Dodaj do ulubionych

Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był?

13.10.14, 08:22
Witam, w ofercie Rainbowtours na lato 2015 pojawił się taki hotel. Jak na 5 gwiazdek z aquaparkiem i all jest w bardzo fajnej cenie. Niestety nie ma nigdzie opinii ani fotek nt tego hotelu. jak ktoś z Was był to proszę o jakieś info. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • rafu75 Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? 13.10.14, 08:23
      Oczywiście na Korfu - zapomniałem dodać.
      • Gość: kas Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.14, 18:11
        Dziwne by nie było zdjęć w internecie ani żadnych opinii. Ja bym uważała z takim hotelem. Też zwróciłam na niego uwagę.
    • Gość: kasia Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: *.artcomp.waw.pl 17.10.14, 15:17
      Wg Google poprzednia nazwa to Gellina Mare
      • Gość: Sid1 Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.14, 22:18
        Z oferty Itaki Hotel Gelina Village Resort Spa www.itaka.pl/wczasy/grecja/korfu/hotel-gelina-village-resort-spa,CFUGELI.html
        Z ofert Rainbow Nostos Paradise Beach www.rainbowtours.pl/korfu-wczasy/nostos-paradise-beach?liczbaDoroslych=2&liczbaDzieci=0&liczbaPokoi=1&czyCenaZaWszystkich=#2015-04-28

• rafu75 Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? 18.10.14, 13:26
          Czyli wynika z tego, że to może być kompleks 2 hoteli: Gelina Village Resort Spa i Nostos Paradise Beach, chyba, że ten sam hotel w 2 BP ma różne nazwy. Jeżeli chodzi i Geline to są opinie na holidaycheck ale takie średnie ale o Nostos nie ma żadnej wzmianki. Chyba dam sobie z nim spokój. Zresztą raczej będę szukał bardziej kameralnego hotelu.
          • Gość: aa Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.14, 13:45
            jest to jeden z budynków w Gelinie Village, w tamtym roku sprzedawali też z Geliny
            budynek Basilię
            • Gość: mrybef Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.14, 20:30
              ja byłam w 2013 i nie polecam, zatrzesienie komarów i fatane wejście do morza, poczytaj na holidaychecku i jest mnóstwo opini pod nazwa gelina village
            • justynakrawczykjbsk Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? 10.07.15, 11:05
              Gratuluję wyboru czyli nie skorzystania z oferty. My niestety pojechaliśmy i obecnie nasza sprawa jest w trybie reklamacji a jak trzeba będzie to pójdziemy do sądu. Syf, smród, brud, pleśń, paskudne jedzenie. Jest to oszustwo na wielką skalę!
    • Gość: Malinka Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.14, 12:57
      ten hotel pod starą nazwą to GalinaVillage Resort.Katastrofa
    • przembudelblag Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? 28.10.14, 21:39
      Hotel zmienil nazwe calkowicie bo przeszedł remont oraz ma dołożoną gwiazdke jak mozna zauwazyc,a wiadomo ze greckie 5 gwiazd jest zawsze zawyzone i ze Grecy to nie sa czysciochy to tez wiadomo.
      W sumie to i tak go wybiore.
    • Gość: kazalnica104 Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.15, 10:31
      W Itace ten hotel sie nazywa Basilia, tutaj ja piszesz Nostos a tak naprawdę jest to Gellina tylko jest teraz 3 włascicieli
    • jarek0711 Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? 28.05.15, 08:54
      Kto był w 2015 w Nostos Mare na Korfu
      • jarek0711 Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? 28.05.15, 08:55
        Kto wrócił Nostos Mare korfu w 2015?
        • hermenegilda78 Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? 28.05.15, 15:13
          No nikt nie mogl jeszcze wrocic bo hotel jest w remoncie. We wtorek wrocilam z Gelina Village ktory jest obok, w zasadzie to jeden wielki kompleks. Na jednym ze spacerow poszlismy zobaczyc Nostos Mare (zwany tez Gelina Mare), Hotel nieduzy przy samej plazy, sloneczny basen (obecnie brudna wylegarnia komarow). Zagladalam do srodka przez okna to wyglada to calkiem fajnie, ale jeszcze troche pracy nim goscie przyjada. W pokojach widzialam ze maluja, w czesci wymieniaja meble. Plaza jest ladna i piaszczysta. Do centrum miejscowosci jest kawalek, tak z 20-30 minut piechota do pierwszych sklepow. Sam kompleks Gelina jest bardzo ok. Jedzenie smaczne, pokoje czyste, obsluga mila. Aquapark byl otwarty czesciowo. Nie jest zbyt duzy ale mozna tam spedzic troche czasu na zabawie.
          • Gość: jarek Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: 80.50.79.* 29.05.15, 06:00

Ciekawe gdzie lokuje ludzi Rainbow którzy wykupili ten hotel?
            Ja lecę 16 06 .Czy zdarza z remontem?

• hermenegilda78 Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? 29.05.15, 08:57
              Moze w innych budynkach Gelina Village? Pytalam barmanki o Nostos Mare to mowila ze w drugiej polowie czerwca ma byc gotowy.
              • jarek0711 Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? 29.05.15, 11:42
                A ciekawe gdzie Rainbow lokował ludzi którzy wykupili w maju Nostos?
                Nie słyszała Pani o tym ?
                • hermenegilda78 Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? 29.05.15, 12:37
                  Prawde mowiac nie pytalam ludzi z jakimi biurami przyjechali. Jedna rodzina na pewno byla z Rainbow bo chwalili bardzo wycieczke fakultatywna i dlatego dopytalam. Mieszkali w jednym z budynkow Gelina Village. A co Rainbow mowi? Moze na infolini da sie uzyskac takie informacje.
            • Gość: kgerlo Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: 193.111.166.* 16.06.15, 09:59
              proszę koniecznie o koniecznie o kontakt po powrocie !!! kgerlo@wp.pl
              lecimy z Rainbow 28.07 i jestem ciekawy, jak to wszystko wygląda na miejscu...
              • Gość: agroborz Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: *.124.101.239.rybnet.pl 28.06.15, 10:12
                Na wstępie zaznaczyć muszę, że oferta sprzedawana przez biura jako ekskluzywny hotel ***** będący częścią większego kompleksu to fikcja. Wróciliśmy dzisiaj nad ranem i gdy tylko otworzyłam oczy zasiadłam do komputera- może uda mi się jeszcze ostrzec kogoś z Państwa przed oszustwem. To idealnie dopracowany typowy polski wał. Biuro sprzedaje miejsca na potęgę, hotel lokuje gości gdzie popadnie. Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak Hotel Nostos Paradise Beach- to zaledwie budynek z pokojami należący do kompleksu Gelina Villaga (dość kiepskie opinie na Holidaycheck czy tripadvisor)- natomiast nie jest to osobny hotel. Poki jest niewiele toteż pokoje są przypisywane na chybił trafił, do tego stopnia, że rodzina pięcioosobwa została rozdzielona a pokoje dzieci były w innych budynkach na terenie "kompleksu". I tu powiecie- nie wyjdę z recepcji, jak nie dostanę tego za co zapłaciłem. I to niestety pojawia się kolejna warstwa oszustwa- na recepcji dwóch Polaków pan Ire i bodajże Pani Basia (nie nosi identyfikatora). Początkowo myślałam, że to idioci, ale to świetnie przygotowani i wyuczeni swojej roli pomocnicy biur oszustów. My lecieliśmy z Rainbow, ale i Grecos i Itaka potraktowały swoich klientów identycznie). Obsługa hotelu nie reaguje na żadne zgłoszenia- ze spokojem odpowiadają tylko, że nie rozumieją o co chodzi i odsyłają do menadżera a tutaj nawet z angielskim kiepsko. Ludzie przez cały pobyt nie doczekali się łóżeczka dla dziecka, inni sami na mieście kupowali korek do wanny bo nie mieli jak się wykąpać, bo nie było słuchawki prysznicowej. Tutaj piszę o małych rzeczach, bo ludzi, którzy mieli dostać pokoje typu suite (dwa pokoje, dwie łazienki), a w zamian jeden pokój naładowany łóżkami była cała masa. Niestety gdziekolwiek się poszło wszyscy oburzali się na warunki. Jako że Gelina to ogromny kompleks, a ludzi ogromna ilość, odradzam zdecydowanie ludziom, którzy chcą odpocząć- wieczny huk muzyki, tłumy ludzi, kolejki do stolików na jadalniach (nie jestem w stanie użyć słowa restauracja), czasami do 20 minut czekało się na stolik, a potem kolejne tyle w kolejce- odpowiedź recepcji- można skorzystać z restauracji przy plaży- szybko się z tego wycofali na kolacjach- nas wyproszono z restauracji, bo jak okazało się trzeba rezerwować stoliki (info w języku ang tylko w recepcji, gdzie ludzie mało bywają- można było powiesić na drzwiach restauracji, ale jak już pisałam, w Gelinie wszyscy mają swoich gości głęęęęęebok w nosie). Dla mnie sytuacja abstrakcyjna, że w wersji all inclusive muszę dzień wcześniej deklarować, o której będę jeść. Jedzenie smaczne i różnorodne, dużo świeżych owoców i warzyw, choć trafaiły się dania na klacji typu spaghetii z parówkami z rana (przypominam 5*). Totalna deozrganizacja, turyście od siebie dowiadywali się, o której otwiera się jakiś bar, czy rezerwować, o której być po leżak (po 9 na basenie brak wolnych leżaków, po 10 na plaży też full, więc znów polacy uruchmili żenujący roceder "rezerwowania" ręcznikiem o 8 rano). Warto również dodać, że nie dość, że nie mieszkaliśmy w Nostos, to goście kupujący ten hotel dużo taniej z trzema gwiazdkami mieli dostęp do wszystkiego co my. Także nie warto dopłacać, bierzcie 3* taniej, i jeśli lubicie dużo ludzi i zależy Wam na dostępie do Hydroplis, to powinno być ok, jeśli pokój trafi się w porządku.
                Jeśli potrzebujecie więcej informacji czy wyjaśnień proszę pisać agnieszka.groborz@edusmart.com.pl
                Na pewno nie pozostawimy tej sytuacji bez rozwiązania, choć sam rezydent Rainbow Tour na moje zapytanie co mam lepiej/więcej niż turysci z 3*, że musialam dopłacić, nie był w stanie odpowiedzieć, a jedyną reakcją było- ma Pani 30 dni na złożenie rezygnacji przed powrotem.
                • Gość: JJ Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.15, 12:29
                  Totalna chała, 5 * absolutnie nie, raczej marne 3. Odradzam!!!!!!
              • Gość: Krysia Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: 195.20.131.* 14.07.15, 10:37
                Też lecę 28 lipca i czytając opinie jestem, przerażona co nas czeka na miejscu??!!
    • Gość: annaha2 Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: *.centertel.pl 01.07.15, 01:54
      Bylismy z rodzina i znajoma w tym hotelu. Wrocilismy 28.06. 2015. Hotel z naciaganymi 5 gwiazdkami. Mielismy dostac pokoj typu suite za ktory zaplacilismy ale z powodu przepelnienia hotelu nie mielismy mozliwosci otrzymania takiego pokoju. W recepcji trzrba sie upominac co chwile o swoje bo jak nie bylo korka do wanny to prysznic nie dzialal korek otrzymalismy dopiero po 3 dniach upominania sie a kran zostal wymieniony dopiero ostatniego dnia pobytu. Pokoje tylko w polowiw odnowione jedna sypialnia i iwszem nowoczesnie urzadzona z duzym lozkiem malzenskim, a w drugim pokoju oddzielonym przesuwanymi drzwiami dostawka na zerdzewialych sprezynach i ze smierdzacymi kocami. Wiele osob zglaszalo tez plesn w pokojach. Panie sprzatajace zawsze zostawiaja zapalone swiatla po soboe wiec wiadomo ze byly ale za to mamy hmare komarow w pokoju. W restauracji jedzenie dobre ale zeby sie dobrac do jedzenia trzeba stac w duzycj kolejkach. Stoliki tez zawsze zajete.na basenach lezaki zajete od samego rana wiec trzeba dlugo szukac wolnych lezakow. Ogolnie rzecz biorac duze rozczarowanie hotelem
      • Gość: agroborz Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: *.124.101.239.rybnet.pl 10.07.15, 20:47
        Zachęcam do kontaktu mailowego osoby, które będą reklamować- w reklamacji warto umieścić info, że mamy na to świadków i być dla siebie takimi świadkami. Mój mail podany wyżej w opisie od agroborz, możecie Pańśtwo pisać do mnie i zostawiać. Mam już kilkanaście kontaktów ludzi, którzy dopiero się wybierają, i kilka takich którzy już byli i będą reklamować.
        • agnieszkagrzyb76 Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? 08.08.15, 13:17
          Ja też niestety wkrótce wybieram się do tego hotelu dzięki Grecos Holiday, który uparcie twierdzi, ze hotel jest wspaniały i nie widzi potrzeby jego zmiany lub podstawy do naszej rezygnacji. Oczywiście nie pozostawimy sprawy bez odpowiedniej reakcji.
    • mistigri2015 absolutnie odradzam 15.07.15, 18:46
      Witam, byliśmy w Nostos 7-14.07. 2015.
      7.07. umknął, bo bylismy dopiero 8.07. ok.4 rano. Wykupiliśmy Nostos Paradise Beach, 5 gwiazdek, po przyjeździe okazało się, że stanęlismy pod Geliną-osławioną paskudną Geliną, która w necie ma fatalne opinie...Upewnialiśmy się 3 razy, czy na pewno to tutaj!!!
      W katalogu nie bylo słowa o tym,że Nostos Paradise Beach jest w Gelina vilage!!! Nie ma czegoś takiego jak hotel Nostos,Nostos to jeden z wielu budynków w Gelina vilage!!!! więc na dzień dobry OSZUSTWO biura podróży, które sprzedaje konkretne miejsca do konkretnego hotelu , a 3/4 ludzi ląduje gdzieś indziej !!!
      My mieszkaliśmy w Nikolas, standart :2 gwiazdki,grecke pewnie 3.Smród w szafie, burcząca klima(raczej wentylator) ,która kapała nam na podłogę, gdy włączał ją sąsiad. Ściany cienkie, jeśli traficie na ciche rodziny, to ok. Od drugiego pokoju rozdzieleni bylismy drzwiami , które prowadziły do łazienki sąsiadów, więc kapiele, załatwianie się, suszenie włosów-wszystko słychać, rozmowy itp....po co nam lodówka i kuchenka w pokoju, nie wiem. Okiennice balkonowe ledwo sie otwierały, Pościel zmieniono nam raz, ręczniki 2 razy, dwa razy nie sprzątano, a sprzątanie polegało na przetarciu pośrodku podłogi i zostawieniu papieru toaletowego. Kurz i tłuszcz od czyichś pleców na wezgłowiu łózka..dostawka dla dziecka to skrzypiące łóżko na starych spręzynach, które niemiłosiernie skrzypiały przy każdym ruchu... Myślalam ,że czeka na nas wino, owoce i piekny pachnący pokój...poprosiliśmy w recepcji o zaświadczenie,że spaliśmy w Nikolas, oczywiscie marne szanse ,ze przyjmą reklamacje, ale będziemy się skrzykiwać z ludżmi oszukanymi przez Rainbowa. Rozmawialismy z wczasowiczami i mnóstwo ludzi było zaszokowanych tym oszustwem na wielką skalę. Jedzenie non stop to samo, non stop!!! tylko sałatki zmieniały się, marne to jedzenie, bylismy rok temu w 3 gw.hotelu i było ze wszystkim o wiele lepiej. Kolejki do jednego bufetu obiadowego, jednego kolacyjnego (z ciepłym jedzeniem), na taka masę ludzi. wieczny stres , czy będzie stolik, czy będą sztućce, horror jak sie przyszło trochę poxniej na posiłek. pierwszego dnia przez 15 min szukaliśmy z talerzami w rękach wolnego miejsca, a tam gdzie było, były stosy brudnych talerzy, nigdzie nawet serwetki do wytarcia ust. mało ludzi do obsługi takiej masy ....Infrastruktura bardzo ładna, plaża -ok, bardzo nam się podobała, aqua park ok, dziecko bylo zadowolone, a to pod nie wybralismy ten moloch będąc pewnym,że dostaniemy hotel, który wskazaliśmy w katalogu, opłaciliśmy pokój studio, 5 gwiazdek. Mieliśmy wyjątkowe szczęście,że od razu nad ranem nas zawekowano do pokoju i że wracaliśmy w dobrej godzinie. Znajomi czekali nad ranem 2 godz. po czym trafili do niewysprzątanego pokoju, gdzie leżały brudne ręczniki po innych gościach !!!wylatują o 3 w nocy, więc jak wyjdą z pokoju o 11.00 to będą się błąkać do północy z dziećmi. Nie ma przechowalni bagażu, by zostawilismy rzeczy u znajomych, z kolei u nas wcześniej zostawili rzeczy inni obcy ludzie....
      Oczywiście walka o leżaki nad morzem, przy basenach. Zagadką pozostaje tez , dlaczego my, mając 5 gwiazdek mielismy dokladnie to samo co ci, którzy z innego biura podróży mieli 4 gwiazdki???All incl. i brakowało czekolady ciepłej dla dzieci, piwa, czystych szklanek, przekąski pomiędzy posiłkami glównymi to ciasto ze śniadania, które znikało momentalnie i wiele dzieciaków odchodziło z płaczem, lub pieczywo tostowe z serem lub wędliną, żenada.....Moglabym pisać i pisać....ale wole poświęcić energię na napisanie reklamacji i tak też uczynimy.
      Rainbow Tours, biuro z tradycją , w bezczelny sposób oszukuje ludzi, sprzedaje ekskluzywne pokoje 5 gwiazdek, a lokuje ludzi gdzie popadnie. Nie winie Greków, to wszystko zasługuje na 3 gwiazdki w porywach, i gdyby tak było i cena jak za 3 gw., ok, dobra, wiem, co biorę. Natomiast Rainbow Tours przekroczyl granice i tego mu nie zapomnę. Byliśmy świadkami awantur, gróźb wzywania policji, by dostać to, za co się zaplaciło.Ale to nic nie daje. Tak więc proszę omijać szerokim łukiem ten ośrodek, chyba, że nie ma dla Państwa znaczenia ,że obiekt ma max 3 gwiazki ,a płaci się za 5 gwiazdek.
      Mój adres : hakdil@wp.pl
      • hermenegilda78 Re: absolutnie odradzam 16.07.15, 09:06
        Jak czytam ostatnie opisy Nostos i Gelliny to zastanawiam sie gdzie ja bylam. Bo bylam w drugiej polowie maja w Gellina Village (z Grecosa), spalam w Kalypso, korzystalam z tej samej infrastruktury co przedmowcy i moje wrazenia sa calkiem inne. Mialam sliczny, odremontowany pokoj, z ladna lazienka, czysciutko, codziennie procz niedziel sprzatane bardzo dokladnie, lacznie z balkonem, posciel zmieniana co 2 dzien, reczniki nawet codziennie jak ktos chcial. Jedzenie smaczne, urozmaicone, wiadomo ze w bemary nie wszystko da sie zapakowac, ale slychac bylo tylko zachwyty a nie utyskiwania. Choc bylo wtedy niewiele ludzi w kompleksie to w glownej restauracji byly dwa bufety z cieplym jedzeniem. I byla tez niewielka przechowalnia bagazu, przy barze kolo kaplicy - czyzby ja zlikwidowali? Do obslugi tez nie mam zastrzezen - mili, usmiechnieci, pomocni. Dwa razy zdarzylo mi sie nawet korzystac z recepcjonistow jako tlumaczow w rozmowie telefonicznej z Grekami i zrobili to z usmiechem, mowiac ze od tego sa zeby pomagac. Rainbow Tours jak widac zrobilo sobie zart z klientow, bardzo przykry zart, ale sam obiekt Gellina Village po remoncie, zmianie osob zarzadzajacych to calkiem inny obiekt niz 2-3 lata temu i chetnie bym tam jeszcze kiedys pojechala.
        • mistigri2015 Re: absolutnie odradzam 16.07.15, 13:36
          Cieszę się,że Pani się udało i że mieszkala Pani w tym hotelu, za który Pani zaplacila, bo my nie. Dopłacalam do pokoju o wyższym standardzie i nie otrzymalam go, malo tego, mieszkałam w zupełnie innym "hotelu" , niz ten który sobie wybrałam w biurze podróży ! Syf, stanie w kolejce do jednego stoiska z cieplym jedzeniem 10-15 min i brak możliwości zjedzenia tego to jest luksus na 5 gwiazdek ? Czy wielka skrzynia na 16 walizek to to nazywa Pani przechowalnia bagażu, owszem, było to coś. Tylko wymeldowuje się około setki osób w ciągu doby przy transferze. Zameldowuje tyle samo, też z walizkami. A przede wszystkim nie ma żadnej informacji w katalogach, że budynek(nie hotel!!!)Nostos znajduje się w Gelina vilage-ośrodku slynącym z fatalnych opinii!!!
          • Gość: Sid1 Re: absolutnie odradzam IP: *.204.145.172.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.07.15, 09:19
            Na forum już w październiku pisane było że to ten sam kompleks, tylko różne budynki...
            • Gość: Larra Re: absolutnie odradzam IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.15, 14:13
              Ja mam zupełnie inne wrażenia odnośnie kompleksu, a również byliśmy z Rainbow Tours. Zostaliśmy zakwaterowani w Nostos i generalnie nie spotkałam się z opiniami, żeby ktoś był niezdowolony z pokoju. Generalnie było bardzo czysto - to chyba najczystszy hotel w którym kiedykolwiek byłam. Pokoje były sprzątane codziennie i to na błysk. Jedzenie całkiem całkiem, okolica również miła. Około 10 minut powolnym spcerkiem. Dużo Polaków, można było się komunikaować po polsku także z recepcją. Hotelik cichy i kameralny, więc dla ciężkich imprezowiczów za spokojnie, ale dla osób, które chcą wypocząć z dziećmi jest to miejsce idealne. Same transfery, opieka rezydenta, czyli kwestie będące po stronie Rainbow Tours całkowicie bez zarzutu. Dlatego bardzo dziwią mnie te opinie, tak jakbym była w zupełnie innym miejscu.
              • Gość: Liz Re: absolutnie odradzam IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.15, 21:26
                do Larra --
                • Gość: Pani Okularnica Re: absolutnie odradzam IP: *.is.net.pl 23.07.15, 00:03
                  Nie byłam w Nostos, ostatecznie zdecydowaliśmy się na inny ośrodek, ale proszę mi uwierzyć, że przewertowaliśmy niezliczone ilości opinii i opisów tego miejsca i po prostu ciężko mi wierzyć, że było aż tak źle. Powiem inaczej: nie czytałam wcześniej aż tak pogardliwych opinii. Wydaje mi się to wszystko cokolwiek dość mało wiarygodne i szczerze mówiąc, gdybym mogła wybierać jeszcze raz, myślę że całkiem prawdopodobne, że wybralibyśmy Nostos.
                • Gość: maria Re: absolutnie odradzam IP: *.net.hawetelekom.pl 11.08.15, 19:39
                  Szanowna Pani, cieszy mnie fakt, że Pani się udało z wczasami, nam nie, kupilismy i zaplaciliśmy za coś innego, a dostaliśmy coś innego. To jest wyłudzanie pieniędzy, owszem ale od nas, klientów i my nie popuścimy tego. Sprawa trafi na dniach do prokuratury. Oczywiście,że to są FAKTY !!!!Takiego oszustwa na wielką skalę nie spodziewaliśmy się po tym biurze (Itaka również), a reklamację składa mnóstwo osób, na dniach będziemy składac pozew zbiorowy. Stać mnie na wczasy, nie ciułałam okrągły rok na ten żenujący wypad do Grecji, więc nie musze wyłudzać żenującej rekompensaty w wys. 250 zł od biura, co mi zaproponowali....
    • Gość: Kacha Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: *.dynamic.mm.pl 26.07.15, 18:54
      czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć czy w budynku Nostos Paradise Beach jest aneks kuchenny? W Gellinie opisane jest, że tak, natomiast w katalogu Rainbow Tours nie ma żadnej informacji na ten temat, jadę dopiero we wrześniu i liczę, że trafię do budynku nostos, który ma tutaj parę pozytywnych opinii.
      Będę wdzięczna za info. Chodzi mi o pokój studio bądź family suite
      • Gość: Bublina Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.15, 16:09
        Kacha a kiedy dokładnie jedziesz? My 5 września. Hotel ma bardzo dobre opinie, klienci Rainbow też dobrze oceniają ten kurort, więc to co się tutaj dzieje to musiało być jakieś lekkie zawirowanie, problem logistyczny czy coś. W każdym razie mam spokojną głowę. Jeśli chodzi o aneks to nie interesowałam się, ale z pytaniami udałam się prosto do biura i dowiedziałam się wszystkiego, co mnie interesowało. Pewnie można też zadzwonić na infolinię i tam udzielą informacji. Pozdrawiam
        • Gość: tomtom Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: *.kwsa.pl 12.08.15, 12:27
          właśnie wróciłem z Geliny
          • Gość: tomtom Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: *.kwsa.pl 12.08.15, 12:33
            aha - raz zepsuł się prysznic - po interwencji w recepcji w 20 minut przyszedł gość, wymienił i nie było żadnego problemu, jak w postach powyżej, w recepcji też załatwialiśmy wszystko szybko, bez problemów, czy z Grekami czy Polką, która tam pracuje. Gdyby ten hotel był taki podły pewnie nie spotkalibyśmy tam gwiazd z telewizji - znanej polskiej aktorki i kabareciarza z jednego z najlepszych kabaretów :)
            • Gość: gość Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.15, 20:17
              A znasz może nazwisko tej aktorki? Kabareciarza widziałem, a jej może nie poznałem w wakacyjnym "wystroju"?
              • Gość: tomtom Re: Nostos Paradise Beach - ktoś zna, był? IP: *.kwsa.pl 21.08.15, 09:06
                Kinga Preis podobno - nie znam bo nie oglądam ojca Mateusza hehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka