Gość: mag IP: 195.117.232.* 15.07.04, 09:21 Czy ktos byl moze na Cyprze w hotelu Pierre Anne? Bardzo prosze o info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super_malwina Re: Pierre Anne Cypr 20.07.04, 16:47 Ja byłam tam rok temu, z Ecco Holidays. Hotel fajny, tylko trzeba raczej wybierać widok na morze, bo po drugiej stronie jest wesołe miasteczko, które uaktywnia się głównie wieczorem i jest głośno do późnej nocy. Hotel dwa kroki od centrum, jedzenie spoko. Do fajnej piaszczystejplaży trzeba dojść ok. 10 minut - przy hotelu jest raczej zejście do morza niż plaża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Pierre Anne Cypr IP: 195.117.232.* 21.07.04, 09:00 dzieki za info, mam jeszcze pare pytan a czy hotel jest czysty? sprzataja, zmieniaja reczniki? orientujesz sie jak daleko od tego hotelu jest plaza Nissi Beach? i jeszcze jedno pytania, czy w hotelu sa adaptery do gniazdek do wypozyczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
super_malwina Re: Pierre Anne Cypr 21.07.04, 16:33 Hotel jest czysty, sprzątanie jest codziennie z tego co pamiętam. Chodzą tylko takie maleńkie mróweczki, ale prawie ich nie widać:) Nissi jest daleko - trzeba iść chyba z godzine w jedną stronę. Bardzo ładnie wygląda, ale kąpać się jest ciężko - woda do kolan i straszna zupa. Poza tym strasznie tam zdzierają - nawet za prysznic trzeba płacić. Napewno warto tą plażę zobaczyć, ale do korzystania na codzień polecam raczej taką po lewej stronie od hotelu - jakieś 10 minutek drogi. Bardzo fajna, duża piaszczysta plaża. Co do adapterów to niewiem czy są dostępne w hotelu, ale można je wszędzie kupić za około 1 - 1,5 funta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Pierre Anne Cypr IP: 195.117.232.* 22.07.04, 13:16 a jak z jedzeniem w hotelu? czy obiadokolacje sa ok? jesli moglabys mi powiedziec jeszcze na jakich wycieczkach bylas, co polecasz zwiedzic, np czy bylas w egipcie statkiem? i ile wziac kasy, by starczylo na wynajecie samochodu, ewentualnie jakies jedzenie, picie, bo slyszalam, ze jest bardzo drogo Odpowiedz Link Zgłoś
super_malwina Re: Pierre Anne Cypr 22.07.04, 15:56 Ja byłam tylko na 1 dniowym safari po wyspie, było spoko. Z tego co wiem rejsy do Egiptu trwają 3 dni i na ten czas trzeba wyprowadzić się z pokoju w hotelu, nie mam pojęcia dlaczego??? Nie wiem ile kosztuje wynajęcie samochodu. Jedzenie w hotelu jest ok, dość duży wybór dań i smaczne. Na mieście jest drogo, obiad typu mussaka + wino to ok. 6 funtów, cola ok. 1, bacardi breezer ok. 1,5 w sklepach. W klubach wjazd od 5 funtów, piwo i drinki od 3 w górę Odpowiedz Link Zgłoś