dolmadakia 13.07.16, 22:02 Czy ktoś był s tym właśnie aparthotelu w Nidri? Jeśli tak to bardzo proszę o informacje: jakie warunki, czy rzeczywiście klimatyzacja w cenie i w ogóle-jak jest? Będziemy wdzięczni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolmadakia Re: Lefkada, Georgio Palace 22.08.16, 14:56 W górę. Naprawdę nikt nie był ? Mało jest opinii,więc liczę ,że jeszcze się ktoś dopisze. Wylot w piątek Odpowiedz Link Zgłoś
meltibi Re: Lefkada, Georgio Palace 25.08.16, 20:14 Nie byłam w tym hotelu, ale rozmawiałam z ludźmi, którzy w nim spędzali swoje wakacje. Byli bardzo zadowoleni. Nidri to największa miejscowość turystyczna. Wieczorem jest pełno ludzi. Mnie urzekła ta miejscowość - pięknie położona, wszędzie blisko, port pod nosem, łatwo zorganizować sobie rejsy bądź wycieczki promowe. Ale w sumie nie o miejscowość pytasz... :) Bądź dobrej myśli. Lefkada piękna i hotel przy tym wydaje się mało ważny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dolmadakia Re: Lefkada, Georgio Palace 06.09.16, 12:21 No,dobra,ponieważ już jest po powrocie to napiszę-może moje informacje się przydadzą za rok. Pensjonat nieduży,czyściutko, podobnie basen-mały,ale jakoś nieoblegany. Pływałam w nim 2-3 razy i za każdym (srodek dnia) byłam jedynym pływakiem. Pokoje małe,ale wygodne,też czysto(przez tydzień 2x była zmiana ręczników i pościeli) Łazienka jak na warunki greckie 3*** -najlepsza jaką mieliśmy. Całkiem spory balkonik. Aneks kuchenny to tylko szafa (zamykana) z lodówką (większą niż zazwyczaj w takich hotelikach) dwoma palnikami i czajnikiem. Raczej do przygotowania sobie małego śniadanka niż gotowania. W Nidri jest mnóstwo tawern,gdzie można rewelacyjnie zjeść i nawet trafić na knajpkę z klimatem. Oczywiście, większość tawern to eleganckie restauracje,ale nawet przy głównej ulicy są miejsca klimatyczne. Z wycieczek bardzo polecamy przylądek Safony/ Dukato-widok na latarnię z pewnej odległości przepiękny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Lefkada, Georgio Palace IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.18, 12:23 Cześć ! czy możesz polecic lokalną wypożyczenie aut w Nidri? Odpowiedz Link Zgłoś