Gość: WOWA74 IP: *.cable.mindspring.com 18.07.04, 01:02 JADE DO ATEN MA MAM BILETY SZUKAM KOGOS KTO POJEDZIE ZE MNA OD MIESIACA CISZA JAK BYK MOZE JEST KTOS JEDNAK CZAS TYKA SA BILETY LOTNICZE I WEJSCOIWKI WOWCZAK@YAHOO.COM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alikante@ftv.pl Re: ATENY2004 IP: *.rene.com.pl / *.rene.com.pl 18.07.04, 14:23 Cześć.Mam na imię Alicja i też jadę w przyszłym tygodniu do Aten z przyjaciółmi. Mamy zamiar trochę popracować i za zarobione pieniądze pojezdzić po Europie. Czy znasz może jakieś adresy gdzie można by tanio przenocować? Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: ATENY2004 IP: 80.51.144.* 18.07.04, 14:56 my z mężem też jedziemy6 to może się sopotkamy .szukamy pracy i mieszkania do wynajęcia w piątek już w atenach-powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa74 Re: ATENY2004 IP: *.cable.mindspring.com 19.07.04, 16:32 milo mi bedzie mam spotkac trzymajmy kontakt mamcie ajkis emeil moj wowczak@yahoo.com lepiej bo tu ciagle nie moge znalez watku bywajcie zdowi odezwijcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa74 Re: ATENY2004 IP: *.cable.mindspring.com 20.07.04, 06:45 z noclegami sa jaja ale bez obaw wszystko da sie zalatwic pozatym bedzie gorac straszny i zawsze jest plaza jak pogrzebiesz na goglach znajdziesz sporo wiesi ale ceny dla mnie zaporowe ja szukam taniej jamy lub pola namiotwego sporo miejsc zabookowanych lub szalone ceny ale bedzie dobrze piszcie jakw am tam idzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa74 Re: ATENY2004 IP: *.cable.mindspring.com 19.07.04, 16:35 z noclegami w atenach sa jja ceny ida w gore i pjda jeszcze ale tu jak poszukasz dokladnie to cos sie znajdzie ja jak cos bede mial dam znac ja mysle powaznie o camingach rozmawialemze znjomymi grekami camping jest tu popularny i nie maz tym problemow ale wiaf\domo lepiej gdzies na polu sie rozbic ja mysle ze na miesjcu bed e prosil miejscowych o kawaerk pola lub wyha tam zawsze tanio ale czy juz nie zarezerwoowane nie weim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: ATENY2004 IP: *.elk.mm.pl 20.07.04, 12:12 jak w atenach ma być tak drogo to pojedziemy gdzieś gdzie taniej .ale najpierw poszukamy w atenach .najgożej że gorąco i nie ma co z plecakami zrobić a chodzićz nimi sie nie da.-alina Odpowiedz Link Zgłoś