypocząć. Do miasta Kos bliziutko, dojazd autobusem więc w razie braku roz
          > rywek w hotelu można wyruszyć :)

wybieram sie wkrótce do tego hotelu i mam własnie takie pytanie. mam pytanie jaka jest faktyczna odleglosc od miasta Kos. jak się tam dostac? co w miescie Kos warto zobaczyc. widzialam ze w pon duzo zabytkow nieczynnych. czy jeszcze o czyms powinnam wiedziec? jakies info przydatne? i jak dostac sie do Asklepieionu?? bardzo prosze o informacje o miejscach wartych zobaczenia alnaprawde w poblizu tego rejonu. i jak tam dotrzec. z gory dziekuje!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka