Dodaj do ulubionych

Chrousso Village Chalkidiki był ktoś?

01.11.14, 17:59
Czy może ktoś podzielić się opiniami na temat tego hotelu? dzieki
Obserwuj wątek
    • erda_rybnik Re: Chrousso Village Chalkidiki był ktoś? 01.11.14, 21:36
      Byliśmy 2+2 na 2 tyg.w maju 2010.Poza tym że długi (1h40min) transfer z Salonik,reszta naprawdę o.k.Do plaży trochę daleko(z 800m),ale lasem.Pokój- dwa pomieszczenia,w jednym 3 łóżka,w drugim za przesuwnymi drzwiami jedno i aneks kuchenny.Łazienka mała.Dla bardzo dzieci duży dmuchany zamek,plac zabaw.
      • erda_rybnik Re: Chrousso Village Chalkidiki był ktoś? 01.11.14, 21:37
        ...miało być: bardzo duży dmuchany zamek:)
    • wstrzala2 Re: Chrousso Village Chalkidiki był ktoś? 02.11.14, 02:21
      Byliśmy z wnukami kilkulatkami chyba w 2006. Do powyższych informacji z którymi się zgadzam dodam ,ze było swietne jedzenie , bardzo dobre animacje , Do dzisiaj po 10 innych pobytach z wnukami ten wyjazd wspominają bardzo dobrze.
      • Gość: agular31 Re: Chrousso Village Chalkidiki był ktoś? IP: *.miedzychod.mm.pl 02.11.14, 07:47
        A proszę mi powiedziec czy do plaży trzeba iść daleko ? Czy jest gdzieś w okolicy wypozyczalnia aut żeby we własnym zakresie pojeździć.?
        • Gość: agular31 Re: Chrousso Village Chalkidiki był ktoś? IP: *.miedzychod.mm.pl 02.11.14, 07:51
          Wiem ze jest 500-800 m do plaży, chodzi o to czy dzieci marudzily ze musza tyle iść do plaży.?
    • wstrzala2 Re: Chrousso Village Chalkidiki był ktoś? 02.11.14, 14:10
      Sprawdzilam byliśmy tam w 2007. Co do wypożyczalni samochodow t to pamiętam ze sąsiedzi mieli samochod i chyba jeździli nim na plaże. Piesz droga do plazy jest ocieniona i tyle mogę powiedzieć .Nie mogę ocenic jak to jest z przemieszczaniem się z dzieciakmi Inacze jest gdy dzieci sa z rodzicami inaczej z dziadkami. Wnuki mieszkają nad oceanem i dla nich plaża nie jest najwieksza atrakcja. dla nich najważniejsi byli rowiesnicy . Jeśli chcecie spedzac dużo czasu na plaży to może rozważyć inny hotel , przy plaży. Byliśmy w grecji z Grecosem w hotelach również godnych polecenia , każdy ma zmojego punktu widzenia plusy i minusy chociaż dla innych sa inne priorytety niż dla mnie . Nie wiem czego oczekujesz , jaka bariera finansowa , jaki wiek dzieci wiec trudno cos wskazywać
      . hotele na Kos czy Zakyntos albo na Korfu tez sa godne polecenia.
      • Gość: agular31 Re: Chrousso Village Chalkidiki był ktoś? IP: *.miedzychod.mm.pl 02.11.14, 14:47
        Dzieki. Biorę pod uwagę również Korfu , skopelos, skiathos. Na zakintos i kos bylam. Szukam hotelu z plaża piaszczystą i atrakcjami dla czterolatki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka