beata-sl 28.06.04, 20:56 Ludkowie !!! Straciłam już nadzieję, że ktoś podzieli się wrażeniami nt. tego hotelu, miejsca, wyspy z ITAKĄ. Pomóżcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roman Re: Pachis Beach - Thassos IP: *.ifpan.edu.pl 02.07.04, 13:35 Bardzo sympatyczny hotel nad sama plaza bylem tam w zeszlym roku i wybieram sie w tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa1421 Re: Pachis Beach - Thassos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 19:51 czesc, ja tez szukam jakis informacji na temat tego hotelu.Chcemy jechac z mezem i z roczna Zuzia w to miejsce, warto? Prosze cie napisz cos wiecej jakie jedzenie, jak hotel,pokoje sa ok? A moze odradzasz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Pachis Beach - Thassos IP: *.gl.digi.pl 05.07.04, 15:39 a ja nie polecam. Tzn hotel jest OK, żarcie też, plaża najlepsza w okolicy, ale niestety wszystko tuż przy ruchliwej drodze. Odradzam z małymi dziećmi bo teren jest nieogrodzony i o nieszczęście łatwo. Na fotkach to fajnie wyglada, ale te zdjęcia zrobione są chyba własnie z tej drogi ;( polecam za to Hotel Coral z Triady ( 2 km od Pachis Beach ) - zwłasza z dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś