Gość: xxx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.13, 09:23 czy ktoś się orientuje gdzie szukać, żeby było tanio i z Warszawy? Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jimmy Re: czarter na Kos IP: *.tktelekom.pl 11.01.13, 11:14 na tui.pl , ale Tanie czartery to dopiero za 3 miesiące najprędzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: czarter na Kos IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.01.13, 13:17 Sam poluję na tani czarter na Kos w Wa-wy i niestety zawsze drogie są niebotycznie - średnio 2 i więcej razy droższe niż w tym samym czasie na Rodos. np w zesłzym roku w tui czartery na Rodos w czerwcu kosztowały 300PLN, na Kos - prawie 1000 więc zmieniłem plany i poleciałem na Rodos. Jesli koniecznie musi być Kos to taniej może wyjść Rodos+ prom Rodos-Kos( promy w okresie wakacyjnym sa codziennie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: czarter na Kos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.13, 14:49 niestety w tym roku jadę z małym dzieckiem i przesiadki, promy i miasta inne niż Warszawa odpadają. no i koniecznie Kos. w tui/neckermanie obecnie ok. 1200-1300 zł/osoba Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: czarter na Kos 12.01.13, 02:44 O polowe taniej z Krakowa ale jesli koniecznie z W-wy to taniej nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
havana28 Re: czarter na Kos 12.01.13, 03:59 Znaleźć tani czarter na Kos może być ciężko. Ja już któryś sezon przyglądam się czarterom bo chcę sobie zrobić wypad na wyspy Dodekanezu na północ od Kos plus Samos. I nic sensownego nie mogę znaleźć. Najtansze czartery z Warszawy to zwykle Rodos, Kreta i Korfu i to tylko w miesiacach Maj-czerwiec i potem wrzesien-październik. Kos jest w cenie wyższej niż rejsowy LOT do Aten skąd można sobie wybrać fajniejsze wyspy niż Kos&spółka więc średnio widze sens. Odpowiedz Link Zgłoś