Gość: kaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 14:10 znacie moze jakies dobre i tanie biuro podrozy? szukam wyjazdu do grecji autokarem we wrzesniu... moze byc apartament (a moze nawethotel) w rozsadnej cenie... (tak do 700zl za osobe) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: john Re: tani wyjazd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 14:59 polecam biuro podróży Skarpa www.skarpa.com.pl byłem z nimi w Grecji w hotelu z wyżywieniem na dwa tyg. za 1200. około 900 kosztuje tydzień ( taniej bedzie problem) powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: tani wyjazd IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.04, 23:29 spróbuj z Juwenturem - Wałbrzych, sprawdzone wielokrotnie, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EtalTravel Re: tani wyjazd IP: *.otenet.gr 06.09.04, 15:35 Na koniec sezonu skarpa rzeczywiście ceny obniżyła maksymalnie i tąńszej oferty po prostu na rynku nie ma. W nei pori hotele wychodzą ok 700 zł na osobę a apartamenty były ostatnio za 400 zł (ceny oczywiście z przejazdem). Obekty to te, które sa w normalnej ofercie wakacyjnej, z tego co widze po faksach sprzedaje się ta oferta jak ciepłe bułki. Z doświadczenia wiem że o ofertę skarpy trzeba sie upominać. Bo nie każde biuro daje ją na stół. O detale najlepiej zadzwonić (telefony sa na stronie internetowej, tam też informacje o najbliższej agencji gdzie można pozać szczegóły i kupić ofertę ): www.skarpa.com.pl a do mnie można pisac maila z pytaniami o szczegóły na miejscu Pozdrawiam Christian aslandom@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś