skynet_00 SPROSTOWANIE: Chodzi mi o ........ 14.11.04, 19:39 Region Halkidiki, kwatera na 3 osoby (2 dorosłe + 3 letnie dziecko), lun ewentualnie jakie są ceny na polu namiotowym. Czy może ktoś orientacyjnie podać ceny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etaltravel Re: SPROSTOWANIE: Chodzi mi o ........ IP: *.zax.pl / *.zax.pl 07.12.04, 15:14 w nei pori za apartament wyjdzie od 15 do 30 euro w zaleznosci od sezonu. cena jest za ap 3 osobowy z kuchnią i łazienka Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: Ceny chatek w Grecji 08.12.04, 16:12 Cześć, na Halkidiki nie wynajmowałam [tam miałam hotel opłacony], ale dla Twej orientacji może napiszę z ostatnich lat te miejsca gdzie wynajmowałam sobie chatki prywatnie: - sierpień/wrzesień 2004 - Kefalonia (wyspa jońska) 25 euro/osoba lub 20 euro/osoba w czymś w rodzaju małego pensjonatu [zależy od miejsca a ja się przemieszczałam]; - początek września 2003 - wyspa Tinos (Cyklady) mały pensjonat 25 euro/osoba; - początek września 2002 - południe Peloponezu (różne miejsca bo się przemieszczałam codziennie, w tym wyspa Kithira), małe pensjonaty - średnio 20 euro/osoba; - Epir [hotele w Ioanninie, Kastorii, wcześniej w Kalambace] - kwiecień/maj 2003 - średnio 18 euro/osoba. Ceny bez śniadań, z wyłączeniem Monemvasii na Peloponezie (tu dostałam rogalika i kawę), oraz w Kalambace (tu śniadanie - szwedzki stół). Pozdrowienia. B. Odpowiedz Link Zgłoś