Dodaj do ulubionych

Rezerwacja miejsc w samolocie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.12, 13:53
Witam mam pytanko czy ktoś spotkał się z takim problemem otóż jak wykupowałam wczasy do Grecji wykupiłam rezerwacje miejsc w samolocie i dzisiaj przyszły bilety a miejsca na voucherach nie są wpisane jak myslicie czy na lotnisku będzie z tym problem aha w umowie mam zaznaczoną rezerwacje miejsc dodam że lecę z Tui . Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Rezerwacja miejsc w samolocie IP: *.centertel.pl 26.07.12, 17:26
      Dlaczego nie zapytasz w TUI? Przeciez umowa jest zawarta z bp
    • Gość: A Re: Rezerwacja miejsc w samolocie IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.12, 20:09
      Też lecimy z TUI.
      Pytałam o rezerwację miejsc - jest możliwa tylko z niektórych lotnisk.
      Z Wrocławia na przykład akurat nie.
      Nasze dokumenty podróży też dzisiaj przyszły :)
      • Gość: ki70 Re: Rezerwacja miejsc w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 20:42
        Dzwoniłam do biura podróży i twierdzą że nie powinno być problemu ale chciałam się dowiedzieć czy ktoś miał podobną sytuację bo z biurami różnie bywa . A co do wylotu to lecę z Warszawy .
        • Gość: vvv Dziwne praktyki IP: *.ists.pl 29.07.12, 07:58
          wyciągają kasę za rezerwację a wystawiają bilet bez numerów miejsc? i jeszcze zbywają człowieka stwierdzenie że nie powinno być problemów? No, ale skoro nie mam przypisanego miejsca to problem byłby tylko wtedy gdyby zabrakło miejsc :)
          • Gość: ki70 Re: Dziwne praktyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.12, 10:07
            zobaczymy wszystko okaże się przy odprawie :)
    • Gość: forna Re: Rezerwacja miejsc w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.12, 17:22
      Nie dawno wróciliśmy z wakacji organizowanych przez TUI z wcześniejszą rezerwacją miejsc w samolocie. Nie mieliśmy z tym żadnego problemu tzn. wybrane miejsca czekały na nas i były wpisane w dokumenty podróżne. Jednak podczas powrotu było małe zamieszanie, kilka rodzin prowadziło gorącą dyskusję z obsługą samolotu bo ich miejsca sprzedano innym rodziną. Nie wiem niestety czy ich wyjazd też był organizowany przez TUI.
      • 4269m Re: Rezerwacja miejsc w samolocie 31.07.12, 20:46
        miejsca powinny być zaznaczone w dokumentach podróży
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka