Dodaj do ulubionych

Hotel Posejdon View

IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 13.01.05, 12:32
Błagam! Napiszcie coś konkretnego na temat tego hotelu. Chcę się tam wybrać w
tym roku i jestem przerażony. Czytałem skrajne opinie. Jak jest w końcu z tym
jedzeniem? Niektórzy piszą, że niejadalne. Jak z plażą? Czytam opinie, że
mała i brudna i bardzo strome zejście, oraz, że kamienista.Biuro Triada
oczywiście pisze same superlatywy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Beatawad Re: Hotel Posejdon View IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 16:37
      Hotel ujdzie, byle nie w suterenach /wilgoc i grzyb ! /Plaza tez nie jest
      najgorsza ,niestety waska .Natomiast zejscie na plaze,ewenwment na skale
      swiatowa.Jesli nie jestes taternikiem i nie masz rakow na nogach, mozesz miec
      klopoty ze sforsowaniem wzniesienia/z ekwipunkiem plazowym/.Jedzenie
      beznadziejne, zreszta czytales juz o tym.Nie denerwuj wlasciciela hotelu,bo
      jest nerwowy i moze przylozyc!Policje ma po swojej stronie.Radze wziac zapas
      jedzenia z Polski.
      • Gość: Gość Re: Hotel Posejdon View IP: 217.153.32.* 17.01.05, 08:33
        Z tym zejściem na plażę to bez przesady. Jest jeszcze druga , łagodniejsza
        opcja. Wychodzisz przez bramę wjazdową i skręcasz w prawo kierując się
        w dół w stronę morza. Niektórzy twierdzą , że to zejście wąwozem ( widać
        różne są wąwozy na świecie ). Jeszcze we wrześniu dało się tamtędy spokojnie
        chodzić w obie strony ( trudno powiedzieć , jak to wygląda w tej chwili ).
        Jedzenie to dosyć ciekawe doświadczenie. Wiedząc , że kuchnia grecka jest
        całkiem niezła , można się rozczarować. Proponuję uzupełnianie diety we własnym
        zakresie. Obsługa nie czyniła żadnych zastrzeżeń jeśli dla wzmocnienia
        cieniutkiego śniadania donosiło się własny prowiant. Co do stosunków z
        kierownictwem to było całkiem OK. Pamiętaj tylko , że u Greka oglądającego mecz
        piłki nożnej nic nie załatwisz ( poprostu odbiera ciebie bez fonii i wizji ).
        nożnej
    • neronka Re: Hotel Posejdon View 15.01.05, 16:00
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21755&w=14544941
      W sumie nie takie złe te opinie.........
    • Gość: Mire Re: Hotel Posejdon View IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.01.05, 09:26
      Te opinie są nieprawdziwe, nie należy w nie wierzyć. Byłam tam w sierpniu.
      Hotel jest bardzo przyzwoity, bardzo ładny, jest porządek , jedzenie nie jest
      super, ale może być, chyba sami panowie tutaj się wypowiadają na tym forum.W
      suterenie tez mieszkaliśmy przez dwa dni, jaki grzyb? Co wy wypisujecie?
      Zejście na plażę strome, owszem, ale za to tylko niecałe 70 m. I to nie był
      żaden problem. Morze czyściutkie, plaża trochę wąska, ale miejsca jakoś było
      wystarczająco, zejście do morza normalne, piaszczyste. Woda super. Na plaży
      jest trochę cienia,można się schronić. Warunki idealne. Co do właściciela, nic
      nie wiem o tym, żeby był agresywny, ani tym bardziej, że może komuś przywalić.
      Smiechu warte. Pokoje porządne, z widokiem na morze, widok fantazja. Lodówka
      jest, nie ma problemu z kupieniem sobie jedzenia. Ceny napojów w hotelu takie
      jak na mieście, nie trzeba latać. Basen bardzo fajny, czysty. Tylko że w
      pobliżu nie ma bankomatów, trzeba iść do najbliższej miejscowości Kalithea ok.
      6 km, albo taksówką, które pojawiają się przed hotelem w mgnieniu oka. To by
      było wszystko. Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka