Dodaj do ulubionych

Z własnym parasolem na plaży?

IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.12, 17:19
Wie ktoś czy dozwolone jest rozkładanie własnego parasola na plaży w okolicach Chanii? Na zdjęciach widzę że są porozkładane płatne. Jak obliczyłem w przybliżeniu ile przez 14 dni zapłacę za same parasole i leżaki... Można bez problemu rozłożyć swój + ręczniki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ani Re: Z własnym parasolem na plaży? IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.12, 17:33
      można, plaże są publiczne a nie prywatne
      • Gość: stba Re: Z własnym parasolem na plaży? IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.12, 18:40
        jak najbardziej można
        • Gość: Dodo Re: Z własnym parasolem na plaży? IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.12, 19:38
          Dzięki za szybkie odpowiedzi :)
    • very_famous Re: Z własnym parasolem na plaży? 21.07.12, 19:55
      Oczywiście można.... o ile wytrzymasz leżenie na bardzo gorącym piasku. Plaże na Krecie to nie plaże nad Bałtykiem :)
      • Gość: fuksja Re: Z własnym parasolem na plaży? IP: *.adsl.cyta.gr 22.07.12, 11:27
        ewentualnie karimata i recznik
      • Gość: stba Re: Z własnym parasolem na plaży? IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.12, 17:28
        nie straszcie człowieka ,że piasek jest taki gorący .Może parzyć w stopy chodząc boso ale leżąc na ręczniku nic a nic .wiem bo byłam dwa razy i to w wysokim sezonie.
        • Gość: d gtw IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 22.07.12, 20:02
          warto kupić dużą słomianą matę, np taką 2x2 m dla 2 osób , jest lekka, dobrze się składa, zawsze to lepiej niż ręcznik bezpośrednio na piach czy żwir
        • very_famous Re: Z własnym parasolem na plaży? 23.07.12, 08:23
          Nie straszę tylko mówię za siebie. Ja jestem w stanie wytrzymać na ręczniku na plaży po godzinie 17. W południe dla mnie to mało realne.
          • Gość: reklamiarz Re: Z własnym parasolem na plaży? IP: *.ip.netia.com.pl 23.07.12, 08:53
            koniecznie zabierz taki z napisem " Biedronka"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka