Dodaj do ulubionych

Hotel Ilaria Zakynthos

29.10.14, 16:26
Przymierzam się do zakupu wakacji w Grecji, zależy mi na fajnym hotelu z AI, z polskimi animacjami dla dzieci. Ten hotel z oferty RT wydaje się spełniać wymagania, jest też dostępny w atrakcyjnej cenie.
Czy ktoś może był w poprzednich latach i mógłby podzielić się opiniami?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Hotel Ilaria Zakynthos IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.14, 11:45
      Poczytaj opinie na holidaycheck'u...preferowany głównie przez pary (spokój/cisza).
      Też szukam dla 2+2...
      Na sam hotel też zwróciłam uwagę....bo cna w stosunku do * dobra...ale...
      • juless Re: Hotel Ilaria Zakynthos 31.10.14, 06:33
        Anka a znalazłaś może coś fajnego?
    • Gość: Anka Re: Hotel Ilaria Zakynthos IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.14, 09:03
      Na dzień dzisiejszy BlueBay z Grecosa...10-11 dni początkiem lipca....
      Za moją rodzinę 2+2 106900zł lub 11300zł (10, 11dni).
      Hotel oczywiście nie jest idealny....nieopodal jest lotnisko:-)
      Ale...ma mini aquapark w cenie, plaża nawet ok i bliziutko...10km od miasta Rodos, całkiem dobre opinie. No i cena ...
      Ale...opcja 10-11 dni jest tylko z wylotem z Katowic i Warszawy. 14 dni kosztuje niespełna 13tyś.
      pzdr
      • juless Re: Hotel Ilaria Zakynthos 31.10.14, 11:52
        Dzięki, spojrzę sobie :)
      • biomj Re: Hotel Ilaria Zakynthos 02.11.14, 18:22
        Gość portalu: Anka napisał(a):

> Na dzień dzisiejszy BlueBay z Grecosa...10-11 dni początkiem lipca....
        > Za moją rodzinę 2+2 106900zł lub 11300zł (10, 11dni).
        > Hotel oczywiście nie jest idealny....nieopodal jest lotnisko:-)
        > Ale...ma mini aquapark w cenie, plaża nawet ok i bliziutko...10km od miasta Rod
        > os,
        całkiem dobre opinie. No i cena ...
        > Ale...opcja 10-11 dni jest tylko z wylotem z Katowic i Warszawy. 14 dni kosztuj
        > e niespełna 13tyś.
        > pzdr

Ale Rodos nie jest na Zakynthos przecież...
        • Gość: Anka Re: Hotel Ilaria Zakynthos IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.14, 20:50
          serio?
          tytuł owszem..zawiera nazwę wyspy...ale treść....wakacje w Grecji z dziećmi
          jakoś autorka nie zwróciła mi uwagi na tak niecelny wpis...a wręcz zainteresowała się ofertą
          to o co kaman?
          poprosimy może o konkretną informację/wskazówki, nie szukanie "dziury w całym"
          • biomj Re: Hotel Ilaria Zakynthos 02.11.14, 22:39
            Ja zalozyłam (faktycznie mozliwe, ze błędnie, być może nie każdy, jak ja wybiera najpierw wyspę, póżniej hotel-wtedy zwracam honor), że autorka jest zainteresowana wyspą Zante.
            Ale może rzeczywiście, jest jej obojetnie,dokąd pojedzie do Grecji, byleby były animacje i all.
            • juless Re: Hotel Ilaria Zakynthos 03.11.14, 18:26
              Ponieważ nie nastawiam się specjalnie na zwiedzanie i wyjazd dopasowany jest "pod dzieci" zależy mi na fajnym hotelu a nie konkretnej wyspie, zwłaszcza, że do tej pory odwiedzaliśmy tylko Kretę i kontynent :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka