Gość: sava IP: *.e-wro.net.pl 24.02.13, 18:04 Czy ktoś korzystał a anko-yachting rejsy po wyspach greckich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietnacha40 Re: rejs jachtem 24.02.13, 20:51 no właśnie, nawet bardzo drogo :) Ale trzeba wziąć pod uwagę, że jachty dosyć luksusowe, jest to prawie all (wyżywienie i napoje, łącznie z alkoholem w cenie) i załoga plus kuk, czyli płyniemy, jemy, pijemy, a nic nie musimy robić. Napisz może czego szukasz i czego oczekujesz po takim rejsie. Czy już pływałaś/eś, czy jest to pierwszy raz i nie wiesz jak się za to zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
koma52 Re: rejs jachtem 25.02.13, 12:38 za tysiac euro to ja byłam 2 tygodnie na Morzu Karaibskim na katamaranie Odpowiedz Link Zgłoś
koma52 Re: rejs jachtem 25.02.13, 12:40 wydaje mi się, że autorka nie szuka opinii lecz reklamuje firmę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sava Re: rejs jachtem IP: *.e-wro.net.pl 25.02.13, 12:55 Informacje uzyskałam u żródła, poprzez e maila. Proszę, mnie nie podejrzewać o reklamę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś