Gość: wloszka27 IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.08.04, 11:42 czesc odpowiem na pytania, byłam tam 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ARSI Re: byłam na Rhodos IP: 212.244.108.* 05.08.04, 13:17 no to fajnie, ale pisz juz od razu gdzie byłas w jakim hotelu i miejscowości z jakim biurem i opisuj wrazenia te pozytywne i mnie pozytywne. Ja wylatuje 21 sierpnia na 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wloszka27 Re: byłam na Rhodos IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.08.04, 15:39 byłam w Theologos w hotelu asteria, gdzie byli prawie sami polacy , fajna atmosfera,do samego rhodos jezdzilismy autokarem z dostaniem sie nie ma problemu.jedyne co nas rozczarowalo to kamieniste plaze tej częsci gdzie my bylismy, ale jak wypozyczyliśmy ayto to zwiedziliśmy prawie cała wyspę, naptrawde warto,zwłaszcza zatoka Qinna. prrepiękna fakt , ze zimna woda ale za to można ponurkowac i zobzczyć fajne " zwierzaki"no i jeszzce jeden minus to drogie jedzenie obiad ok10 euro. no i wodny park warty odwiedzenia dojedziesz do niego specjalnym autokarem z rhodos za darmo.jechalam z orbisu miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś