grecja-hotele 31.10.04, 17:47 "MINOAS" hotelik 32 pokoje. Piękny mały ogród w kwiatach a palmami i basenem ( 15:6 m). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turhotel Re: MINOAS - Amoudara - Kreta (**) 15.02.05, 19:05 Tak, mały ogród z basenem to faktycznie jedyna ładna rzecz w tym hotelu. Standard dwugwiazdkowca, lata świetności ma juz bardzo dawno za sobą - mało sympatyczny właściciel zyje jeszcze wspomnieniami lat gdy wśród gosci dominowali niemieccy turyści. Pokoje nieduże, z indywidualna klimatyzacją i starą lodówką. Łóżka to betonowe sarkofagi wmurowane w podłogę. Łazienki ciemne i bardzo wiekowe. Pokoje ponure - te od ulicy głośne, te od basenu z komarami. Śniadania strasznie monotonne. Do plaży ok 200-300 metrów, przystanek komunikacji miejskiej kilkanaście metrów od hotelu. W pobliżu sklep spozywczy, wypożyczalnia skuterów i samochodów. Do wzięcia przez osoby o niewygórowanych oczekiwaniach dot. komfortu, mimo tego do przeżycia, jeśli w budynku nie będzie się spędzało dużo czasu. Polecam tawernę w pobliskim hotelu Castro. Odpowiedz Link Zgłoś
dwinkiel Re: MINOAS - Amoudara - Kreta (**) 04.07.05, 16:29 Bardzo miły hotelik. Właśnie wróciłam. Piękny ogród, wszystko w pokoju działało, tylko woda jakby małym strumieniem kapała ale tak chyba wszędzie. Łóżka murowane wygodne, codziennie sprzątanie i choć byłam z Eccoholiday - to ani śladu karaluchów.Blisko na plażę, bardzo ładne zlewisko rzeki do morza obok. Śniadania obfite, choć monotonne. Brakowało mi tylko pomidorów. Polecam zwłaszcza przed sezonem - mało ludzi, cisza i spokój. Od 1 lipca miał być czynny bar przy basenie z polską barmanką i polskie animacje. Co do tawern, to proponuję sprawdzić różne. Ta w Castro jest średnia ale polecana przez rezydentów. Mnie podobała się tawerna przy Marirenie. Odpowiedz Link Zgłoś