Gość: sophi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.04, 11:57 Chciałabym zapytać, czy ktoś zna ten hotel (Nathalie)? Ciekawa też jestem jaka jest sama miejscowość Ixia? Z góry gorąco dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuzia Re: Rodos/Ixia hotel NATHALIE IP: 212.205.209.* 04.07.04, 11:04 Bardzo fajny czysty i nieduzy hotel o charakterze rodzinnym. Znam go bardzo dobrze. Polska obsluga. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarroo Re: Rodos/Ixia hotel NATHALIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 11:31 w roku 2001 byłem na Rodos ze ScanHoliday, wówczas ten hotel był w ich ofercie ale ja byłem w hotelu BelAir; hotel Nathalie jest fajnie położony, gdyż nie leży przy głownej drodze jak większość hoteli w Ixii, naprawde fajnie wygląda i jeżeli nie kosztuje dużo to warto go wybrać niedaleko jest fajna rodzinna pizzernia do plaży jest ok. 10-15 minut spaceru do miasta Rodos najlepiej jechać TAXI, gdyż już w 2 osoby cena autobusu jest bardzo zbliżona do TAXI Odpowiedz Link Zgłoś