Dodaj do ulubionych

Belvedere Beach

14.09.04, 18:56
Może toś był w hotelu Belvedere Beach na Rodos?
Obserwuj wątek
    • Gość: Biedron Re: Belvedere Beach IP: 62.233.167.* 15.09.04, 11:33
      Hej, byłam w hotelu obok, dosłownie przez parkan "Beach Hotel". Położenie
      Belvedere: tuż przy plaży, przejście przez ulicę lub tunelem pod, plaża
      piaszczysta z pasem kamienie, duże fale, prysznice - dla mnie bomba. Leżaki
      płatne. Sam hotel jest dosyć duży, był bardzo zachwalany przez klientów. Ma jak
      na tamte obiekty duży basen. Z tego co pamiętam parę razy w tygodniu były
      jakieś wieczorki i była dosyć głosna muzyka. Większość turystów była z Niemiec.
      Samo położenie względem centrum Rodos jest jak dla mnie idealne. Jest
      zacisznie, przy lepszej plaży, a co najważniejsze tylko 10min spacerkiem na
      starówkę a tam już zupełnie inne życie :) i jakieś 15 na sam cypel.
      Podsumowując - w środsku nie byłam, tylko na basenie, opinie były OK. Poza tym
      to jest jeden z droższych hoteli w ofertach do miasta Rodos.Sądzę , że dobry
      wybór.
      • Gość: zwirka Re: Belvedere Beach IP: *.acn.waw.pl 15.09.04, 11:39
        Dzięki za info. Nwet tyle to już bardzo dużo, bo to pierwsza informacja jaką
        udało mi się uzyskać! A samo miasto Rodos podobało Ci się? Jakie są ceny? Ile
        kosztuje wypożyczenie samochodu? Będę wdzięczna za każdą informacje! Pozdrawiam
        • Gość: Biedron Re: Belvedere Beach IP: 62.233.167.* 15.09.04, 12:21
          Dla mnie Rodos - miasto jest pigułką wszystkiego co najlepsze: plaże, fale,
          genialne stare miasto, piekny port, fajne knajpy. Sama wyspa tez jest cudowna.
          Wejdź sobie na www.rodos.com, w domu mam powyciągane jeszcze inne fajne
          linki :). Z moich obserwacji innych miejscowości Rodos jest najlepsze, bo tu
          jest wszystko, Faliraki jest fajne ale poza knajpami niewiele tam do oglądania,
          Ixia to samo, Kalymbia to własciwie tylko plaża, pozstaje jeszcze Lindos-
          fantastyczne ale z nieiwelką w sumie plażą...Ja nie brałam samochodu tylko
          skuter i prawdę mówiąc dopiero na nim są niesamowite wrażenia. Kosztował ok.
          200zł/3 dni +paliwo, ale polecam wziąć coś o mocniejszym silniku -nasz fire fox
          Piaggio nieco się męczył w górach;) Objechałam całą wyspę od Rodos po
          Prasonissi (fantastyczna mierzeja i Mekka surfingowców , niebywałe miejsce)i z
          powrotem. Do końca życia nie zapomnę zapachu żywicy w górach, oregano,
          tymianku, hibiskusów wieczorem na ulicach i uroczych wiosek. To jest naprawdę
          cudowna wyspa.gdybyś chciała jakieś zdjątka to prze weekend mogę Ci
          podesłać.Podaj tylko maila. Ocenach nie piszę, bo w innych postach jest tego
          mnóstwo.
          • Gość: zwirka Re: Belvedere Beach IP: *.acn.waw.pl 15.09.04, 16:50
            Dziękuję Baaaaaaaaaardzo!!! Mam nadzieje,że z moich wakacji przywioze równie
            piękne wspomnienia jak Twoje!:))) Jade 26.09. Opowiem jak było po powrocie!
            Pozdrawiam:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka