Dodaj do ulubionych

Scotina Beach UWAGA !!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 09:31
W scotinie beach - ok. 5 km od LEPTOKARII uważac na działalnosc niejakiego p.
Mullera ( Millera ).Straszny czaruś, wciska podstęopnie wycieczki po Grecji,
wmawiając zdezorientowanym turystom, że polskie autokary nie mogą jeździć bez
specjalnych zezwoleń, których Grecy zaczęli wymagać po 1 maja. Otoczony
polskimi przewodnikami, którzy pracują dla niego, uwiarygadnia swoje
kłamstwa. Oszukał w ten sposób już kilka grup, nam się udało, mimo że
zaatakował nas w piątek,gdy komunikacja z ambasadą w Atenach i polskim MSZ
jest niezwykle utrudniona.
Obserwuj wątek
    • ellini Re: Scotina Beach UWAGA !!!! 02.08.04, 20:55
      wreszcie widze ze ktos byl w tej miejscowosci, prosze o informacje na jej
      temat. W internecie wlasciwie niewiele znalazlam na jej temat. Czy to nie jest
      przypadkiem jakas straszna dziura. A moze znasz Hotel Apartamentowy Sandra, tez
      nie wyglada zbyt ciekawie na fotkach. Biuro Sandra organizuje tam oboz
      mlodziezowy, troche jestem przerazona tym co zobaczylam w internecie. Jesli
      mozesz podac jakies informacje bede wdzieczna.

pozdrawiam,
      • Gość: mariu Re: Scotina Beach UWAGA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 00:37
        sama miejscowośc jest całkiem OK. Wróciłem stamtąd 1 sierpnia, więc jestem " na
        świeżo".Do plaży róznie 100,ale i 500 metrów. Plaża z piaskiem, dno kamieniste,
        woda czysta, chyba że mocno wieje, wtedy nanosi trochę wodorostów, ale to
        zdarza sie bardzo rzadko. Mnóstwo sklepów, tawern, warto pochodzić, porównać
        ceny, np. butelka Ouza może kosztować 4,70 lub 6.25.Owoće kupować najtaniej na
        bazarze, który czynny jest codziennie po 20. generalnie miejscowość typowo
        nadmorsko-turystyczna, ale w Skotinie nie ma męczących tłumów, trochę więcej
        ludzi jest w niedzielę, ale to normalne.No i tu jest problem zbiurem sandra, a
        raczej p. Mullerem, który podaje sie za właściciela hotelu, chyba właśnie tego,
        do którego się udajesz, bo tam jest biuro sandry, a ja byłem tam na wieczorze
        greckim, było OK.Nie znam Twojej oferty, ale jeżeli macie wycieczki w planie i
        opłacone walczcie o nie, nie dajcie wyrwać sobie szmalu od p.M.,który oferował
        nam różne atrakcyjne pakiety za stosowną opłatą, a jedną z grup młodzieżowych
        oskubał z kieszonkowego(po 67euro), nie wpuścił do "swoich"hoteli przez kilka
        godzin, dopóki nie wykupiła pakietu. Ma swoich przewodników, którzy potwierdzą
        każde jego słowo, szef im przeciez płaci.Aha, do b.znanej Leptokarii jest ok.
        5km, można pojechać taxi- 5e, plażą ok. godziny, można skorzystać z ponoć
        bezpłatnego transportu p.M. Myślę jednak, że może p.M trochę się zmienił, my
        utarliśmy mu nosa, ale to żadna satysfakcja.Scotina beach polecam mimo
        wszystko, widok i wjazd na Olimp dostarcza emocji, z dala od p.M ---on nie jest
        moja fobią, mam nadzieję. Pozdrawiam i życzę udanych wakacji.
        • ellini Re: Scotina Beach UWAGA !!!! 03.08.04, 19:57
          Bardzo dziekuje za szczegolowe informacje.

Pozdrawiam
          • Gość: mariu Re: Scotina Beach UWAGA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:16
            Żaden problem, jak miło pomagać, mam nadzieję, że moje info przydadzą się, a
            Skotina z pewnością nie rozczaruje, tylko ten p.M, dlaczego ludzie są tacy
            podli. Miłego wypoczynku, pozdrawiam.
    • almerina Re: Scotina Beach UWAGA !!!! 14.08.04, 19:42
      Potwierdzam dane o Scotinie - byłam tam tydzień temu i już pojechałabym tam z
      powrotem. Polecam w sąsiedniej miejscowości hotel AFRODYTA - bardzo czysto,
      miło, grzecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka