Gość: Q3a IP: 62.233.201.* 25.08.04, 09:34 Czy ta karta jest akceptowana przez greckie bankomaty i sklepy? Słyszałem, że jest z nią różnie. Podzielcie się informacjami jeżeli macie chwilkę;)! Pozdrawiam, Q3a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gale Re: karta visa electron w Grecji 25.08.04, 09:49 Nie mialem problemow z elektronka. Korzystalem z niej w bankomatach, ktore (jesli nie byly nieczynne) akceptowaly ja bez problemu. W sklepach place wypukla karta i tez nie bylo z tym klopotow. Dla bezpieczenstwa radze zabrac ze soba co najmniej dwie karty, a nuz cos sie wydarzy i np. bankomat "polknie" jedna z nich. Sama rozumiesz... Milego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q3a Re: karta visa electron w Grecji IP: 62.233.201.* 25.08.04, 12:25 No bardzo dziękuję z informację. q3a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: karta visa electron w Grecji IP: 195.116.22.* 25.08.04, 13:47 tydzień temu wróciłem z Grecji. Nie miałem żadnych problemów z kartą VISA Electron w bankomatach różnych banków. W sklepach płaciłem kartą wypukłą MasterCard - bez problemów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japonka Re: karta visa electron w Grecji IP: *.chello.pl 25.08.04, 14:47 mi wypluwalo w kazdym bankomacie w Katerini (taka troche wieksza miescina parenascie kilometrow od Paralii), w Atenach - bez problemow w kazdym banku, w Olympic Beach w takim terminalu do wyplaty pieniedzy (tzn sprzedaja ci euro po dosc morderczym kursie, tylko nie placisz gotowka, a karta :) - tez bez problemow. Wiec nie wiem. Ale nikt inny chyba nie mial problemow, moze jestem pechowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etaltravel Re: karta visa electron w Grecji IP: *.otenet.gr 27.08.04, 01:22 8 lat mam kartę i ani razu nigdzie mi ani nie wypluwało ani nie blokowało. A mam wize electron. Za to w berlinie mogłem wypłacac tylko na dworcu Odpowiedz Link Zgłoś
kastor7 Re: karta visa electron w Grecji 31.08.04, 13:50 Płaciłem visą Elektron bez problemu w Chanii i Platanias. tadzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: karta visa electron w Grecji IP: *.orbis.pl 31.08.04, 15:56 W Ammoudarze prosili nas o dowod osobisty w momencie, gdy chcielismy zaplacic za zakupy w Carrefourze. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: karta visa electron w Grecji 31.08.04, 20:42 Hahaha, zartujesz, powaznie? :)))) W Grecji najwidoczniej rowniez dziwia dorosli ludzie placacy bankomatowymi kartami. Coz, taki mamy system bankowy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: karta visa electron w Grecji IP: *.proxy.pascal.pl 01.09.04, 09:31 Na Thassos płaciliśmy visą electron w małym sklepiku - żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś