Dodaj do ulubionych

MINOAS - Amoudara - Kreta

31.10.04, 17:47
"MINOAS" hotelik 32 pokoje. Piękny mały ogród w kwiatach a palmami i
basenem ( 15:6 m).
Obserwuj wątek
    • turhotel Re: MINOAS - Amoudara - Kreta (**) 15.02.05, 19:05
      Tak, mały ogród z basenem to faktycznie jedyna ładna rzecz w tym hotelu.
      Standard dwugwiazdkowca, lata świetności ma juz bardzo dawno za sobą - mało
      sympatyczny właściciel zyje jeszcze wspomnieniami lat gdy wśród gosci dominowali
      niemieccy turyści. Pokoje nieduże, z indywidualna klimatyzacją i starą lodówką.
      Łóżka to betonowe sarkofagi wmurowane w podłogę. Łazienki ciemne i bardzo
      wiekowe. Pokoje ponure - te od ulicy głośne, te od basenu z komarami. Śniadania
      strasznie monotonne. Do plaży ok 200-300 metrów, przystanek komunikacji
      miejskiej kilkanaście metrów od hotelu. W pobliżu sklep spozywczy, wypożyczalnia
      skuterów i samochodów. Do wzięcia przez osoby o niewygórowanych oczekiwaniach
      dot. komfortu, mimo tego do przeżycia, jeśli w budynku nie będzie się spędzało
      dużo czasu. Polecam tawernę w pobliskim hotelu Castro.
      • dwinkiel Re: MINOAS - Amoudara - Kreta (**) 04.07.05, 16:29
        Bardzo miły hotelik. Właśnie wróciłam. Piękny ogród, wszystko w pokoju
        działało, tylko woda jakby małym strumieniem kapała ale tak chyba wszędzie.
        Łóżka murowane wygodne, codziennie sprzątanie i choć byłam z Eccoholiday - to
        ani śladu karaluchów.Blisko na plażę, bardzo ładne zlewisko rzeki do morza
        obok. Śniadania obfite, choć monotonne. Brakowało mi tylko pomidorów. Polecam
        zwłaszcza przed sezonem - mało ludzi, cisza i spokój. Od 1 lipca miał być
        czynny bar przy basenie z polską barmanką i polskie animacje. Co do tawern, to
        proponuję sprawdzić różne. Ta w Castro jest średnia ale polecana przez
        rezydentów. Mnie podobała się tawerna przy Marirenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka