Dodaj do ulubionych

limassol z TRIADA - super

IP: *.interpc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 07:41
wlasnie wrocilam z hotelu roussos beach w limassol, bardzo mi sie podobalo,
polecam. Mam tylko jedno ale, mianowicie byla za duza przerwa miedzy
sniadaniem, ktore konczylo sie o 10. Obiadokolacja zaczynala sie o 19.30, a
we wtorki nawet o 20. Wiec trzeba bylo sie dozywic:) Oczywisnie to nie jest
wina triady, tylko hotelu. Inne hotele mialy np. o 18. Jak macie jakies
pytanka to chetnie odpowiem:)
Obserwuj wątek
    • apax Re: limassol z TRIADA - super 17.08.04, 07:52
      Dziewczyno co Ty wyprawiasz? Piszesz że z Triadą było fajnie? Na tym forum Cię
      zlinczują. Napisz lepiej jak było tragicznie i jak źle się bawiłaś, wtedy
      będzie ok, wszyscy Ci powspółczują, połączą się z Tobą w bólu, w Polsce trzeba
      być nieszczęśliwym i skwaszonym, udane wakacje to bardzo drażliwy temat wśród
      uczestników tego forum.
      Ps.A tak poważnie, fajnie, że było fajnie, też jadę nie długo ( nie tam gdzie
      Ty) ale i tak się nie mogę doczekać, liczę już dni!
      • gale Re: limassol z TRIADA - super 17.08.04, 07:59
        Ja mysle, ze do tego trzeba podejsc inaczej; otoz wina Triady jest to, ze bylo
        fajnie! Skandal, nie po to jedziemy na wakacje, zeby bylo fajnie i zeby sie
        dobrze bawic!!! ;)))

Tyle ironii. Jak sprawuje sie moja ulubiona rezydentka Edytka? :)

Milego,
        • Gość: majka Re: limassol z TRIADA - super IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 13:19
          Wróciłam z Thassos z Triadą i było fajnie (ale jeszcze to sobie przemyślę).
          • gale Re: limassol z TRIADA - super 17.08.04, 13:59
            Lepiej sie zastanow. Moze przynajmniej klapki mialas niewygodne?...
            • apax Re: limassol z TRIADA - super 17.08.04, 14:06
              Z pewnością klapki były ok, ale jak je zakładałaś to rezydent patrzył jakoś
              tak krzywo ...czy nie uważasz, że to całkowicie popsuło Ci pobyt na tej cudnej
              wyspie? Byłaś na Metalia Beach? A na jeep safari i w bezludnej wiosce gdzie
              czaszki leżą w takim małym domku, jedna na drugiej?
              • Gość: cs Re: limassol z TRIADA - super IP: 195.215.5.* 18.08.04, 14:48
                HA
                mamy ich, czaszki !!!
                to na pewno Triada wymordowala niezadowolonych klientow i tam schowala czaszki.

:o))

a tak na powaznie, to mowisz, ze warto jechac ? Jest co zwiedzac, czy raczej
                tylko na wypoczynek ?
            • Gość: majka Re: limassol z TRIADA - super IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:49
              Klapki mówisz, no klapki faktycznie nie były OK. Chyba rzeczywiście zasiądę do
              pisania skargi...
        • Gość: merci1811 Re: limassol z TRIADA - super IP: *.interpc.pl / *.interpc.pl 18.08.04, 12:08
          Edytka byla z nami na jeep safari. Natomiast w hotelu mielismy Anete.
          • gale Re: limassol z TRIADA - super 18.08.04, 14:13
            Edytka lubi jezdzic :)
      • Gość: merci1811 Re: limassol z TRIADA - super IP: *.interpc.pl / *.interpc.pl 18.08.04, 12:07
        pisze po prostu prawde. A to, ze inni wynajduja dziury w calym to juz nie moja
        sprawa. U mnie w hotelu byla polska rodzina, ktora marudzila, ze wakacje sa do
        d... bo piasek jest na plazy ciemny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka