wusia1973 09.11.14, 16:41 Witam wybieram sie do tego hotelu w 2015 czy mogę liczyc na jakies porady ,sugestie.Na co zwrócić uwagę.Z góry dziękuje jak ktos zdecyduje sie cos podpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muchospatatos Re: Mitsis Village Rodos 09.11.14, 19:23 Polecam wybrać sasiadujacy z nim Mitsis Rodos Maris, będzie troszkę droższy może ale by dostać się z Viilage na plaze trzeba przechodzić przez Rodos Maris... Ja byłem w Rodos Maris w 2011 i poszedłem z ciekawości odwiedzić sasiadujacy z nim Rodos Village...i byłem zadowolony z dokonanego wyboru...fajna choć zwirkowa plaza za brama...dobre jedzenie....fajni animatorzy i super UAI...duzy kwiecisty teren... Odpowiedz Link Zgłoś
erda_rybnik Re: Mitsis Village Rodos 09.11.14, 22:25 Pobyt w lipcu tego roku 2+2 z R.Tours.Pierwszy z "moich" greckich hoteli z all obowiązującym również na plaży(leżaki+parasole,bar,pizzeria)Pokój obszerny(budynek z pokojami od 800),z dala od amfiteatru(wieczorem spokój),blisko do restauracji(w późniejszych godzinach wydawania posiłków zwłaszcza podczas kolacji tworzą się "korki",ale w miarę nad tym panowali.Jedzenie,moim zdaniem,dobre i w dużym wyborze.W pokoju co drugi dzień lodówka uzupełniana napojami typu pepsi,woda,ichniejsza fanta ,sprite,piwo+na powitanie małe wino .Co mnie zaskoczyło-prawie nikt nie "rezerwował" leżaków przy dolnym basenie,tak że idąc około 9.00 można było wybierać miejsce wg upodobań.Obok recepcji przedstawicielka wypożyczalni samochodów-w tym roku b.miła Litwinka biegle operująca j.polskim.Toyota Aygo na dwa dni z dwoma fotelikami i ubezp.CDW wyniosła nas 90E.Personel hotelowy b.uprzejmy.Infrastruktura hotelu w porządku.Trochę przerażał rozwalający się stół do ping-ponga i bilard bez białej bili(płatny) .Tak jak można wszędzie wyczytać-hotel położony na wzgórzu,trochę różnicy poziomów trzeba pokonać-nam to nie przeszkadzało.Długi dojazd lotniska-ostatni z hoteli na trasie-1h20min z powrotem prawie 2h.Uważam że prawie 2 tys.różnicy za rodzinę jakie trzeba było wtedy wyłożyć za pobyt w sąsiednim Maris można przeznaczyć na inne przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
wusia1973 Re: Mitsis Village Rodos 09.11.14, 22:50 Dziękuję za odpowiedzi :-) erda_rybnik ,wiesz może jak wygląda dostawka dla 3 osoby w tym hotelu .Mieliście pokój w budynkach czy bungalowach .Czy jest między nimi różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
erda_rybnik Re: Mitsis Village Rodos 09.11.14, 23:12 pokój mieliśmy w budynku(2 kondygnacje,w sumie chyba z 20 pokojów).U nas było łóżko podwójne+2 normalne łózka pełnowymiarowe.Jak miały rodzinki 2+1 oraz jak było w bungalowach nie wiem.Aha,balkony w tym budynku były duże,widok na dolny basen i morze. Odpowiedz Link Zgłoś
wusia1973 Re: Mitsis Village Rodos 09.11.14, 23:21 Czy dawaliście coś w paszport ,czy tak mieliście z przydziału.Ten bar (pizzernia)to działa jako przekąskowy ? Dziecko moje się pyta jak wyglądają tam przekąski i czy są lody :-D Odpowiedz Link Zgłoś
erda_rybnik Re: Mitsis Village Rodos 10.11.14, 08:21 nic przy zameldowaniu nie dawaliśmy.W pizzeri(wspólna dla gości z Village i Maris)na plaży, czynnej chyba od 12-18.30 tną pizzę na trójkąty i dają w papierowych torebkach po 2 kawałki na głowę.Jeżeli o lody chodzi to są zarówno w barze na plaży jak i przy basenach,podobnie jak kanapki ( bułka z wędliną).Od 10 do 13 i chyba od 15-17.30 działa miniklub. Odpowiedz Link Zgłoś
wusia1973 Re: Mitsis Village Rodos 10.11.14, 12:20 To na przekąski są tylko te kawałki pizzy i kanapki dobrze rozumiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
moniocha77 Re: Mitsis Village Rodos 17.11.14, 16:15 bardzo milewspominamy ten hotel. czyst i pyszne jedzenie. pokoje mielismy z widokie na morze.nic nie dawaliśmy w paszport, tak wyszlo mile. sprzątane codziennie. baseny czyste. fajne animacje. mogę podeslac zdjęcia na zyczenie . moniocha@poczta.onet.pl. naprawdę bardzo fajne wakacje. aha. przecudne widoki. mieszkalismyw bungalowach po prawo od wek]jscia do hotelu przed basenem na dolnym pokładzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
wusia1973 Re: Mitsis Village Rodos 03.02.15, 13:50 Podbijam temat z pytaniem czy ktoś się może wybiera do tego hotelu od 19 czerwca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wusia1973 Re: Mitsis Village Rodos 20.03.15, 18:50 Jeszcze raz podbijam temat ,może ktoś leci :) Odpowiedz Link Zgłoś
wusia1973 Re: Mitsis Village Rodos 18.05.15, 07:28 Czy ktoś kto był w tym hotelu może napisać wszystko odnośnie wypożyczenia auta w okolicy tego hotelu.Mam kilka pytań i byłabym wdzięczna za odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloncejd Re: Mitsis Village Rodos 17.06.15, 21:28 ja lecę , ale dopiero 10 sierpnia :( Nigdy nie byłam w Grecji , po miesięcznym siedzeniu na rooooooznych hotelach :)- tak sie zakochałam wraz z synusiem w Rodos i w tym hotelu , ze powiedzieliśmy tam i nigdzie indziej. ( oczywiście pieniążki tez grały rolę ) . tak na marginesie to jest to muj prezent na 40 urodziny dla mężusia- i mam nadzieję , ze jemu tez sie spodoba. Ja w każdym razie już nie mogę doczekać się wyjazdu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Mitsis Village Rodos IP: *.radomsko.hypnet.pl 07.08.15, 00:42 Czyli już się pakujecie :-) zazdroszczę. My lecimy dopiero 17.08. Miłego wypoczynku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wusia1973 Re: Mitsis Village Rodos 08.08.15, 18:06 Byłam ,wróciłam zadowolona można pytać ewav@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś