09.07.15, 17:56
Witam
Czy może ktoś wrócił z w/w miejsca? Chciała kilka informacji ponieważ 3 sierpnia tam będę:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Paralia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.15, 19:18
      Poszperaj na tym forum, o Paralii wiele razy pisano. Jak dla mnie to ostatnie miejsce, do którego bym się wybrał w Grecji, brzydko, głośno, nijak. Jest tyle pięknych miejsc w Grecji...
      • Gość: Lila40 Re: Paralia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.15, 23:21
        Może jedzie ktoś do Paralii 06.08.2015 r. z biura MARCO?
    • 1talea Re: Paralia 09.07.15, 22:14
      Mnie też interesuje jak tam teraz wygląda sytuacja . Będę tam od 1.08 :-) I byłam tam wiele razy i jest ok.
    • Gość: Ewa Re: Paralia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.15, 23:00
      Dla mnie koszmar: najgorszy rejon Grecji z niskiego sortu "turystami" z byłych Demoludów, ale ludzie tam jeżdżą, bo tanio i nie zraża ich brak czegokolwiek z greckiej atmosfery, nadmiar sklepów z futrami i pętające się podpite towarzystwo rosyjsko czy polskojęzyczne.
      • 1talea Re: Paralia 09.07.15, 23:14
        Z całym szacunkiem ale właściciel postu chciał uzyskać informacje od osób które właśnie wróciły z w/w miejsca a nie prosił o opinie . Poza tym jak jest fajny hotel( a są takie) , plaża i fajni ludzie to super można spędzić wakacje. A poza tym po co Ci pesymiści sami tam byli - - bo było tanio .Ale innym odradzają.
        • Gość: Ewa Re: Paralia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.15, 23:53
          Nie, nie, wakacji tam nie spędzałam ale zaglądałam kilkakrotnie do kilku miejscowości jadąc z Aten do Salonik właśnie po to aby mieć własne zdanie - stąd je mam.
          • madzik2015 Re: Paralia 10.07.15, 10:21
            A może jakieś optymistyczne info? ;) i jak teraz wygląda tam sytuacja? chodzi mi np.o ceny... nie wiem ile zabrać got.
            • 1talea Re: Paralia 10.07.15, 14:42
              Podaj mi swój mail albo odezwij się na mój : talea@onet.eu . Porozmawiamy poza forum bo mało mnie interesuje zdanie jakiejś pani tym bardziej , że pytanie było konkretne dotyczące informacji a nie jakie jest twoje zdanie n/t Parali. Pzdr
              • Gość: Piotr Re: Paralia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.15, 23:18
                Pytanie zostało zadane na forum, tak? Do ludzi, którzy byli w Paralii, tak? Jako człowiek, który niestety zrządzeniem losu trafił tam na kilka dni odpowiadam - to najmniej atrakcyjne miejsce w Grecji, można o tym poczytać na forum. Nie ma co się upierać, że to piękny kurort, bo tak nie jest. Następnym razem radzę wybrać coś ciekawszego i nie słuchać ludzi, którzy poza Riwierą Olimpijską nigdzie więcej nie byli.
                Mimo wszystko udanych wakacji, pogoda i plaża dopisze z pewnością :-)
                • 1talea Re: Paralia 12.07.15, 06:57
                  Riwiera jest miejscem w porządku i oprócz Parali jest wiele innych miejscowości z szeroką piaszczystą plażą. .
                  Paralia wieczorem zmienia się w take jakby krupówki i to beznadziejne. Nie doczytałam w tym poście nigdzie , że to piękny kurort ale w Grecji bywam od 20 lat w róznych częściach i nie tylko na lądzie i proszę się nie przejmować negatywnymi wpisami bo na pewno wakacje będą udane. Przypominam sobie , że w zeszłym roku do hotelu w którym przebywałam przyjechała z Polski grupa objazdowa i byli bardzo źli , ze zostali tu zameldowani (hotel ok 2,5 km od Parali) , ponieważ mieli obiecane ścisłe centrum Parali . Rozmawiałam z nimi i mówiłam , że tu jest lepiej bo w centrum Parali jest jest duszno , tłoczno a wieczorem do rana głośno. No i usłyszałam : "ale nam to nie przeszkadza , my tak chcieliśmy " . Więc zawsze trzeba pamiętać , że jeden jedzie leżeć na plaży , jeden jedzie na tygodniową dyskotekę a jeden uwielbia chodzić po górach z baranami.
                • Gość: Piotr Re: Paralia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.15, 15:04
                  Z Parali jest bardzo blisko do wielu ciekawych miejsc więc nie pisz bzdur.Bardzo dobra lokalizacja do zwiedzania Grecji na własną rękę.
    • librarianontheroad Re: Paralia 13.07.15, 17:27
      Kilka propozycji wycieczek, które można odbyć z Paralii:
      www.youtube.com/watch?v=mMZ460ypeIQ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka