Dodaj do ulubionych

itaka, reklamacja

IP: *.luis-chania.ondsl.gr 17.08.12, 16:03
Witam, Czy ktos z Was wrocil juz moze z Krety z hotelu Louis Kreta Princess i reklamowal doplate do pokoju, poniewaz mamy lot pozniej o 16 godzin. Rezydent radzi nam zareklamowac doplate, bo to niemalo kasy 60 euro, a w koncu z malymi dziecmi niemal dobe nie da sie tulac po hotelu. Mozliwe jest odzyskanie kasy? Ktos cos wie? Dzieki za odpowieedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: itaka, reklamacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 17:18
      Przy takim opóźnieniu operator ma obowiązek zapewnić hotel (dojazd z i do hotelu) oraz wyżywienie. BEZPŁATNIE.
      • aneta.ula Re: itaka, reklamacja 29.08.12, 22:16
        dopisuję się do wątku. Byłam, płaciłam i chciałabym odzyskać 60 euro. Ktoś doradzi, jak to zrobić???
        • Gość: x Re: itaka, reklamacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 23:02
          Nie wiem czego oczekujesz?
          Na początku standardowa reklamacja pisemna (za poświadczeniem odbioru).
          Muszą uznać, a jeśli nie to wtedy prawnik elentualnie rzecznik konsumentów.
    • Gość: ronin Re: itaka, reklamacja IP: *.hrs.forthnet.gr 30.08.12, 19:34
      dwie firmy robiły takie numery z nadterminowym pobytem w destynacji ponad dobę hotelową Triada i Itaka z czego jednej już nie ma a druga jakoś się nie uczy na błędach pierwszej właśnie z uwagi na tego typu numery tych dwóch turoperatorów omijałem od zawsze... powodzenia dla ryzykantów
      • Gość: sawavgthwr Re: itaka, reklamacja IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.19, 10:52
        Hotel Solimar Turquoise Agia Marina na Krecie, oprócz pokoi posiada także pomieszczenia w piwnicach i suterynach, ciasnych, ciemnych, dusznych z niestrzeżonym dostępem z ulicy i przeszklonym wejściem przez które widać z ulicy i z przejścia na basen, wszystko w "pokoju". Recepcjonistka reklamacji nie przyjmuje, oburzona, że gość się skarży, udaje, że nie rozumie. Rezydent zachowuje się podobnie, dla niego to pokój 2 osobowy. Ostrzegam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka