Dodaj do ulubionych

Minorka Aparthotel Playa Parc

24.06.18, 00:02
witam,
czy może ktoś był? Jakie wrażenia?
TUI ma w ofercie to miejsce. Na zdjęciach pokoje nie wyglądają zachęcająco, ale cena oraz wyspa - kuszące.
Obserwuj wątek
    • hafal Re: Minorka Aparthotel Playa Parc 24.06.18, 00:38
      ewentualnie leżący nieopodal Aparthotel Sol Parc...
      • saba73 Re: Minorka Aparthotel Playa Parc 25.06.18, 22:18
        Parę dni temu wróciłam z tego hotelu. Sprawa wygląda tak - ofertę TUI kupiliśmy jako Aparthotel Playa Parc, ale zakwaterowano nas w Sol Parc, co było podane przy wyborze pokoju (innej opcji nie było w moim terminie), nie mogę więc wypowiedzieć się o Playa Parc. Jeśli chodzi o Sol Parc jest to kompleks kilkunastu a może więcej budynków, parter piętro, w lesie sosnowym. Z plaży czy z wioski hotel jest praktycznie niewidoczny. Do plaży przez wydmy wiedzie drewniana kładka. Apartament składał się z sypialni, łazienki i salonu z aneksem kuchennym, do tego duży balkon z krzesłami, stolikiem, suszarką. Hotel wymaga renowacji, ale tragedii nie ma. Rano budzi śpiew ptaków. Podczas mojego pobytu 4/5 obiektu była jeszcze nieczynna, przy pełnym obłożeniu musi tam być niezły gwar. Jeśli masz pytania chętnie odpowiem. Wyspa ciekawa.
        • Gość: Zuzik Re: Minorka Aparthotel Playa Parc IP: *.toya.net.pl 09.08.18, 11:06
          Witam, Jesli Pani może odpowiedziec jak w kwestii jedzenia. Tui ma Alll Inclusive Light i premium. opłaca się dopłacać? Za te przekąski, ciasta? wyczytałam w opiniach, ze nie ma klimatyzacji w tych apartamentach. Potwierdza to Pani?
          • saba73 Re: Minorka Aparthotel Playa Parc 26.08.18, 19:40
            Odnośnie jedzenia nie wypowiem się, ponieważ wykupiłam opcję bez wyżywienia. Klimatyzacji faktycznie nie było, ale na początku czerwca nie stanowiło to problemu. Kompleks jest w lesie, większość budynków jest w cieniu.
            • Gość: Aldona Re: Minorka Aparthotel Playa Parc IP: *.centertel.pl 05.05.19, 12:22
              Napisała Pani że była na monitor na pocztaku czerwca. Można wiedzieć kiedy i jaka była pogoda? Wybieramy się właśnie koniec maja początek czerwca i boimy się że nie będzie cieplo.... będę wdzięczna za jakiś informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka