Dodaj do ulubionych

Travel Time - macie już jakąś opinię?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 12:33
wybieram się w sierpniu z Travel Time do apartamentów Katia Maria, cena była
dośc przystępna imiałam nadzieje , ze nie tylko ja się skuszę. /Moze już ktos
z was był widział, poleca, lub nie?
do 10 lipca moge zrezygnować... czy ktos moż zna te apartamanety?
Obserwuj wątek
    • Gość: Iga Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 10:04
      Sama jestem ciekawa, zastanawiam sienad ich latminute, podobo to ofera
      orbisowska... czyli mogą byc rzetelni
    • kritikos1 Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? 22.06.04, 15:38
      Time Travel ?
      Ciekawe biuro podróży – to tak naprawdę „ORBIS” tylko w nowych szatkach.
      Tak tak pamiętajcie tylko powstał po to by móc troszkę odświeżyć oblicze
      Orbisu by móc szafować nowymi pomysłami . I tu uwaga jeśli byliście
      szczęśliwcami którzy kupili w super ofercie Kretę z „Santorini , Samochód ,
      Water City” za darmo. Trochę się rozczarujecie po pierwsze do Santorini będzie
      trzeba kupić transfer do portu(na to niema rady)wycieczkę objazdową po
      Santorini i tu już cena waha się od 20-25 euro(nie kupujcie) można bez
      problemu pojechać samemu po wyspie za 20 euro od 4 osób opisałem to wcześniej
      poszukajcie wątków Santorini etc.
      Samochód no cóż jeśli chcecie dać się dalej nabierać i płacić 20 euro za
      ubezpieczenie samochodu na jeden dzień gdy całoroczna!!! składka wynosi
      400EURO!!!
      To Wasz wybór ale jak się wie przed wyjazdem to nikt nam nie będzie opowiadał
      głupot że transfer do Water City kosztuje 15Euro!!!
      U nas cały dzień w wodnym miasteczku kosztuje 13 EURO
      Ale już o tym nie pisze bo znowu KTOŚ powie ,że to Spam a ja was informuje by
      każdy wiedział co to Time Travel. Pozdrawiam Kritikos
      Niedługo nowe opowieści z Samari i z Knossos na razie Pozdrowienia od Minotaura
      dla Wszystkich.
      Jesli chcecie piszcie kreta_wycieczki @poczta onet.pl
      • Gość: SP Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? IP: *.gov.pl 22.06.04, 16:14
        To prawda Travel Time to jakby inna nazwa pod którą funkcjonuje Orbis.
        Skorzystałam z oferty TT w maju. Dość drogo to wszystko wyszło ale oprócz
        jedzenia w hotelu to nie było czego żałować. Co prawda nikt konktretnie nie
        powie ile jeszcze będzie dopłat z tytułu "promocji" ale warto przed podpisaniem
        umowy o to zapytać. My tak zrobiliśmy i wiedzieliśmy że koszty w związku z
        Kretą jeszcze wzrosną(co prawda nie wiedzieliśmu konkretnie o ile). To prawda
        że dodotakowo trzeba pokryć koszt ubezpieczenia wynajętego samochodu, poza tym
        trzeba dopłacić do objazdówki autokarem po Sanotrini (słowo objazdówka jest tu
        trochę na wyrost), no i oczywiście uiścić dodatkowe opłaty związane z wycieczką
        do Samarii (wstęp do rezerwatu + prom). Ogólnie mogę powiedzieć, że oferta
        Orbisu nie należy może to najtańszych (bo to ORBIS) ale nie żałuję kasy, bo
        nikt mnie w konia nie zrobił odnośnie zakwaterunku (to co wybraliśmy tak
        rzeczywiście było - jeśli chodzi o warunki), zbyt długiego czekania na autokary
        na wycieczki i tym podobnych organizacyjnych spraw. Na rynku są tańsze oferty
        od TT ale wątpię żeby byly o wiele tańsze jak się podsumuje wszystkie te
        opłaty...
        • Gość: Piotr Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 12:10
          A gdzie dokładnie byliście na Krecie? My wybiertamy się do Stalidy do
          apartamentów Katia Maria.
          • Gość: AGA Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 23.06.04, 17:03
            BYŁAM, WIDZIAŁAM, APARTAMENTY OK- MIEJSCOWOŚĆ CUDNA!!!!!!
            • Gość: Piotr Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 17:49
              Bardzo dziękuję, choc krótko to duzo dla mnie to znaczy. Mam pytanko, czy
              lodówka w tych apartamentach ma zamrażarkę (pytanie może dziwne, ale latem
              uwielbiamy zajadac sorbety własnej roboty..., a w tym upale na pewno bardzo by
              nam smakowały!!!). Czy korzystaliście z jakieś innej wypożyczalni samochodów?
              Czy macie jeszcze jakies rady?
              dzięki za pomoc, acha, a jak z plażą?
              • Gość: Betinka Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 11:17
                Piaszczysta....czysta
        • kritikos1 Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? 23.06.04, 15:14
          Witam Ceny na Krecie Wycieczek moga byc rozne a te doplaty o ktorych piszesz sa
          we wszystkich biurach i w ORBISIE tez. Jesli uwazasz ze 100 zlotych za dzien
          ubezpieczenia samochodu to prawda (Sorrry chyba na ksiezycu)calo roczne
          ubezpieczenie malego samochodu w grecji kosztuje 400euro!!! wiec 20 za dzien to
          koszt wynajecia ,Czy to ladnie tak oszukiwac (to pytanie do rezydentow)
          a tak zwany transfer do Water City 15 euro ,to juz kpina to super oszustwo a
          nie super oferta! Chcesz poznac ceny wycieczek podaje adres
          kreta_wyciecki@poczta.onet.pl zapewniam ,ze nigdzie nieznajdziesz taniej i
          wlepszych warunkach.Zapraszam Pozdrawiam Kritikos
          • Gość: SP Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? IP: *.gov.pl 23.06.04, 16:16
            Byliśmy w Ammoudarze w hotelu Marilena. Hotel całkiem fajny ale jak ktoś ma
            możliwość to niech się nie "gości" w tamtejszej restauracji (niech nie wykupuje
            śniadań ani obiadów - nie dość że to takie sobie w smaku,to na dodatek jest się
            zmuszonym do przestrzegania godzin kiedy posiłki są wydawane - a to trochę
            przeszkadza jeśli się ma inne plany)- taka moja mała rada. Co do wynajmu
            samochodu to prawda trzeba dopłacić 40 EUR za SAMO ubezpieczenie! Poza tym
            chcieliśmy wypożyczyć Megane albo Almerę z klimą a podstawili nam Thalię. Tak
            więc także polecam wypożyczenie samochodu na własną rekę w jakiejś innej
            wypożyczalni - wychodzi taniej. AHA i jeszcze jedno przy wypożyczaniu samochodu
            nie dajcie się nabrać na to że musicie zostawić jakiś swój dokument tożsamości
            typu paszport albo jeszcze lepiej kartę kredytową! Nas tak chcieli nabrać, jak
            na następny dzień wypozyczaliśmy inne autko. Tak czy inaczej zdania o TT nie
            zmienię, bo generalnie było OK. Kto jaką ofertę wybierze i z jakiego biura to
            każdego indywidualna sprawa. Do TT nie zachęcam ani też nie zniechęcam a przede
            wszystkim życzę UDANYCH WAKACJI NA KRECIE!!!
            • Gość: Anna Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 17:51
              No prosze Kritikos masz fajne informacje
          • Gość: Lamus Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 22:02
            A jakieś tanie knajpy, gdzie mozna tanio i coś typowow greckiego zjeść??? Daj
            namiary!!!
            • Gość: Lamus Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 18:46
              up
    • Gość: Edyta&Janek Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 20:38
      Piotrze,
      Byliśmy w czerwcu z Travel Time w Hersonissos w hotelu Dimitra (pierowtnie
      chcieliśmy do Katia Maria, ale nie było już miejsc). Co do biura podróży - nie
      mam zastrzeżeń. Organizacja bez zarzutu. Z hotelu również byliśmy bardzo
      zadowoleni. Nie wiem czy załapałeś się na promocje: Santorini, Samochód i
      WaterPark. Nam się udało - i wbrew temu co pisze Kritikos uważam, że było
      warto. Mimo dodatkowych kosztów (o których wiedzieliśmy przed wyjazdem)
      opłacało się. Rzeczywiście, jeżeli nie obejmują Cię te promocje, to lepiej
      skorzystać z miejcowego biura (chciażby Dan Travel, które promuje Kritikos),
      wycieczki u rezydentów polskich biur są dużo droższe. Jeżeli jednak objęła Cię
      promocja, korzystaj z niej na maxa i baw się dobrze.
      Pozdrawiamy,
      Edyta&Janek
      • Gość: Piotr Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 11:15
        serdecznie dzięki, a jakie śa rzeczywiście te dodatkowe koszty? jak
        wykupywalismy ta ofertę to załapaliśmy się jeszcze na promocję, ale Paniw
        biurze wyliczyła nam ze jesteśmy do przodu około 2 tys, potem, już po
        podpisaniu umowy okozało się , że sa dodatkowe koszty : autko 20 E, transfer do
        promu 8E, a do Aquaparku 15E na osobę. ciekawi jesteśmy czy warto na te kilka
        godzin płynąć na Santorini (będą wtedy upały a my z dwójką dzieci 10 lat i 6).
        Do aquaparku pojedziemy na pewno, może tylko znajdziemy tańszy transport. Może
        doradzicie nam też wypozyczalnie samochodu?
        • Gość: Edyta&Janek Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:45
          Jeżeli macie promocję to:
          - na Santorini moim zdaniem warto (może bez objazdówki, lepiej taxi);dodatkowe
          opłaty to transfer 8 EUR (objazdówka kosztuje ok. 24 Euro, ale to właściwie
          tylko transfer po wyspie i kilka ciekawych opowieści o histori i życiu na
          wyspie)
          - z samochodem to jest tak, że przysługuje na pokój Fiat Seic. lub Tico bez
          klimy za dopłatą 20EUR; możesz wypożyczyć coś lepszego, wtedy od ceny z cennika
          odejmujesz 24 Euro; my w cztery osoby jeździliśmy Fiatem S. z klimą i było OK.
          - jeżeli chodzi o WaterPark - 15 Euro za transfer to zdzierstwo straszliwe; my
          poprosilśmy o wydanie darmowych biletów i dotarliśmy tam sami (pojechaliśmy
          autobusem do miejscowości Kokini Hani i mieliśmy zamiar wspiąć się 4 km pod
          górę, ale udało nam się złapać okazję; Waszej rodzince polecam jednak taxi z
          Kokini, a z powrotem przyjemny spacer w dół do autobusu w Kokini)
          Pozdrawiamy,
          • Gość: Radek&Sylwia Kontakt IP: 217.197.78.* 26.06.04, 20:45
            Cześć Edyta
            Jak po urlopie ? Wszystkie zdjęcia nam się udały, ale brakuje nam jednego.
            Przydało by się nam zdjęcie nas wszytkich razem, które wy zrobiliście.Więc mam
            prośbę żebyście nam wysłali te zdjęcie zrobione w Sicie. Najlepiej na e-mail
            mohaarp@interia.pl w najlepszej rozdzielczośći.
            Pozdrowienia
            Radek
          • Gość: Piotr Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 11:11
            Dzięki,dziękiwłaśnie tak zrobimy...
    • Gość: elka Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? IP: *.aster.pl 26.06.04, 21:43
      Wrociłam 20.06 z Faliraki hotel Gondola.Nie radzę stołować się w tym
      hotelu,jedzenie mierne,polecam restaurację KAKTUS ,bardzo dobre jedzenie,nie
      doliczają za cover co jest bardzo istotne przy rachunku.Hotel w miarę czysty
      jak na **+w opinii Travel Time,basen duży,miejscowość bardzo rozrywkowa,bardzo
      dużo Anglików.Życzę wspaniałej zabawy i słońca co jest zagwarantowane.Biuro
      polecam,za nieduże pieniądze warunki w/g oferty.
      • Gość: DO ELKI Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? IP: 212.244.108.* 29.06.04, 12:17
        witaj Elu,
        wreszcie ktos wrócił z Gondoli:)
        Mam pytanie do Ciebie jak wyglądaja pokoje, czy jest klima czy jest tv w pokoju?
        Jak daleko jest do plazy i jaka to plaża?
        Jak daleko do centrum z restauracjami , dyskotekami?
        Czy naprawde jedzenie tak beznadziejne ze nie ma co brac w hotelu?
        Jakie są ceny obiadu, w restauaracjach, ile kosztuje piwo, wejscie do dyskoteki?
        Czy nie taniej wyjdzie żywic sie w hotelu a istniej możliwośc dokupienia na
        miejscu obiadokolacji?
        Ja mam zamiar lecieć z Triadą byli tam ludzie z tego biura? Czy Trave Time nie
        kwateruje w lepszych pokojach niż Triada?
        Sorrki za tyle pytań ale wogole nie moge pozyskac info na jego temat.
        POZDRAWIAM i z góry dzieki za odpowiedz
        • Gość: Elka Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? IP: *.aster.pl 30.06.04, 00:04
          Gondola-prosić przy zameldowaniu o pokój z widokiem na morze,bo są od strony
          wejścia od strony zachodniej i po południu mocno świeci słońce,cięzko wytrzymać.
          Wpokojach klimatyzacja i telewizor,do plaży niedaleko ok.200m,do centrum 10min.
          drogi.Tak jak wcześniej pisałam nie polecam stołować się w hotelu,jest
          restauracji taka ilość,że jest co wybierać.Ceny dań obiadowych 5-8euro.Większa
          ilość turystów z Triady.Pozdrawiam,słońce i zabawa zapewnione.Co do plaży
          piasek,szeroka,łagodne wejście do wody.
          • kritikos1 Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? 30.06.04, 15:54
            Czytam na forum wszystko co dotyczy tej super oferty i mnie TRAFIA!
            Ludzie co sie dzieje pracujecie caly rok by miec urlop jak marzenie.
            Ktos wam opowiada Glodne kawalki wy mowicie OK.
            Jak to mozliwe .
            Super promacja to chyba cos takiego powinno byc super a tu!
            Samochod za doplata 20 euro WATER CITY transfer za 15 euro Santorini Free tylko
            zaplac za Transfer wycieczke objazdowa itp itd.
            To chyba nieporozumienie ?
            Wiem to WASZA KASA ale czemu dac sie oszukac
            PRZYPOMINAM ubezpieczenie malego samochodu w grecji FULL to 400 euro za rok
            Jesli tak dobrze czemu dzieci do 12 lat nie maja znizki na WATER CITY
            Wiecie ile kosztuje Wieczor Kretenski w ANOPOLI !10 Euro tyle placi
            biuro.reszta to co skladka na biednego. prosze niech wam to ktos na Krecie
            wyjasni.CZEMU Wiem Organizacja jest ok.Hotele zgodnie z opisem rezydentki mile
            (do czasu) niech WAM to wyjasnia.
            Pozdrawiam Kritikos.
            • Gość: Piotr Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 16:00
              Oczywiście czuje się zrobiony w bambuko tą promocją. Jak podpisywałem umowę
              agentka z biura nie powiedizała ani słowa żadnych dopłatach na Santorini miała
              być wycieczka, a jest tylko "przepływ"....juz nie mówiąc o tych transferach,brrr
              Ale z drugiej strony jestem realistą i wiem ze zapłaciłem 7 tys za 4 osoby
              mieszkanie + bilety LOT to cudów nie ma. Nie zamierzam korzystac z ich
              transferów, bo są tańsze oferty, a jak to jest ze zniżkami dla dzieci ja mam 6
              i i prawie 12 latka? Kritikos, mógłbyś coś doradzić odnosnie wyjnaęcia autka na
              4-5 dni, koniecznie z klima, ale niedużego, na 4 osoby, może być coś jak punto
              • kritikos1 Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? 02.07.04, 13:48
                Witam UF!! juz myslalem ,ze w narodzie cos sie dzieje.Czy te nasze wzsystkie
                afery daly nam tak popalic,ze niepamietamy co to uczciwosc. I gdy nam powiedza
                ze tylko nasze dzieci bo sa POLAKAMI nie maja znizki do WATER CITY lub ze naszy
                agentem jes Grek ktory tylko udaje ,ze lubi Polakow-"ale tylko
                wykorzystywac"robiac z nich -'"BIALYCH MURZYNOW" gdy dla niego pracuja pod
                plaszczykiem zatrudnienia gdzie indziej i musza wciskac ludzia opowiesci ze
                transfer ubezpieczenie itd itp.Bo to tyle kosztuje.Szkoda ,ze nie przekazuja
                tych inf do POlskich biur ,ze to klamstwo!!!a biura nieswiadomie sa wciagniete
                w ten proceder.

Oki o tym dosc niedajcie sie tylko
                7 tys to duzo wbrew pozora mozna znalezc oferty w tej cenie miec wycieczki nie
                zadarmo ale i tak taniej niz;)"za darmo"
                U nas na wszystkich wycieczkach dzieci do lat 2 Free od 2do 12 placa 50 %
                Odnosnie autka prosze o kontakt po przyjezdzie znajdziemy cos godnego uwagi z
                pelnym ubezpieczeniem i ok wystarczy sms i iuz sie domowimy +306947075378
                POzdrawiam do zobaczenia.
              • neronka Do Piotra 03.07.04, 12:45
                Wiem że pytałes Kritikosa, ale widzę że w tym temacie się nie wypowiedział więc
                jeśli interesuje Cię auto np. Panda czy Yaris to napisz do mnie na priv a ja
                podam konkretną ofertę dotyczącą wynajęcia auta z fotelikiem, z dostawą pod
                hotel.
                • neronka Re: Do Piotra 03.07.04, 12:46
                  Przepraszam , widze że jednak Kritikos się wypowiedział na temat auta.
                  Sorry.
      • Gość: mopi Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? do ELKI! IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 03.07.04, 12:32
        Czy moglabys mi cos wiecej napisac o tym hotelu, zamierzam jechac na przelomie
        sierpnia i wrzesnia, bardzo ciezko znalezc kogos kto tam byl, a chcialabym sie
        troche rzeczy dowiedziec, zeby wakacje byly the best!!!!! przede wszystkim
        zalezy mi na tym zeby sie bawic (zeby centrum bylo blisko), zeby plaza byla
        ladna, no i do standardu pokoi nie przywiazuje tak duzej wagi, najwazniejsze
        zeby bylo czysto:)
        • Gość: Elka Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? do ELKI IP: *.aster.pl 03.07.04, 20:54
          Jak już wcześniej pisałam,plaża OK niedaleko,lokalizacja bardzo dobra.Spacerek
          dobrze zrobi,
          Ja uważam,że co do standartu hotelowego nie można za dużo wymagać jak na**+,
          co jest ważne pokoje codziennie sprzątane,ręczniki zmieniane co drugi dzień.
          Zabawa murowana,trochę zazdroszczę,bo byłam w czerwcu a sierpień, wrzesień
          to dopiero ciepłe morze.
          • Gość: mopi Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? do ELKI IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 04.07.04, 11:13
            Dzieki za odzew:) Chodzi o to, ze ten hotel jest w ofercie kilku biur, a opisy
            jego nieznacznie sie roznia, przede wszyskim jezeli chodzi o wyposazenie pokoi.
            Dlatego mam pytanie, czy wszystkie pokoje sa z klimatyzacja i czy jest ona
            sterowana centralnie czy indywidualnie, i czy wszystkie pokoje sa z z
            tarasem/balkonem???
            Czy uwazasz ze ten hotel i miejscowosc sa godne polecenia, biorac pod uwage, ze
            nie chce byc na odludziu i pustkowiu, tylko sie bawic; opalac na fajnej plazy i
            troche pozwiedzac ( no wlasnie ile do miasta Rodos i czym???), no i przede
            wszyskim basen-ostatnio bylam w Turcji i wiem, że przy tych temperaturach
            bardzo sie przydaje???
            Z gory dzieki za odpowiedz:)
            Serdecznie pozdrawiam!
            P.S. Ja zamierzam jechać z TRIADY, czy turysci z tego hotelu, o ktorych
            wczesniej pisalas, nie mieli zadnych zastrzezen, co do obslugi ze strony
            biura???
            • Gość: Elka Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? do ELKI IP: *.aster.pl 04.07.04, 13:18
              Faliraki to Las Vegas na Rodos,jeśli myślisz o dobrej zabawie to jeszcze
              pozostaje miasto Rodos,ma swój niepowtarzalny klimat,robi wrażenie.
              Do Rodos jeżdżą autobusy co pół godz.(przystanek w Faliraki przy głównym
              postoju taksówek w centrum)do póżnych godz.nocnych,cena ok.1,5E w jedną stronę.

Gondola-nie widziałam wszystkich pokoi,klmatyzacja sterowana indywidualnie.
              Ja byłam z Orbisu -oferta zgodna z tym co na miejscu,wiem że Triada zawyża
              swoje oferty.
              Podaję stronę hotelu:www.rhodos-info.de/hotel-gondola
              Ogród o wiele ładniejszy niż na stronie int.
              Basen duży,duża ilość leżaków,nie trzeba wstawać rano i kto pierwszy ten lepszy.
              (tak miałam w zeszłym roku na Krecie)
              Pozdrawiam

• Gość: mopi Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? do ELKI IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 04.07.04, 16:07
                Sama okolica gdzie lezy hotel, to chyba nie pustkowie??? Bo zdjecia takie
                sobie :( sama trawa. Rozumiem ze do centrum 10 min???
                Generalnie podsumowujac jestes zadowolana z wyboru hotelu??? Mi na prawde nie
                zalezy na wysokim standardzie, bo przeciez nie jade tam po to, zeby spedzac
                czas w pokoju hotelowym, grunt zeby bylo czysto!!!

A co do miasta Rodos to tez myslalam, ale chyba mnie nie stac na tamtejsze
                hotele, ktore mialyby klime i basen:( A plaze w samym Rodos tez takie ladne???
                Dzieki za wyczerpujace odpowiedzi.
                POzdrawiam :)
                • Gość: Elka Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? do ELKI IP: *.aster.pl 04.07.04, 16:51
                  Spokojnie,okolica o wiele ciekawsza,ja nie nastawiałam się na luksusy,nie jest
                  mi to potrzebne,uważam że te pieniądze jakie wydaje się na hotele 4* można
                  spożytkować w zupełnie inny sposób.
                  Są osoby,które potrzebują tej otoczki luksusu,w ten sposób czują się
                  dowartościowane.
                  Polecam przewodnik po Rodos,wypożyczenie samochodu i zwiedzanie samemu,nie
                  korzystać z wycieczek oferowanych przez biuro.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Katarinka Re: Travel Time - macie już jakąś opinię? do ELKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 14:37
                    Cześć!!
                    Wiesz może czy w Gondoli jest możliwość wynajęcia sejfu?? Ile to kosztuje? I
                    czy w faliraki nie ma problemu z bankomatami (ba jak bylam 2 lata temu na
                    Riwierze olimpijskiej w Olimpic Beach to trzeba bylo jechac do wiekszego miasta
                    aby znalezc bankomat)? Dzięki, pozdrawiam!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka