Dodaj do ulubionych

WYJAZD DO GRECJi --REZERWACJE PRZEZ INTERNET

26.08.04, 09:53
mam pytanko czy rezerwowal ktos kiedys wyjzad przez internet????bo jest sobie
strona internetowa www.wakacje.pl i tam mozna zarezerwowac wycieczki przez
interent??i co najlepsze ceny sa bardzo przystepne tylko czy to nie jest
zadna sciema???prosze o odp. dzieki:)
Obserwuj wątek
    • helmuts Re: WYJAZD DO GRECJi --REZERWACJE PRZEZ INTERNET 26.08.04, 11:23
      ja ich przylapalm na tym, ze mieli ceny duzo wyzsze niz w katalogu Biura Podrozy
      Np o 300 zl
      A tlumzczyli to w glupi sposob , ze w katalogu /wydanym w lutym / sa ceny last
      minute
      Naciagacze .

• arwena Re: WYJAZD DO GRECJi --REZERWACJE PRZEZ INTERNET 26.08.04, 11:35
        ja w ogole nie mam zaufania do biur podrozy - polskich
        standardem sa zdjecia niekoniecznie prawde oddajace i opisy, w ktorych
        trzeba 'czytac miedzy wierszami' i dokladnie kazde slowo analizowac i warunki
        drobnym drukiem o zmianie hotelu w przypadku ...
        jechalam raz z niemieckiego last minute - rewelacja. bylismy sami z tego biura
        (raczej noname biuro, zaden TUI czy co tam) w hotelu, wiec troche sie
        obawialismy, w dodatku nie bylo nas na zadnych listach, bo to bylo superlast
        minute (na lotnisku:) no i moj niemiecki raczej bierny niz czynny...
        maja wszystko tak zorganizowane, ze nie bylo najmniejszego problemu. na droge
        powrotna wszystko bylo juz uzupelnione i wystawione gdzie trzeba, punktualnie,
        standard jak dla mnie powyzej tego co w katalogu. i ksiazki na miejscu mozna
        bylo po prostu sobie brac - pozyczac. ja oczywiscie chcialam sie gdzies
        wpisywac, a recepcjonistki - zeby po prostu sobie pozyczyc i juz. lezaly sterty
        w hallu. ale to juz hotelu zasluga, nie biura raczej;)
        pzdr
        • Gość: angel_w_ogrodzie Re: WYJAZD DO GRECJi --REZERWACJE PRZEZ INTERNET IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.08.04, 12:35
          hej!
          a po co rezerwowac cos przez polska strone netowa skoro mozna znelezc fajny
          hotel w necie, napisac do nich i dokonac rezerwacji..
          ja tak zrobilam...potwierdzili mi rezewracje,zadzownili i jade...

samolot tez sama zarezewrowalam...

jak wroce to napisze czy wszystko bylo ok..
          mam zamiar skorzystac tez z uslug motorwaya i wypozyczyc samochod na tydzien!

pozdrowka.
          • Gość: Calipso Re: WYJAZD DO GRECJi --REZERWACJE PRZEZ INTERNET IP: *.malopolska.mw.gov.pl 26.08.04, 14:04
            mam pytanie gdzie rezerwowałaś bilet na Kretę????
            • Gość: angel_w_ogrodzie Re: WYJAZD DO GRECJi --REZERWACJE PRZEZ INTERNET IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 11:05
              hej!
              lece do aten i tam zostaje u znajomych a potem ruszam promem na krete i tak
              samo w drodze powrotnej!

lata np: wizzair i airpolonia z wawy i katowic.
    • Gość: Dekar Re: WYJAZD DO GRECJi --REZERWACJE PRZEZ INTERNET IP: *.lukas.com.pl 26.08.04, 13:09
      Ja również znalazłem katalogowe oferty tańsze niż w takim jednym biurze (które
      nota bene reklamowało się jako największe i najtańsze polskie internetowe biuro
      podróży), więc radzę ostrożność. Poza tym jakość obłsugi, akurat tam była
      poniżej krytyki, np. Pani na moje pięć wysłanych pytań, odpisała, że odpowie
      tylko na jedno i mam wskazać, które wybieram, pozostawiam to bez komentarza.
    • Gość: ania Re: WYJAZD DO GRECJi --REZERWACJE PRZEZ INTERNET IP: 83.238.0.* 27.08.04, 16:11
      Ja rezerwowałam przez nich wakacje do Grecji. Oni maja oferty prawie wszystkich
      biur podróży. Radziłabym jednak do nich zadzwonić, ponieważ ceny podane w
      internecie niekiedy są wyższe niż w rzeczywistości (poprostu nie nadążają
      zmieniać). Bardzo miła pani poinformowała nas, że jest ciekawa oferta, która u
      nich na stronce ma cenę 1750 a w rzeczywistości jest to 1500 złotych ze
      wszystkimi opłatami. Zarezerwowałam, zapłaciłam, poleciałam, wróciłam...było
      bosko.
      • Gość: etaltravel Re: WYJAZD DO GRECJi --REZERWACJE PRZEZ INTERNET IP: *.otenet.gr 28.08.04, 02:27
        apartamenty w nei pori na dojazd własny mamy w cenie 10 euro za dobę.
        kontakt mailowy
        aslandom@hotmail.com

lub tel do biura (mówią po polsku)
        00302352044180

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka