Dodaj do ulubionych

Aparthotel "ELIA"-Chalkidiki-Nea Skioni

27.02.12, 09:16
Witam,chciałam Wam bardzo gorąco polecić ten aparthotel jeżdżę tam od kilku lat,znajduje się on nad samym morzem w spokojnej miejscowości,bardzo wysoki standard,pyszne jedzenie gdyż aparthotel połączony jest z restauracją:) i do tego obsługa w języku polskim.Jeżeli wybieracie się na Chalkidiki (kassandra) to zajrzyjcie tam napewno bedziecie zadowoleni:) Podaje linka do strony aparthotelu :)

www.aparthotel-elia.pl

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mart.inn Re: Aparthotel "ELIA"-Chalkidiki-Nea Skioni 28.06.12, 20:27
      Witam,byłem z rodziną po raz trzeci w aparthotelu "Elia" i muszę przyznać że co roku nasze wakacje są bardzo udane i nie zmienimy kierunku wyjazdu.Pokoje o wysokim standardzie,widok na morze,trudno mówić o odległości do morza,bo pensjonat znajduje się nad samym morzem. Tawerna,która jest połączona z pensjonatem,serwuje wyśmienite potrawy,codziennie różnorodne i świeże,ceny bardzo przystępne,a porcje duże czasami nawet nie do przejedzenia.Obsługa fantastyczna,miła i życzliwa,w razie problemów można się zwrócic do pani Martyny,która zawsze jest na miejscu i zawsze pomoże w każdej sytuacji. Polecam Polecam Polecam!!!! Udane wakacje gwarantowane.
    • robertos1958 Re: Aparthotel "ELIA"-Chalkidiki-Nea Skioni 08.08.12, 18:42
      Byliśmy w czerwcu na wczasach w Aparthotel w Nea-Skioni na Chalkidiki, prowadzonym przez małżeństwo, Polkę i Greka.
      Pensjonat z własną restauracją i barem , dużo miejsca, nad samym morzem, plaża przeważnie piaszczysta ( można budować z piasku), dno morza z łagodnym zejściem, woda czysta, pokoje estetyczne i wygodne, jedzenie u gospodarzy świeże i smaczne,
      obsługa pełna kultury, atmosfera serdeczna. Mamy wielka ochotę wrócić tam w przyszłym roku.
      • krepsior Re: Aparthotel "ELIA"-Chalkidiki-Nea Skioni 16.08.12, 21:12
        Również mogę polecić ww. hotelik.
        Bardzo sympatyczna atmosfera, pyszne jedzenie oraz bliskość morza.
        Polecamy z całego serca !!!

• grecja-hotele Re: Aparthotel "ELIA"-Chalkidiki-Nea Skioni 16.10.12, 19:48
      Podpisuję się w 100 % pod wszystkimi opiniami. Aparthotel "Elia" to najlepszy wybór na wakacyjny odpoczynek. Piękne położenie (nad samym morzem),wspaniałe jedzenie, bardzo przyjemne pokoje, bardzo miła obsługa.
      Polecam bardzo gorąco!!!!
    • tomaj270 Re: Aparthotel "ELIA"-Chalkidiki-Nea Skioni 11.11.12, 14:01
      Witam,ja również byłem i widziałem mogę z czystym sumieniem polecić to miejsce.Bardzo ładne pokoje,pyszne jedzenie no i wspaniałe położenie
    • paulaa.s Re: Aparthotel "ELIA"-Chalkidiki-Nea Skioni 11.11.12, 16:11
      Witam,my rowniez bylismy tego lata w tym hotelu i jestesmy bardzo zadowoleni,spedzilismy cudowne wakacje z nasza 8-miesieczna coreczka.Okolica jest bardzo piekna i spokojna.Do plazy mielismy zaledwie pare krokow, a do centrum miasteczka i pieknego portu kilkadziesiat metrow .Hotel posiada rowniez wlasna restauracje z pysznym, swiezym jedzeniem i bar ktory jest dostepny przy plazy, gdzie serwuja przepyszne i egzotyczne drinki:).Obsluga jest bardzo serdeczna, a co najwazniejsze mozna sie dogadac po polsku z pania Martyna, ktora zawsze sluzy pomoca.Z mila checia wrocimy tam za rok,juz nie mozemy sie doczekac:).Polecamy z calego serca.
    • zakochaniwgrecji Re: Aparthotel "ELIA"-Chalkidiki-Nea Skioni 06.01.13, 22:40
      Witamy!!Byłem całą rodziną w aparthotelu i jesteśmy zachwyceni!!!Jest to bardzo spokojne i urokliwe miejsce,nad samym morzem,parę metrów i jest się na plaży!!Właścicielką jest Martyna,polka która jest bardzo miłą i pomocną osobą.Czuliśmy się wyjątkowo,obsługa jest bardzo dobra.Polecamy wszystkim!!chętnie tam wrócimy,to były jedne z naszych najlepszych wakacji!!!
      • vip.sc Re: Aparthotel "ELIA"-Chalkidiki-Nea Skioni 08.02.13, 19:44
        Potwierdzam powyższe opinie.
        Fantastyczna atmosfera, wspaniała obsługa, piękne położenie nad samym morzem ( dosłownie 5m do morza ). Pyszne jedzenie i obsługa w języku polskim ( dziękujemy Pani Martyno :)

Pozdrawiamy, Jurek i Maria
      • zakochaniwgrecji Re: Aparthotel "ELIA"-Chalkidiki-Nea Skioni 11.03.13, 21:08
        Aparthotel ELIA tak nam przypadł do gustu, że jedziemy w tym roku jeszcze raz! :) Hurra!
        Potwierdzamy wszystkie wpisy na forum są zgodne z prawdą. Cieszymy się, że wszyscy mieli takie same odczucia zadowolenia, jak my będąc tam na wakacjach i poznając gościnność i życzliwość właścicieli pensjonatu. :) jak również obsługi. Jeszcze raz polecamy serdecznie to miejsce, bo warto!!! :)
        • tyg67 Re: Aparthotel "ELIA"-Chalkidiki-Nea Skioni 23.07.13, 22:38
          Witam serdecznie !!!
          Czytając tak pozytywne opinie o hotelu trudno się oprzeć, co prawda już nie w tym, ale w następnym roku chętnie skorzystamy z tej propozycji, mam jednak prośbę o kilka słów dotyczących kosztów pobytu, przelotu, transportu z lotniska oraz na miejscu.
          Z góry dziękuję za wszystkie informacje

Pozdrawiam Marek

• daniel2220 Re: Aparthotel "ELIA"-Chalkidiki-Nea Skioni 28.02.13, 00:06
      Witam,bardzo serdecznie polecam hotel prowadzony przez panią Martynę wraz z mężem.Byliśmy tam na wczasach zeszłego lata i już planujemy tam wyjazd w tym roku.Tak jak piszą inne osoby hotel znajduje się nad samym morzem,pokoje bardzo przytulne.W hotelowej restauracji można zjeść świeże i różnorodne potrawy,podziwiając podczas jedzenia przepiękne widoki,gdyż restauracja posiada duży taras przy samej plaży.Bardzo gorąco polecamy,wspaniałe miejsce na relaks i udane wakacje.
    • liliansob Re: Aparthotel "ELIA"-Chalkidiki-Nea Skioni 23.06.13, 18:19
      Szukałam ciekawego miejsca na wyjazd z młodzieżą i jestem bardzo szczęśliwa, że polecono mi to miejsce. Wyjazd z młodzieżą gimnazjalną, a więc duża odpowiedzialność i poważna sprawa. Po kontaktach mailowych z p. Martyną, zdecydowaliśmy się tam pojechać. Spędziliśmy tam 8 cudownych dni. Dzieci w sumie 42 wróciły przeszczęśliwe, mogły bez problemów kąpać się w morzu, długi odcinek płytkie, spokojna okolica, a jedzenie rewelacja. Pani Martyna była naszym rezydentem, zaproponowała nam kilka ciekawych wyjazdów i sama nam towarzyszyła (autokar mieliśmy na miejscu przez cały pobyt), wieczorem udostępniała młodzieży gry, zorganizowała wieczór z nauką tańca i podstawowych kroków zorby, dbała o nas jak o najbliższą rodzinę. Jej mąż i pozostała obsługa życzliwi, uśmiechnięci, pomocni. Polecam gorąco to miejsce, za rok planujemy tam wrócić. Pozdrowienia dla całej załogi i ucałowania dla p. Martyny od wszystkich uczestników. :) :) :)
      • pijar.pijar Re: Aparthotel "ELIA"-Chalkidiki-Nea Skioni 08.04.14, 16:38
        Naprawdę tak tam fajnie? Żadnych uwag?
        • mart.inn Re: Aparthotel "ELIA"-Chalkidiki-Nea Skioni 13.04.14, 22:05
          Jezdzimy tam co roku na wakacje i jak dla nas jest to zawsze udany wypad.Warunki mieszkalne jak rowniez wyzywienie sa na wysokim poziomie ,okolica bardzo piekna, a kapiel w morzu jest o niebo bardziej satysfakcjonujaca niz w naszym polskim Baltyku.Za cene jaka placimy uwazamy ze sa to bradzo udane wakacje i nie widzimy zadnych minusow .pozdrawiamy
          P.S. Jedynym minusem jaki zauwazylismy jest zupelny brak deszczu:)
    • grecja-hotele Re: Aparthotel "ELIA"-Chalkidiki-Nea Skioni 09.06.16, 11:20
      Witam, polecam to miejsce z czystym sumieniem. Byliśmy tak wraz z rodziną w tym roku...były to piękne wakacje, wspaniała lokalizacja-nad samym morzem....pyszne jedzenie....bardzo pomocni i serdeczni właściciele....spokój, cisza, piękna okolica....nic dodać nic ująć :-). Pozdrawiam.
      • mark_iz29 Re: Aparthotel "ELIA"-Chalkidiki-Nea Skio 10.08.16, 11:05
        Witam, właśnie wróciliśmy z rodziną z super udanych wakacji w Grecji w aparthotelu " Elia" nad samym morzem. Polecam to cudowne miejsce. Można tam poznać wyśmienite greckie potrawy w dużych ilościach, codziennie inne i świeżutkie.Obsługa naprawdę przemiła i życzliwa a właścicielka spełni każde wasze życzenie, zawsze jest na miejscu i pomoże w każdej sytuacji. Jeśli chcecie mieć udane i pełne miłych wspomnień wakacje z dala od zgiełku i tłoku to polecam to właśnie klimatyczne miejsce.
        Pozdrawiam Pani Martyno!!
      • martinez750 Re: Aparthotel "ELIA"-Chalkidiki-Nea Skio 27.02.17, 11:30
        Witam serdecznie. Jak dojedziemy do Nea Skioni z Salonik komunikacją ogólnodostępną? Pociąg , autobus z lotniska?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka